WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.032.382
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Malo si glup,rekao si da mene nigdje ne spominjes pa ni nemoj

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Opa opet kultura probija....

Izmislis nesto lupis ovdje i kad pokazem da lupardas bezveze onda sam ja glup ;) Hehheheheheh

Zabavljas me ;) Samo nastavi ;)

9 godina
neaktivan
Nakon dva ili tri posta ces opet lupetati da me nigdje nisi spomenuo i poceti vrijedjati pa neznam mozda i nisi glup nego prstis od inteligencije

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ja nisam taj koji koristi rijeci glup niti lazem i izmisljam ovdje ;) Neces se ni izvinuti sto si hladno slagao ovdje? ;) Ili staviti link gdje si cuo to sto si rekoa da jesi? Ili brate priznaj da si izmislip... Dijete si oprosticemo ti....

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 15:16 (Torent).
9 godina
neaktivan
Svako ko zna procitati ranije postove zna ko laze i ko je prvi poceo vrijedjati,usput kako vidis moje postove kad si me blokao

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Torent kaže...

Izmisljas kao i obicno...

http://www.phonearena.com/phones/manufacturers/Nokia/upcoming

Not announced phones

Torent kaže...
uragan kaže...
Cujem da Nokia planira novi windows smartphone

Torent kaže...
uragan kaže...
E sad neznam gdje sam procitao ali mislim da nije w10m nego puni sa sd 835

uragan kaže...
Windows phone area

Radi ovih postova....

naravno da zna ;) Ima sivo na bijelo ;)

Citiraj moju laz molim te ;) Znam da je to mentalni napor za tebe al meni za ljubav ;)

9 godina
neaktivan
Ne razumijem zasto meces link koji nema veze sa mojim postom,cini mi se da tolko patoloski lazes da vjerojatno posjedujes samo dummy phone i zavidis nama odraslima

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Pa daj link koji govori istinu ;) Demantuj me konacno i potkrijepi jednom u  zivotu nesto sto kazes. I jos cekam citat u kojema ja lazem...

Ti si dao izjavu i rekao gdje si procitao. Tamo toga nema...Znas samo vrijedjati al ok.. To je tvoj nivo ;) Mene i dalje zabavljas ;)

9 godina
neaktivan
Pa ti jadan ni link neznas procitati

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Jos cekam link i citat moje lazi....

9 godina
neaktivan
Windows phone area,vec sam napisao,sve cekam kad ti tata dodje doma pa te nalupa jer se igras sa compom

3 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Hahhaha pa ti ne znas ni sta je link? To je vec novi nivo neznanja ;)

Ajd zdrao sad ostavljam te u tvojim mastarijama ;)

9 godina
neaktivan
Samo ostavi,odi malo na ios temu i pricaj hvalospjeve o svojem mobu,ako ga imas

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Cujem da Nokia planira novi windows smartphone

oprosti ali govoriš drugome da je glup a očigledno nisi sposoban razumit pročitano

rečeno je da nije nemoguće da nokia opet izbaci windows phone šta je totalno drugačije od onoga šta ti navodiš, da nokia planira windows phone, jeli kužiš razliku

a to za puni windows su spomenuli u vezi novog procesora koji prvi podržava isti a nikako kako će nova nokia bit na punom windowsu

nije ti baš pametno nazivat nekoga glupim a bacat izjave koje bacaš

iPhone is a smartphone for dumb people
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 15:55 (karlanal).
9 godina
neaktivan
Karlanal,sorry ali nisam ocekivao od tebe da bas nista ne shvatis,a ovo glup je u vezi da glupan nezna kome je sta odgovorio,a moj prvi post je bio namjerno senzalicionisticki ali nije izmisljen

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Karlanal,sorry ali nisam ocekivao od tebe da bas nista ne shvatis,a ovo glup je u vezi da glupan nezna kome je sta odgovorio,a moj prvi post je bio namjerno senzalicionisticki ali nije izmisljen

onda stavi smajlija  

kao ja sad i onda si svakoga zbunia i zajeba 

9 godina
neaktivan
Ok,he he

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
anyway, kad se pojavi malware na WP (W10M), ja bacam plaformu u smeće. Dok se ne pojavi malware na WP (W10M), to je najbolja platforma - ma šta vi mislili i pisali o tome.

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
dick_of_the_sheep kaže...
anyway, kad se pojavi malware na WP (W10M), ja bacam plaformu u smeće. Dok se ne pojavi malware na WP (W10M), to je najbolja platforma - ma šta vi mislili i pisali o tome.

šta će ti malware kad je os sam po sebi malwarean, još uvik ljudima sjebe kontakte, ako to nije malware onda ja ne znam šta je

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

za sada je to (lažna) glasina... radi se o W10M na Nokia 6 uređaju.. izvor je WMPU, izvor glasina i dezinformacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
karlanal kaže...

šta će ti malware kad je os sam po sebi malwarean, još uvik ljudima sjebe kontakte, ako to nije malware onda ja ne znam šta je

u 5 godina samo jednom što je samo slike kontakata zeznio a ne kontakte i odmah veliki problem... kao da backup za kontakte ne postoji.. pa plačite ako ste toliko lijeni da se ne napravi backup

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 16:12 (dadn).
17 godina
neaktivan
dadn kaže...
karlanal kaže...

u 5 godina samo jednom što je samo slike kontakata zeznio a ne kontakte i odmah veliki problem... kao da backup za kontakte ne postoji.. pa plačite ako ste toliko lijeni da se ne napravi backup

nisi ti jedini kojemu se desilo tro sranje, koliko me pamćenje služi samo na ovom forumu je bilo 5-6 slučajeva iste situacije tako da...

PS

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/windows-mobile-pitanja--odgovori/101819.aspx?page=0&jumpto=5287140&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 16:20 (karlanal).
10 godina
neaktivan
karlanal kaže...
dadn kaže...
karlanal kaže...

nisi ti jedini kojemu se desilo tro sranje, koliko me pamćenje služi samo na ovom forumu je bilo 5-6 slučajeva iste situacije tako da...

5-6.. i jako velika stvar... ponavno postavio slike od kontakata i nema više problema.... btw... prije 2 tjedna složio android tablet Fiskal1.... znači samo kasa... radio 2 tjedna, ništa instalirano, ništa surfanja.... sinoć sam morao raditi hard reset koliko je usporio i pokazuje samo 16 MB memorije slobodno.. živio lagdroid.... inače vlasnica tog fskal 1 tableta ima Lumiu 520 staru 4 godine... nikada problema i nijedan hard reset otkad je mobitel u pogonu... 

15 godina
Uragan pazi guzcu, torent ti spominje neku ljubav!?!
Kad sam vec tu, jel se moze kako napraviti da ne vidim postove od ignoriranih osoba na mobilnoj verziji? Na desktopu ih ne vidim. Heeeelllppp, dosta mi je vise proroka

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ha ha,torent onanira na mobitel,vjerojatno ga i pokriva po noci da mu nije hladno

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dadn kaže...
5-6.. i jako velika stvar... ponavno postavio slike od kontakata i nema više problema.... btw... prije 2 tjedna složio android tablet Fiskal1.... znači samo kasa... radio 2 tjedna, ništa instalirano, ništa surfanja.... sinoć sam morao raditi hard reset koliko je usporio i pokazuje samo 16 MB memorije slobodno.. živio lagdroid.... inače vlasnica tog fskal 1 tableta ima Lumiu 520 staru 4 godine... nikada problema i nijedan hard reset otkad je mobitel u pogonu... 

stani malo, ja ukažem na problem u w10m, koji se očigledno učastalije manifestira a ti meni odgovaraš da si prije dva tjedna složio tablet fiskal1.. zanimljiv način razmišljanja

10 godina
odjavljen

Ovdje inace preovladava cudan nacin razmisljanja ;) Evo dick kaze da ce baciti platformu u smece ;) Nisam znao da je platforma spala na toliko niske grane da zavisi od njega ;) Mora i ostalu trojicu pitati nesto valjda ;)

10 godina
neaktivan
karlanal kaže...
dadn kaže...

stani malo, ja ukažem na problem u w10m, koji se očigledno učastalije manifestira a ti meni odgovaraš da si prije dva tjedna složio tablet fiskal1.. zanimljiv način razmišljanja

aha znači androidaši smiju pljuvati koliko hoće u ovoj temi a mi na WM ne smijemo komentirati kad android loše radi odmah ste uvrijeđeni.

17 godina
neaktivan
Kao prvo, ovo je tema za wp a ne za android, ako imaš prigovor na android molim lijepo idi na temu i prigovaraj a nemoj spamat po ovoj temi
Drugo, ovaj tvoj navod je ka da si na sudu optužen za ubojstvo a braniš se činjenicom da tvoj susid krade....stvarno inteligentno
10 godina
odjavljen

I naravno on ga je prvi spomenuo....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice