WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.839
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam sličan problem, meni kaže da nema dozvolu a ima je zapravo.

0 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Zanimljivo. A zna li se što planiraju u budućnosti da bude glavna aplikacija, ove odvojene za chat i video ili standardna Skype aplikacija? Ili će ovako tjerati u nedogled?

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ekipa, kupujem Lumiju za majku, pa me zanima - 640 ili 550? Ili nešto drugo? Uglavnom, bilo bi super da je do 1000 kuna. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Simpzon kaže...

Ekipa, kupujem Lumiju za majku, pa me zanima - 640 ili 550? Ili nešto drugo? Uglavnom, bilo bi super da je do 1000 kuna. 

640. jeftinija a ipak malo bolja

11 godina
neaktivan
uss kaže...

Kada pokrenem Skype Video aplikaciju prikaže mi da nema kamere ili da nije omogućena. Nakon toga ako pokušam pristupiti kameri iz bilo koje druge aplikacije izbaci mi grešku 0xA00F4246(0xE8010001). Moram restartati telefon da bi kamera proradila. Kada odem na Privacy>Camera na listi aplikacija nema Skype Video da dozvolim pristup kameri. OS je 10586.107 i ovaj problem sam imao i na prethodnim inačicama. Ima li netko sličan problem?

na 950 XL radi OK bez problema.

no probaj ovaj trik sa vraćanjem zadane Skype aplikacije:

otvori Poruke

izaberi Postavke programa Skype (na ...)

odaberi Odjava i potvrdi

otvori Skype aplikaciju

otvori Postavke (u aplikaciji)

i odaberi Postavi ovaj Skype kao zadani

na ovaj način ti je Skype aplikacija postavljena kao zadana. Pokušaj se sada prijaviti opet pod postavkama u porukama i vratiti nazad da to bude zadana skype

ako ne pomogne isključi u postavke - telefon zadanu aplikaciju za video pozive...

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa. Imam problem sa Lumijom 640. Mobitel mi je doslovno počeo usporavati strašno, i memorija se počela puniti (ostalo manje od 1 GB) na memoriji uređaja. Sve aplikacije koje sam mogao, instalirao sam na SD karticu, ali mi se memorija uređaja smanjuje sama od sebe. Probao sam i preko aplikacije Storage Cleaner Pro, maknulo je doduše samo cca 100-tinjak MB-a. Svaki savjet je dobro došao :) Unaprijed hvala

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nikakve aplikacije za čišćenje memorije ti neće pomoći... upravo suprotni efekt možeš postići, istina da microsoft provjerava aplikacije ali samo na malware, pa bude lažnjaka koji navode ljude da ih instaliraju, u biti nisu virusi ili nešto zločudno ali mogu napraviti gluposti na telefonu.. to ti nije android da trebaš cleanere, antiviruse i slično što je potrebno na androidu. sam windows sistem ima automatsko čišćenje temp memorije. koliko toga ja testiram pa ne koristim te apikacije i nikad nisam imao problema.

osnovni savjet sam ti već dao, drugo: isključi automatsku sinhronizaciju slika i videa jer i to može pojesti memorije na telefonu. druge pomoći nema osim hard reseta... 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jedno pitanje, dali 640 XL s WPXom podržava OTG?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

nijedna 8.1 ne podržava OTG... to je samo za W10M uređaje... sam os ne omogućuje OTG, mora ga i uređaj podržavati. no MS je i tu zasrao... moraš kupiti USB-C OTG adapter 

http://www.windowscentral.com/lumia-950-and-usb-otg

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 0:24 (dadn).
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

nijedna 8.1 ne podržava OTG... to je samo za W10M uređaje... sam os ne omogućuje OTG, mora ga i uređaj podržavati. no MS je i tu zasrao... moraš kupiti USB-C OTG adapter 

http://www.windowscentral.com/lumia-950-and-usb-otg

A jbg. //

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 0:32 (Dex.pwn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zapravo nisam isprobavao sa novijim buildevima na 640... prije nije išlo...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko zna kako da izbacim iz Worda, PPa i Excela da mi ne prikazuje fajlove s ODa?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad bude gotov win 10,i ako bude,eheheheheh

dajac
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nemoj ih stavljat na OD ;) ili ih stavi u neki drugi direktorij (mapu) na OD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dadn kaže...

nemoj ih stavljat na OD ;) ili ih stavi u neki drugi direktorij (mapu) na OD

I jesu, izgleda da je indeksirao cijeli OD onda. Nije problem da mi prikazuje, pitam čisto zato što me zanima.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
http://www.banggood.com/Tactical-Military-Outdoor-Waterproof-Waist-Shoulder-Bag-Pack-Hiking-Riding-Camp-p-1008209.html

zanima me jel u ovu torbicu može ući 640 xl,po dimenzijama mislim da može,što vi mislite
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ljudovi, danas navodno izlazi Windows 10 mobile! Iako, rano jutros mi se učinilo da sam vidio svinju da leti... 

1 1 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Da podijelim iskustvo vezano za tempered glass screen protector. Prije par dana mi je 640 xl ispao dok sam bio na ljestvma na oko 3-3.5 m visine direkt na stranu displeja na beton. Pomenuti protector je otisao u k a li je spsio displej tako da se ulozenih 7€ i te kako isplatilo. Ukoliko niste vec porucite sebi jedan :).

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina

@dajac59 U onaj dio sto je predvidjen za tel. ne moze sigurno stati. U unutrasnjost torbice mozda i moze jer je visina i torbice i telefona 16 cm a mozda te bude zezalo kad budes otvarao i zatvarao torbicu. Ja ne bih kupio :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 10:40 (esko).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

I ja sam sebi kupio tempered glass, ja sam ga platio oko 3-4€,  i osim što bolje štiti od obične folije nekako mi izgleda kao da je svjetliji ekran sa tempered glassom nego sa folijom, izgleda mi čišći. Samo mi je jednom ispao i to na beton sa cca 1.5 metar visine i ništa mu nije bilo, dodatni gumeni oklop je upio većinu udarca, to je bilo prije nego sam kupio tempered glass. Teoretski kažu kada bi kucnuo čekićem po ekranu sa tempered glassom, zaštita bi pukla a touch i ekran bi ostali neoštećeni. Ja to ipak nikad nebi pokušao, bez obzira koliko to bilo tačno.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ekipica, može jedno pitanje, onak generalno : 

Vidim da vas dosta nestrpljivo očekuje trenutak kada će final verziju windowsa 10 instalirati na svoju lumiju.

Ima neki posebni razlog za to u sadašnjim neispravnostima ili .......  ?

Naime, imam doma dve lumije 535 ( win 8.1) i lumiju 550 ( win 10 ) i nikakvih problema nemam niti sa jednom od njih,

odlično odrađuju sve ono čemu je smarthone i namijenjen. A nekako je povijest pokazala da nijedan operativni sistem nije

baš dotjeran odmah po svom izlasku, i da je mudro pričekati par mjeseci da se pokrpaju dječje bolesti pa tek onda krenuti u nadogradnje i slično...

0 0 hvala 0
13 godina

Ne znam za ostale, u mene je to više psihološki efekt ( novo i uzbudljivo pet dana ). Al dobro zboriš što se dječijih bolesti tiče, nego eto misliš "neće meni", a poslije nadogradnje "ma kud baš meni" 

12 godina
protjeran
Pa ono...delaju pozivi, poruke, navigacija, mailanje, net, messenger aplikacije...i cemu trcati jer nebu nikaj cudotvornoga na novijem os-u ... Sad mi sve dela tako dobro i brzo i nevidim kaj bi mi se moglo poboljsati.. Cast iznimkama koji imaju konkretan problem ali onako generalno cemu zurba 😃 🏁

1 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Kome je 8.1 dobar, ne mora da menja. Meni je jako smetao izostanak swipe unosa za naš jezik (koji je dodat u 10, iako nisam baš zadovoljan kako radi), kao i quick searcha u dialeru (da u dialer unesem 4826 i da mi ponudi kontakte koji se zovu ivan, ovo je lepo odrađeno u 10), zatim loš multitasking (tj nekoliko sekundi Resuminga pri gotovo svakom prebacivanju između aplikacija usled njihovog vrlo agresivnog uspavljivanja - ovo je nešto bolje u 10) i još nekoliko stvari. Meni je zato 10 funkcionalniji, iako je bugovitiji. Mada, i to je meni polurešenje, tako da sam od juče opet na Androidu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nisam više mogao dočekati Win10 da dođe za starije modele pa sam preko Insidera na svoju staru Nokiju Lumiju 635 (1gig) instalirao Win10, prije otprilike 2 tjedna. Za sada sam oduševljen, sve je nekako ljepše i glađe prolazi, malo je brži, možda jednom u dva dana malo zaštuca nešto al ništa što nije i prije bilo. Sve sistemske aplikacije rade super, jedino Groove Music neke pjesme odbija pustit pa ih samo preskoči al može ga se natjerat na pusti tu pjesmu. Sviđa mi se proširivanje padajućeg izbornika i definitivno 10/10 za novi 'Settings', sve je lijepo sortirano u menije i podmenije. Praktičan mi je double-tap na navigacijsku traku za gašenje ekrana. Stari 635 nema neke hardverske mogućnosti koje imaju bolji modeli poput Glancea al preživjet ću :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dok mi garancija još vrijedi na razbijeno staklo nekupujem,kad istekne onda kupim
dajac
16 godina

Kad bi W10 pruzio stabilnost WP8.1 po izlasku, te u pola stvari koje veliki M obecava; te kad bi final verzija bila tu u 3. mjesecu... Ovo (sto je i sada dobar deal) bi bila kupovina godine:)

Takoder, i cjena bi mu odmah narasla (kao i svim nasim lumiama)!

13 godina
neaktivan

Imas garanciju za ekran?

13 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Imas garanciju za ekran?

da,godinu dana

dajac
14 godina
WindowsPhone - Općenito

da li preporučujete W10M za Lumiu 920, čitao sam da baš i ljudi s tim lumiama nisu nesto zadovoljni sa W10M, kakva je sad situacija?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice