WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.031.830
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
uragan kaže...
Sorry,nisam tako napaljen na kineze

uragan kaže...
Drumond,i ja sam presao sa androida sony na lumiu i zadovoljan sam i ne vidim zasto bih to morao objasnjavati vlasnicima sony mobitela

uragan kaže...
Tu je nepisano pravilo da chinaboysi hejtaju

uragan kaže...
Ti pricas samo gluposti

Antologijske izjave koje ce se izucavati godinama ;)

9 godina
neaktivan
@Torent - a koga briga što ti misliš? izvrćeš mišljenja, izvlačiš opskurne YouTube uratke, reference su ti da te bog sačuva.

Jednostavno, pokvaren si i zao čovjek.
9 godina
neaktivan
Ti sigurno,to je za tebe akademski rad

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dick,samo je iskomplksiran

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
dick_of_the_sheep kaže...
@Torent - a koga briga što ti misliš? izvrćeš mišljenja, izvlačiš opskurne YouTube uratke, reference su ti da te bog sačuva.

Jednostavno, pokvaren si i zao čovjek.

Ti ne dajes nikakve. Tvoja zadnja referenca je bila na nekog lika na nekom forumu ;) Ne znam bi li se smijao ili plakao a moja zadnja referenca je sa windows central koji vi redovno pratite i crpite svoje izjave ;) Ili je i windows centra opskurni? Ti kazes 10% oni kazu 66%... Ko nije u pravu ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 20:28 (Torent).
9 godina
neaktivan
Daj malo o djeci i odraslima

1 0 hvala 0
15 godina
Lijepo je prorocima u ovoj temi, he he. Decki samo naprijed, nedajte se smetati i osjecajte se kao kod kuce... Kako na mobilnoj verziji buga nekog staviti na ignore?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

za one koji nisu prežalili stari Fejs

download

instalirajte preko FTP (uključite developer i portal uređaja) i onda samo u browseru upišite IP mobitela i pod apps otvorite fajlu i instalirajte

ili stavite fajlu na mob i pokrenite je preko explorera

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 23:06 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Opće poznato je da tu određena ekipa ne potkrepljuje činjenice svojim iskustvima nego istražuju po internetu i traže šta drugi misle ne bi li nas uvjerili.

Naime, ja zadnja 2 dana koristim L930 za zadnjem W10M buildu i točno je onakva kakvom sam je ostavio sa strane za igranje. Svaki put, iznova i iznova se nadam da su sredili resuming i malo optimizirali uređaj, ali nažalost daleko je od toga.

Da nebi bilo da pričam napamet, trenutno je android daleko superiorniji i brži od windows mobitela, barem ovaj što ja imam. Iskreno mi je žao što je tako, ali dok W10M ne proradi kako spada na mojoj L930, neću toliko često biti na njoj.

Drage duše bi ostao, ali kada vidim da ima resuming prilikom svakog ponovnog pokretanja whatsapp-a, smuči mi se. I da, whatsapp je jedini od pokrenutih servisa jer nemam ni viber na lumiji ni facebook ni messenger i opet imam resuming, dok na redmi 3 pro imam i facebook i messenger i viber i whatsapp i sve je to maltene instantno i još uz to zaigram igricu bez trzanja.

OS za koji se bričao da će biti rame uz rame trenutnim OS-evima ili da će biti inferiorniji, daleko je od toga. Ruku na srce, ima tu još lavovskog posla za odraditi :(

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
6 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

probaj bolji uređaj a ne lošu 930.... ja nikad resuming na 530, 640, 650 i 950XL nisam vidio.... 930 su nažalost očajni uređaji.

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina

Resuming nisam imao na prvom buildu W10M, nije mu skoro ni traga bilo prilikom prebacivanja aplikacija, osim pri ulasku u store.

L930 je i dalje vrhunski uređaj, ali je činjenica za W10M nije u potpunosti optimiziran za nju. To su potvrdili i još nekoliko osoba iz ove teme :/

Da se razumijemo, mobitel doslovce leti na WP8.1, ali na W10M je kao bakica na štakama koja pokušava trčati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 23:56 (Nocio).
10 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Resuming nisam imao na prvom buildu W10M, nije mu skoro ni traga bilo prilikom prebacivanja aplikacija, osim pri ulasku u store.

L930 je i dalje vrhunski uređaj, ali je činjenica za W10M nije u potpunosti optimiziran za nju. To su potvrdili i još nekoliko osoba iz ove teme :/

Da se razumijemo, mobitel doslovce leti na WP8.1, ali na W10M je kao bakica na štakama koja pokušava trčati.

930 je sranje a ne vrhunski uređaj... nema koja nije bila na servisu zbog promjene matične i mikrofona, sami problemi sa njom i ti kažeš vrhunski uređaj... L920 za koju nije napravljen i optimiziran W10M radi bolje od 930....

skoro svi vlasnici L930 s kojima sam ja bio u kontaktu najmanje jedanput su L930 slali na servis. čak sa problematičnom 535 nije bilo toliko servisiranja kao sa 930...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 0:05 (dadn).
16 godina

Svatko misli što on hoće :) ti misliš to i poštujem te :)
I moja je bila na servisu prvo radi moje greške tj razbijenog touchscreen-a i onda je započela balada sa nespretnim servisom. Zamjenili ekran, pa miktofon prestao raditi točno pri izlasku sa servisa. Vratim uređaj pa mi pojebu tipku za kameru. Srede tipku za kameru te usput promjene matičnu radi nepoznatog razloga i restarta se, instaliraju novi firmware i kod njih radila uredno pa sam se vratio nakon cca 2 sata i gospođi/gospođici na šalteru u MOBIS-u pokazivao kako se sam od sebe restarta. Te zatim opet promjenili matičnu i za sada sve radii. Nekoliko puta vraćao sa W10M na WP8.1 i nijednom mikrofoni nisu otišli. Za sve ove probleme, osim razbijenog touchscreen-a, krivim servis i njihovu "stručnost". Netko ima dobra iskustva s njima, ali ja ne. Kako s L930 isto tako i sa L925 koju su mi mjenjali za L930 jer su na kraju ustanovili da se ne može popraviti

17 godina
neaktivan
dadn kaže...
Nocio kaže...

930 je sranje a ne vrhunski uređaj... nema koja nije bila na servisu zbog promjene matične i mikrofona, sami problemi sa njom i ti kažeš vrhunski uređaj... L920 za koju nije napravljen i optimiziran W10M radi bolje od 930....

skoro svi vlasnici L930 s kojima sam ja bio u kontaktu najmanje jedanput su L930 slali na servis. čak sa problematičnom 535 nije bilo toliko servisiranja kao sa 930...

a jeli nokia 1520 ito tako sranje

iPhone is a smartphone for dumb people
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

govorim o definitivno lošem hardweru 930....  ja kada pljujem pljujem s razlogom a ne zato što sam si umislio nešto... ne kažem ni riječi protiv 1020 no W10M službeno nije izašao za nju, dok za 930 je....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Tko kaže da nikad nije vidio resuming na Whatsappu jednostavno laže. Imao sam na 930 i sad na 950 i još mi se čini svakim updateom aplikacije je sve gore. Aplikacija je jednostavno brža na W8.1 jer je orginalno napisana za taj sustav. Nažalost vjerojatno nikad nećemo dobiti pravu UWP aplikaciju tako dok još redovito updejtaju ovu je ok.

I također nema šanse da Lumia 530, 920 i još neke nabrojene rade bolje nego 930. Naravno ispravna 930.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 2:39 (5220).

1 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo nakon par dana koristenja Samsung S7 mogu samo reci da me nije toliko odusevio da vrijedi razliku u trenutnoj cijeni između Lumie 950 i njega, pa cak razmisljam da si i dalje ostavim Lumiu koju tu na oglasu prodajem, a S7 prodam.

Kamera mi je cak na 950 bolja, display korektan, a mbanking hpb i tv za van vip od aplikacija nece mi toliko faliti...

Ne igram igre na mobu, pa mi ni to ne fali...

dmati1987
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
5220 kaže...

Tko kaže da nikad nije vidio resuming na Whatsappu jednostavno laže. Imao sam na 930 i sad na 950 i još mi se čini svakim updateom aplikacije je sve gore. Aplikacija je jednostavno brža na W8.1 jer je orginalno napisana za taj sustav. Nažalost vjerojatno nikad nećemo dobiti pravu UWP aplikaciju tako dok još redovito updejtaju ovu je ok.

I također nema šanse da Lumia 530, 920 i još neke nabrojene rade bolje nego 930. Naravno ispravna 930.

gladan sitom ne vjeruje... nijedan resuming nikad nisam imao...

što se tiče 530, radi bolje od 550.

na 920 sam stavio otključani custom ROM 14393.221 + glance fix, te sam se i ja iznenadio kako radi dobro. nađe se neki sitni bug ali nemam prevelike zamjerke s obzirom na kuknjave koje čitam ovdje 

10 godina
neaktivan
Jel ima tko da koristi fast ring insider programa, pa da kaže iskustva s brzinom nove verzije W10M, što bi trebala izići u retail za mjesec-dva? Navodno je osjetno brža od sadašnje verzije? Samo bzina me zanima.

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

U kući imam dvije lumie 640, moja sa (trenutno) buildom 15014 i druga sa službenim 14393. Ne vidim neku veliku razliku u brzini u odnosu na službeni, resuming je i dalje tu, najviše se osjeti pri prebacivanju iz edgea sa nekoliko otvorenih kartica u neku drugu aplikaciju. Kao i svaki insider build i ovaj ima par bugova, tako da ga još uvijek ne bih preporučio za prosječne korisnike.

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

o kakvom resumingu vi pricate ? imao sve moguce platforme a od ovih najpoznatijih android, ios i symbian i nijedna se nemoze mjeriti sa wp10 (osim ove 3)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

samo da javim nakon cca 3mj korištenja lumie 550 i dalje pre zadovoljan, točno oo što očekujem od fona, prije toga sam ima kojekakve fonove rang cijene rabljene lumie 550 i nisam bio zadovoljan, eto, tako sam dožvio andrid, vjerujem da sam imo neku mrcinu od hw androida da bi bila druga situacija, al neželim davat tolke pate za fon, rađe kupim neki dio za pc, to mi više napeto

... ps ovu lumiu samo resetiram poslje updejta, a one andoide svaka 2-3 dana

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 16:11 (mrakky).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo ambrozije

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Raja šta znači upitnik sa logom baterije kad upalim mob? Kad stavim da se puni pali-gasi se. Odvojio sam mu tač jer je puk'o i naručio novi.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nigga kaže...
Raja šta znači upitnik sa logom baterije kad upalim mob? Kad stavim da se puni pali-gasi se. Odvojio sam mu tač jer je puk'o i naručio novi.

Napajanje ili stanje baterije trenutačno nije poznato.

https://support.microsoft.com/hr-hr/help/10932/windows-phone-what-do-the-icons-on-my-phone-mean

16 godina
Pozdrav!
Dobio sam novi sluzbeni mob, te bi se volio rjesiti L535 koja je do sada imala tu ulogu.
Iako je bila samo za posao i pozive, stvarno sam se nazavcirao u koristenju iste. Touch screen je od 1. Dana zadavao probleme, te isto i nakon servisa. Volio bih dobiti barem neku cifru za nju, da ne stoji doma, a nekom mozda dobro dode!
Medutim, firma ga vise ne zeli slati u servis posto sam dobio novi.

Kratko pitanje je: S kojim ono programom se dobiva produljeno jamstvo na lumia telefone? Ako vrijedi to za isti? Znam da je netko preuzeo od M$ podrsku za lumia uredaje i davao tu mogucnost.. Ali ne znam detaljnije!
Hvala :)
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 535, VIP, fast ring, ne javlja mi da postoji update 15014.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 20:49 (Badjo_5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torent kaže...
mrakky kaže...

samo da javim nakon cca 3mj korištenja lumie 550 i dalje pre zadovoljan, točno oo što očekujem od fona, prije toga sam ima kojekakve fonove rang cijene rabljene lumie 550 i nisam bio zadovoljan, eto, tako sam dožvio andrid, vjerujem da sam imo neku mrcinu od hw androida da bi bila druga situacija, al neželim davat tolke pate za fon, rađe kupim neki dio za pc, to mi više napeto

... ps ovu lumiu samo resetiram poslje updejta, a one andoide svaka 2-3 dana

SVaka dva tri dana resetovao telefon? Ajd ne kaki majke ti.....

da direktno pitam davora, šta je sad tu torrent krivo reka za palac doli, očigledno je da mrakky sere kvake, koji kurac je ovo sa nekim korisnicima ovde, pa ovo je bolesno

0 3 hvala 0
15 godina
Covjeku je spominjo majku bezveze 😜😜😄, veliki brate, jel to dovoljan razlog? Mogu sad ic?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A šta reć nego blago ludima

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice