- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opa opet kultura probija....
Izmislis nesto lupis ovdje i kad pokazem da lupardas bezveze onda sam ja glup ;) Hehheheheheh
Zabavljas me ;) Samo nastavi ;)
Ja nisam taj koji koristi rijeci glup niti lazem i izmisljam ovdje ;) Neces se ni izvinuti sto si hladno slagao ovdje? ;) Ili staviti link gdje si cuo to sto si rekoa da jesi? Ili brate priznaj da si izmislip... Dijete si oprosticemo ti....
Izmisljas kao i obicno...
http://www.phonearena.com/phones/manufacturers/Nokia/upcoming
Not announced phones
Radi ovih postova....
naravno da zna ;) Ima sivo na bijelo ;)
Citiraj moju laz molim te ;) Znam da je to mentalni napor za tebe al meni za ljubav ;)
Pa daj link koji govori istinu ;) Demantuj me konacno i potkrijepi jednom u zivotu nesto sto kazes. I jos cekam citat u kojema ja lazem...
Ti si dao izjavu i rekao gdje si procitao. Tamo toga nema...Znas samo vrijedjati al ok.. To je tvoj nivo ;) Mene i dalje zabavljas ;)
Jos cekam link i citat moje lazi....
Hahhaha pa ti ne znas ni sta je link? To je vec novi nivo neznanja ;)
Ajd zdrao sad ostavljam te u tvojim mastarijama ;)
oprosti ali govoriš drugome da je glup a očigledno nisi sposoban razumit pročitano
rečeno je da nije nemoguće da nokia opet izbaci windows phone šta je totalno drugačije od onoga šta ti navodiš, da nokia planira windows phone, jeli kužiš razliku
a to za puni windows su spomenuli u vezi novog procesora koji prvi podržava isti a nikako kako će nova nokia bit na punom windowsu
nije ti baš pametno nazivat nekoga glupim a bacat izjave koje bacaš
onda stavi smajlija
kao ja sad i onda si svakoga zbunia i zajeba
šta će ti malware kad je os sam po sebi malwarean, još uvik ljudima sjebe kontakte, ako to nije malware onda ja ne znam šta je
za sada je to (lažna) glasina... radi se o W10M na Nokia 6 uređaju.. izvor je WMPU, izvor glasina i dezinformacija
šta će ti malware kad je os sam po sebi malwarean, još uvik ljudima sjebe kontakte, ako to nije malware onda ja ne znam šta je
u 5 godina samo jednom što je samo slike kontakata zeznio a ne kontakte i odmah veliki problem... kao da backup za kontakte ne postoji.. pa plačite ako ste toliko lijeni da se ne napravi backup
u 5 godina samo jednom što je samo slike kontakata zeznio a ne kontakte i odmah veliki problem... kao da backup za kontakte ne postoji.. pa plačite ako ste toliko lijeni da se ne napravi backup
nisi ti jedini kojemu se desilo tro sranje, koliko me pamćenje služi samo na ovom forumu je bilo 5-6 slučajeva iste situacije tako da...
PS
nisi ti jedini kojemu se desilo tro sranje, koliko me pamćenje služi samo na ovom forumu je bilo 5-6 slučajeva iste situacije tako da...
5-6.. i jako velika stvar... ponavno postavio slike od kontakata i nema više problema.... btw... prije 2 tjedna složio android tablet Fiskal1.... znači samo kasa... radio 2 tjedna, ništa instalirano, ništa surfanja.... sinoć sam morao raditi hard reset koliko je usporio i pokazuje samo 16 MB memorije slobodno.. živio lagdroid.... inače vlasnica tog fskal 1 tableta ima Lumiu 520 staru 4 godine... nikada problema i nijedan hard reset otkad je mobitel u pogonu...
Kad sam vec tu, jel se moze kako napraviti da ne vidim postove od ignoriranih osoba na mobilnoj verziji? Na desktopu ih ne vidim. Heeeelllppp, dosta mi je vise proroka
stani malo, ja ukažem na problem u w10m, koji se očigledno učastalije manifestira a ti meni odgovaraš da si prije dva tjedna složio tablet fiskal1.. zanimljiv način razmišljanja
Ovdje inace preovladava cudan nacin razmisljanja ;) Evo dick kaze da ce baciti platformu u smece ;) Nisam znao da je platforma spala na toliko niske grane da zavisi od njega ;) Mora i ostalu trojicu pitati nesto valjda ;)
stani malo, ja ukažem na problem u w10m, koji se očigledno učastalije manifestira a ti meni odgovaraš da si prije dva tjedna složio tablet fiskal1.. zanimljiv način razmišljanja
aha znači androidaši smiju pljuvati koliko hoće u ovoj temi a mi na WM ne smijemo komentirati kad android loše radi odmah ste uvrijeđeni.
Drugo, ovaj tvoj navod je ka da si na sudu optužen za ubojstvo a braniš se činjenicom da tvoj susid krade....stvarno inteligentno
iPhone is a smartphone for dumb people
I naravno on ga je prvi spomenuo....