WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.038.956
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito
Na lumiji 535 u aplikaciji Osobe ( kontakti ) stoji greska da se nemoze sinhronizirati sa racunom i nestale su slike svih kontakata. Na drugoj 535 i na 550 je sve ok.

Surfao sam za rjesenjem i nijedno od predlozenih ne ulijeva povjerenje, navodno nepomaze ni hard reset ni brisanje pa dodavanje uredjaja na outlook.com....

Ima ko slicnu situaciju ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bunkermax kaže...
Na lumiji 535 u aplikaciji Osobe ( kontakti ) stoji greska da se nemoze sinhronizirati sa racunom i nestale su slike svih kontakata. Na drugoj 535 i na 550 je sve ok.

Surfao sam za rjesenjem i nijedno od predlozenih ne ulijeva povjerenje, navodno nepomaze ni hard reset ni brisanje pa dodavanje uredjaja na outlook.com....

Ima ko slicnu situaciju ?

pomogao bi hard reset ali ima puno jednostavnije rješenje

isto je i na PC ali moraš mail račun obrisati i ponovno ga dodati.... 

znači u postavke - računi - računi za e poštu i sada samo izaberi Live račun (upravljanje) i obriši ga... 

i sad samo ga ponovno dodaš i to je to... 

isti postupak mi je popravio taj problem i na PC outlooku

12 godina
protjeran

@dadn

Super. Napravih tako i sada je sinhronizacija uredna. Jedino kaj sada primjetim je da nema slika od svih kontakata, znaci za neke su se vratile slike a za neke nisu.

0 0 hvala 0
17 godina
bunkermax kaže...

@dadn

Super. Napravih tako i sada je sinhronizacija uredna. Jedino kaj sada primjetim je da nema slika od svih kontakata, znaci za neke su se vratile slike a za neke nisu.

Slike kontakata u aplikaciji "osobe" potiču iz raznih izvora, pa dolazi do zabune, naročito kad aplikacija "osobe" linka kontakte iz različitih izvora (outlook, gmail, facebook...) u jedan spojeni kontakt.

Dakle, ako si prije imao slike, a sada ih nemas, provjeri postavke fb aplikacije koje se odnose na sinhronizaciju kontakata, jer ti vjerovatno sve slike nisu poticale iz outlook kontakata.

morrisoN
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima nacin da se nekako radi backup vibera? Mislio sam da je to automatizovano. Juce bio update vibera, odradim ga i nije se htio ponrenut, svaku put crasha cim ga pokrenem. Kad sam ponovo instalirao sve otislo... Auto backup je upaljen a u aplikacijama u kojima mogu da odaberem da se backupuju nema Vibera nit ga mogu izabrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

@morison

Fb nije ukljucen u osobama, ukljuceni su ms racun i outlook. Sve te osobe imaju ms account sa profilnom slikom no u mojoj aplikaciji osobe nema tih slika, nema cak ni moje profilne...
14 godina
I meni su nestale sve slike u kontaktima prije par dana.

0 0 hvala 0
12 godina

Nažalost nisi jedini i meni su sve slije kontakta nestale i ništa ne pomaže a hard reset mi baš i neda radit.

9 godina
odjavljen
Ne znam jel se to u džepu dogodi, ili je bug, ali battery saver se sam od sebe uključi. Samo on...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...
Ne znam jel se to u džepu dogodi, ili je bug, ali battery saver se sam od sebe uključi. Samo on...

nikad otkad je ta opcija dostupna mi se nije sam od sebe uključio osim kad baterija padne na 15% (tako sam podesio)

11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Nažalost nisi jedini i meni su sve slije kontakta nestale i ništa ne pomaže a hard reset mi baš i neda radit.

neće ti hard reset pomoći.. greška vam je prisutna već mjesec dana i niste ju primjetili a u međuvremenu kod sinhronizacije između oblaka i uređaja zbog greške izgubljene su slike u oblaku i na uređaju.... kontakti su srećom ostali... nije neka prevelika šteta... malo posla i sredite opet sve

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 14:25 (dadn).
10 godina
odjavljen
Vi stvarno imate živaca...

5 2 hvala 0
12 godina
Torent kaže...

Da nemam živaca nebih mogao tolerirati takve mučke provokatore ka šta si ti i ostali Androidaši i Jabučari.

Srećom imam živaca zato još uvijek i koristim WP, ili sam samo tvrdoglav ko magare.

16 godina
Torent kaže...

Ja samo trenutno nemam para za android. Pa onda moram imati živce.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
nicky.sl kaže...
Torent kaže...

Da nemam živaca nebih mogao tolerirati takve mučke provokatore ka šta si ti i ostali Androidaši i Jabučari.

Srećom imam živaca zato još uvijek i koristim WP, ili sam samo tvrdoglav ko magare.

Pa svako ko koristi wp mora imat konjske zivce jer svako malo naleti nesto sto te isfrustrira i izyebe pravo, osim ako nisi neki saban koji nema veze kako bi nesto trebalo radit. Treba jos neke sitnice eto da poprave i treba te aplikacije da prate ostale 2 platforme a ne da neke stvari dobijamo kroz godinu il vise. Al to je prica stara koliko i wp a njih boli k, i to je ono sto me najvise nervira. Btw ako neko hoce da pobjegne od wp na android srednje klase preporucujem huawei p9 lite. Odlican tel za te pare, odabrao supruzi , svako malo ga cackam i jedino sto sam retardirano pronasao je da se ne moze namjestit da se stvari direktno snimaju na mem karticu. Ja ocigledno ostajem jos uvijek da se nerviram sa wp i da se nadam ^^

Edit: evo sad sam morao ustat na comp jer sam htio da editujem post ali de ti uganjaj onaj retardirani kursor koji ma gdje ti da dootaknes prstom skoci na pocetak, pa se nekad samo od sebe zumira pa opet skoci na pocetak itd,  da, ima onaj hepek s kojim mozes upravljati kursorom al problem je sto se nekad ne vidi gdje je, kako da upravljam njime kad ne znam gdje je?
p.s. Dadn de reci da tebi radi kako treba da te gadjam tastaturom :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 16:04 (esko).
16 godina
esko kaže...

Edit: evo sad sam morao ustat na comp jer sam htio da editujem post ali de ti uganjaj onaj retardirani kursor koji ma gdje ti da dootaknes prstom skoci na pocetak, pa se nekad samo od sebe zumira pa opet skoci na pocetak itd,  da, ima onaj hepek s kojim mozes upravljati kursorom al problem je sto se nekad ne vidi gdje je, kako da upravljam njime kad ne znam gdje je?

Postoje mnoge retardirane stvari kod WP-a,a li taj kursor je definitivno u top tri najretardiranije. Kome je pala na pamet takva "logika" FFS...

BTW, brat je sa L640DS prešao na nekog Xiaomia (note 3 ili tako nešto) (ponestalo mu živaca, a ima nešto para ) i sad mi mast vadi sa pokretanjem Messengera u 0,001 sekndi. Na WP čekaš brat-bratu 20 sekundi...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
11 godina
neaktivan
esko kaže...
nicky.sl kaže...
Torent kaže...

Pa svako ko koristi wp mora imat konjske zivce jer svako malo naleti nesto sto te isfrustrira i izyebe pravo, osim ako nisi neki saban koji nema veze kako bi nesto trebalo radit. Treba jos neke sitnice eto da poprave i treba te aplikacije da prate ostale 2 platforme a ne da neke stvari dobijamo kroz godinu il vise. Al to je prica stara koliko i wp a njih boli k, i to je ono sto me najvise nervira. Btw ako neko hoce da pobjegne od wp na android srednje klase preporucujem huawei p9 lite. Odlican tel za te pare, odabrao supruzi , svako malo ga cackam i jedino sto sam retardirano pronasao je da se ne moze namjestit da se stvari direktno snimaju na mem karticu. Ja ocigledno ostajem jos uvijek da se nerviram sa wp i da se nadam ^^

kako ne vidiš gdje se upravlja kursorom, mada (sad me gađaj) ja nemam nekih problema, istina nekad promašim malo hehehe ali uvijek sam blizu... nikad mi se ne događa da baca kursor na početak

10 godina
odjavljen
esko kaže...
....

....

Ne znam kakav je lite ali P9 sam koristio par dana kad sam prodao S6 i to je zvjerka od telefona. Jedino lose je launcher al to je 3 klika i rijeseno... IOnako NOva ide na svaki mob ;) Sta da snima na memorijsku? Fotke i video? nema u camera app???? PRvi put cujem da nema...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 18:16 (Torent).
10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Torent kaže...

Mucke provokatore? Necim sam te uvrijedio? Upravo si to sto si i rekao da jesi... Tu energiju da napises ovaj post si mogao iskoristiti i kliknuti na x ispod mog nicka i miran pa mozes da uzivas u problemima sa wp ;)

10 godina
neaktivan
puno korisnika ne zna ni da se tastatura može pomicati po ekranu (ne mora biti na dnu ekrana). Držati razmaknicu i pomicati.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mikulam kaže...
puno korisnika ne zna ni da se tastatura može pomicati po ekranu (ne mora biti na dnu ekrana). Držati razmaknicu i pomicati.

a na većim zaslonima i lijevo-desno usidriti, drži se &123

10 godina
neaktivan
to jedna od stvari koju @Torent baš i ne može izvesti tako lagano na Androidu.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Kojo? Mislis ovo? :) U pravu si nije bilo lagano. Trebalo mi je 2 klika.... ziva  patnja ovaj android ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 19:29 (Torent).
16 godina

kako ne vidiš gdje se upravlja kursorom, mada (sad me gađaj) ja nemam nekih problema, istina nekad promašim malo hehehe ali uvijek sam blizu... nikad mi se ne događa da baca kursor na početak

Znam ja dje je to cudo sto se s njim upravlja kursor - nazvao sam ga hepek u postu:) , ali on treba da ti sluzi valjda da ga maknes max par riijeci tamo vamo a ne da spustas kursor s njim sa pocetka kilometarskog posta. Problem je sto kad dotaknes ekran na zeljeno mjesto kursor skoci na pocetak tog kilometarskog teksta a treba da bude tu dje si dotakao ili bar nedje okolo. Necu rec da svaki puta skoci ali je frustrirajuce.

16 godina
Torent kaže...
esko kaže...
....

....

Ne znam kakav je lite ali P9 sam koristio par dana kad sam prodao S6 i to je zvjerka od telefona. Jedino lose je launcher al to je 3 klika i rijeseno... IOnako NOva ide na svaki mob ;) Sta da snima na memorijsku? Fotke i video? nema u camera app???? PRvi put cujem da nema...

Suti, kako ce se moc namjestit kad niikako nije bilo memorisjke unutra lol 

12 godina
protjeran

Slike u kontaktima se ne vrate ni poslije hard reseta.

Evo vani ružno vrijeme pa sam imao viska vremena i bubno sam hard reset. Sinhronizacija i sve ostalo sljaka, samo kaj nema slika kontakata. Na pcu i people online ih ima... Srećom, svi kontakti su tu...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
esko kaže...
Torent kaže...
....

Suti, kako ce se moc namjestit kad niikako nije bilo memorisjke unutra lol 

Slutio sam tako nesto al reko da ne budem opet mucki provokator ;)

11 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Slike u kontaktima se ne vrate ni poslije hard reseta.

Evo vani ružno vrijeme pa sam imao viska vremena i bubno sam hard reset. Sinhronizacija i sve ostalo sljaka, samo kaj nema slika kontakata. Na pcu i people online ih ima... Srećom, svi kontakti su tu...

kad mi ne vjerujete a napisao sam ;)

12 godina
protjeran

@dadn

Vjerovao sam ja tebi, a i vise puta dosad si mi dao kvalitetne i tocne savjete.

Hard reset sam isao raditi jer je bilo dosad vise velikih nadogradnji od instalacije desetke, pa sam tako i tako mislio ovih dana to napraviti. A danas je bas bio neki ružan sivi dan pa nisam imao pametnija posla...

Btw, sa tim slikama u aplikaciji osobe ima mušica godinama jer se sjećam da sam se patio sa ms suportom odmah po izlasku win 8, pa nikako to nije sljakalo tada ( na desktopu )....
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

žali se na answers.microsoft.com za tu grešku ako ti se opet pojavi... valjda su nešto zeknukli u podacima između računa i AU updejta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice