X8, X10 mini pro ili Wildfire?

poruka: 43
|
čitano: 15.111
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Da se ukljucim u  raspravu. Prosli tjedan sam kupio x8 i super sam zadovoljan. Radi se o uredjaju kapacitivnog 3-inchnog ekrana (prilicno veceg od xperie x10-mini), rezolucije 480x320 (za razliku od Wildfirea). I to sluzbeno samo za 1000 kuna kod Bonbona i garancijom. Ali, kao sto je poznato, bez dekodiranja se mogu koristiti i Simpa kartice. Nikakva obaveza pretplate i visemjesecnih ugovora. Uredjaj dolazi s dodatnim izmjenjivim straznjim maskama (neka siva i roza), te 4GB microSD memorijskom karticom (koja je vec u mobu) i slusalicama. Postavke za mobilni internet (APN) su vec namjestena i iste su za Bonbon i T-mobile. Kvalitetne tilt 3D igre, kao sto je Raging thunder s Mobile marketa radi super, bez zastajkivanja. Sto se tice Androida 1.6 ne smeta mi sto nije uber najnovija verzija. Live wallpaper bih ionako iskljucio, a file bluetooth rijetko koristio kao i tethering. Ne znam koliko ima radnih povrsina, ali bez problema sam stavio 6 widgeta (svaki na posebnu povrsinu) itd.

U svakom slucaju nije to Desire ili Galaxy S, ali za tu cijenu vise nego solidno.

Od ostalih jeftinijih Androida imas Galaxy 5, Galaxy 3 i nadolazece LG Optimus One i HTC Gratia za koje ne bih znao cijenu na nasem trzistu.  

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

@another - puno hvala za taj odgovor :)

Jel mi može neko reći kako se koristi WiFi.

Čuo sam da ga X8 ima, pa kad ju dobijem da znam kako to koristit.

Kako se to spaja na kućni internet? Dal treba neku šifru unosit...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: X8, X10 mini pro ili Wildfire?
Tsar kaže...

@another - puno hvala za taj odgovor :)

Jel mi može neko reći kako se koristi WiFi.

Čuo sam da ga X8 ima, pa kad ju dobijem da znam kako to koristit.

Kako se to spaja na kućni internet? Dal treba neku šifru unosit...?

jednostavno odeš u postavke i uključiš wifi, on će ti tada početi tražiti dostupne mreže i onda se samo spojiš.

možeš se spojiti na kućnu internet ,a za šifru neznam. ako ti je mreža zaštićena trebat će ti šifra ,a ako nije zaštićena kao i moja onda ti ne treba.

i još da nešto kažem: ja sam kupio x8 prije mjesec dana i jako sam zadovoljan. definitivno best buy za 1000kn.

@another jesi li možda skužio kako se može slati preko bluetootha?

15 godina
neaktivan

Šifra mi je jako komplicirana, dal ju mogu prebacit na mob, pa s moba kopirat ako ju wifi traži?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
@another jesi li možda skužio kako se može slati preko bluetootha?

Sad sam probao spojiti se preko bluetootha pomocu sluzbenog softvera SE PC Companion i naravno da nije uspjelo jer je bluetooth file transfer podrzan od verzije 2.0/2.1. Uparivanje uredjaja je proslo OK, ali ne i konekcija koja se nije mogla uspostaviti. No nista zato ionako koristim kabelsko USB povezivanje i bez problema se prebacuju fajlovi na mob iz Windows Explorera.

14 godina
neaktivan

niste mi od neke pomoci ://

monikicaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CutiePie kaže...

niste mi od neke pomoci ://

a što bi ti??

uzmi x8 i miran si

14 godina
neaktivan

ja imam x8, brat wildfire, koristila sam ga par dana, meni su razlike između njih više kozmetičke. Nešto drugačije organizirano sučelje s tim da mi se više sviđa x8 i po izgledu i po organizaciji, wildfire se bolje odaziva na touch i zgodnije je kad imaš velike prste imati i nešto veći ekran, po brzini rada su mi više manje jednaki. 

Ne mogu ništa posebno izdvojiti da bih izabrala jedan ili drugi, opet kažem ko ima velike prste...{#}..wildfire ipak bolje reagira.

Inače na se x8 treba instalirati Bluetooth file transfer aplikaciju (što ide brzo i bezbolno) i to za android 1.6 a za dvojku ne treba jer su se sjetili da bi to moglo{#} gle čuda i zatrebati.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Šifra mi je jako komplicirana, dal ju mogu prebacit na mob, pa s moba kopirat ako ju wifi traži?

Šifru upisuješ samo prvi put, svaki slijedeći samo uključiš wi fi i ako ti je dostupna mreža na koju si se prije spajao mob se automatski spoji, ja ih imam više.

16 godina

jel neko zna širinu i dužinu ekrana na xperii x8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
to se tak ne mjeri...
Dijagonala je 3' a aspect ratio je 16:9 a meni se sad neda racunat.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
16 godina

ma znam ja to al mi treba baš duljina i širina u cm i kako se računa iz incha u širinu i dužinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
ma znam ja to al mi treba baš duljina i širina u cm i kako se računa iz incha u širinu i dužinu?
1 inch = 25.4 millimeters
1 inch = 2.54 centimeters
3"=7.62 cm
Sada ti to podjeli sa omjerom stranica 16:9.
http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice