WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.040.669
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

Mene najviše bakterija brine. Na mojoj 640 XL u pola sata stand by-a otiđe 2-3% bakterije.

17 godina
Silwncer kaže...

Mislio sam razvijati app, no s obzirom kako su Windows korisnici nezahvalni i arogantni (vidi se po aplikacijama), onda ću rado razvijati za Android. 

I ja sam mislio da ću se oženit za 20 godina mlađu djevu....samo ti misli :)

Xbox: Muskarcina
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pa dobro, to nije moja krivica. Kontaktiraću Miru da mi stisne crni, meni je ovaj forum već dao tumor mozga. 

.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ako ne možeš umočiti u macu kod muškarca(jer je nema), tako ni ti ne možeš dobiti tumor na mozgu(...?)

14 godina
odjavljen

Pusti lika, troller neki.

13 godina
neaktivan
Ljudi smirite tenzije,tko ne zeli i nevoli ovaj forum ignorirajte ga,uzivajte
dajac
13 godina
neaktivan
Jos jedno pitanje,danas sam opet snimo kamerom i sad zelim to pregledati i nemogu,pise mi nazalost nemozete reproducirati ovu fatoteku,neke mogu a ove sad niti jednu,u cemu mi je problem i sto moram odraditi
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...
Jos jedno pitanje,danas sam opet snimo kamerom i sad zelim to pregledati i nemogu,pise mi nazalost nemozete reproducirati ovu fatoteku,neke mogu a ove sad niti jednu,u cemu mi je problem i sto moram odraditi

probaj ju kopirati na kompjuter ili onedrive

ako slučajno koristiš SD karticu možda je za vrijeme snimanja došlo do problema pa je datoteka nečitljiva ili neispravna.

12 godina
odjavljen

Tješim se ;) Btw. Good luck s 0.7% marketshare, ja se na to smece ne vracam.

.......
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

pa što ne odeš onda već stalno se vraćaš ovdje? potraži stručnu pomoć

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam jednom prilikom uzeo Lumiu 550 i mislio da ću je zbog dobrog ekrana i prikaza moći koristiti.

Čim sam mobitel postavio primjetio sam da se spoji na kućni wi-fi, a nakon 20 sekundi istu tu vezu izgubi, a isto je bilo nakon tvorničkog reseta.

Uzeo sam iPhone i nikada više mikromekani (i poruka za Gatesa; "Why would you name your company after your dick?").

0 1 hvala 0
16 godina
dadn kaže...
Silwncer kaže...

pa što ne odeš onda već stalno se vraćaš ovdje? potraži stručnu pomoć

Ni stručna pomoć ne pomaže ovakvim trolčinama..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 17:11 (merio).
13 godina
neaktivan
Nazalost nista,fotog. normalno reproducira ali videozapis neće,jbg,neznam sto mu je odjedanput
dajac
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Za po godine, godinu se on vraća, 100€ dajem na to ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav svima. Nisam nešto aktivan na ovoj temi, a treba mi pomoć oko ovih virusa. Većinu stranica ne mogu otvoriti otvori milion stranica novih. Sreća pa ova 520ka nije lahko lomljiva haha. Ako ima lijeka pomozite. Poz

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne bi trebalo biti problema sa reklamama, događa li ti se to samo na jednom mobitelu ili i na ostalim uređajima spojenim na istu mrežu?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

nemam nis protiv Androida ali....

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Izbaci 10tak stranica onih s*anja i klik klik vas uređaj ima virus. Eh sad. Nekad sam to liječio resetom modema, al' sad kad ga resetujem post reklama ne traje ni dan. Na PC slabo ima, al' ima.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nigga kaže...

Pozdrav svima. Nisam nešto aktivan na ovoj temi, a treba mi pomoć oko ovih virusa. Većinu stranica ne mogu otvoriti otvori milion stranica novih. Sreća pa ova 520ka nije lahko lomljiva haha. Ako ima lijeka pomozite. Poz

nažalost (službeno) nema pomoći već je to tako jer su mnoge stranice postale prenapadne sa popup reklamama

za viruse se ne brini jer ne mogu ništa

p.s.

postoji lijek za popup reklame ali moraš napraviti interop unlock i onda preko hosts fajle blokirati reklame (isto kao na PC windowsima ili androidu), a čak i postoji homebrew aplikacija koja ti instalira novu hosts fajlu na interop otključanom telefonu

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 18:22 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito
posto imam sad ovaj zadnji build moze li mi ko rec kak instalirat ekstenzije na microsoft edge windows 10 mobile build 14385
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da su ekstenzije trenutno omogućene samo na pc-u, na mobitelima izbacuje pogrešku. Ovdje je popis dostupnih ekstenzija, treba samo kliknuti na tipku Open in store i instalirati kao i svaku drugu aplikaciju. Nažalost, na desktopu nisam u insideru tako da ne mogu isprobati

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Ekstenzije dostupne i na mobitelima?

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nisu još...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Neka aplikacija koja može zamijeniti ono malo računlo što bude na bajkovima, što mjeri brzinu i pamti kilometražu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Neka aplikacija koja može zamijeniti ono malo računlo što bude na bajkovima, što mjeri brzinu i pamti kilometražu.

RunMaster Cycle je za mene najbolja

14 godina
odjavljen

Još neka? Treba mi samo kad pritisnem start, da mi prikazuje pređene kilometre(i zapamti ih), i pokazuje brzinu. Nešto tipa kao da izčupam sve ono što ima u autu i stavim ga na bajk.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 9:07 (Dex.pwn).
11 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Pozdrav,nakon 3 godine i kraćeg lutanja na Android (HTC One Mini 2), i ovog paćenja na Windows 10,odlučio sam napokon reći zbogom ovoj platformi, i prešao sam na Samsung Galaxy S7. To vise nije sustav kakav je bio prije i miljama ispred Win10. Treba stisnut šaku i priznati, bolji su u ovome trenutku. Ja sam bio medu prvima na WP7, WP8, imate i moje recenzije uredaja Lumia 820, ali danas sam očaran mogućnostima i brzinom novog uredaja. Predlazem da razmotrite alternative i da se ne patite.

Pozdrav
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

5 3 hvala 0
16 godina
Ostajem vjeran Windows 10 mobile pogotovo sad kad dolazi 2.08 ovaj update meni ovaj zadnji build drzi baterija bar dvaput duze u odnosu na sluzbeni build ispravili su mnogo bugova ne sudite po meni vas je izbor
Samobor je lepa varoš
14 godina
odjavljen
Smooth Operator kaže...
Pozdrav,nakon 3 godine i kraćeg lutanja na Android (HTC One Mini 2), i ovog paćenja na Windows 10,odlučio sam napokon reći zbogom ovoj platformi, i prešao sam na Samsung Galaxy S7. To vise nije sustav kakav je bio prije i miljama ispred Win10. Treba stisnut šaku i priznati, bolji su u ovome trenutku. Ja sam bio medu prvima na WP7, WP8, imate i moje recenzije uredaja Lumia 820, ali danas sam očaran mogućnostima i brzinom novog uredaja. Predlazem da razmotrite alternative i da se ne patite.

Pozdrav

Tvoj post je ojačao naš geđetni duh. Sad ćemo svi izbaciti 6k kuna iz novčanika, jer Windows ne obavlja ni malo svoj posao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice