WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.005
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
galinjo24 kaže...

Kad službeno puste win 10 za starije uredjaje....zasad samo 950,950xl,550 i 650....ovo letiiiiii

A kad će to biti?

Jel ima neka aplikacija u kojoj mogu napisati brzi odgovor? Ja još nigdje nisam vidio da ima ta opcija, a ove nove notifikacije su malo čudne.

16 godina
Dex.pwn kaže...
galinjo24 kaže...

Kad službeno puste win 10 za starije uredjaje....zasad samo 950,950xl,550 i 650....ovo letiiiiii

A kad će to biti?

Jel ima neka aplikacija u kojoj mogu napisati brzi odgovor? Ja još nigdje nisam vidio da ima ta opcija, a ove nove notifikacije su malo čudne.

Koliko ja znam, za sada samo SMS ima tu mogućnost. Kad vidiš notifikaciju, samo je povučeš prema dolje i otvori ti se polje za upis. 

11 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Koliko ja znam, za sada samo SMS ima tu mogućnost. Kad vidiš notifikaciju, samo je povučeš prema dolje i otvori ti se polje za upis. 

SMS i Skype

18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

950 i 950 XL nema problema...

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako se na kameri na W10M bira rezolucija fotografija? Pre par nedelja je postojalo podešavanje, sad kao da je nestalo?! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Kako se na kameri na W10M bira rezolucija fotografija? Pre par nedelja je postojalo podešavanje, sad kao da je nestalo?! 

otvori postavke kamere (na ... i postavke) i pod Veličina slike za glavnu kameru

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Ivan(4) kaže...

otvori postavke kamere (na ... i postavke) i pod Veličina slike za glavnu kameru

Šta sve treba za live fotke? Brisao sam sve appove koje mi na prvi pogled nisu trebali. Čisto jer imam 8 GBa ROMa :S

18 godina

Hvala na odgovoru. Na žalost, kod mene na L640 nema te opcije (nema ni kad skrolujem niže):

11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Hvala na odgovoru. Na žalost, kod mene na L640 nema te opcije (nema ni kad skrolujem niže):

a koju aplikaciju koristiš Lumia ili Windows?

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Windows. Lumia, koliko sam shvatio, samo preusmerava na Windows, pa sam je deinstalirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko zna kako da slikam žive fotke? Imam odobreno u postavkama ali fotke se ne miću.

0 1 hvala 0
15 godina

Meni novi build savršeno radi(Lumia 950XL)

17 godina

mislim dase to mora fotkati s lumia cinematograph. kada okines fotku, pocekas 2-3 sec da ju uslika i onda odaberes koje djelove zelis animirati (tako je bar kod kolege na L930)

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)
11 godina
neaktivan
Bass kaže...

mislim dase to mora fotkati s lumia cinematograph. kada okines fotku, pocekas 2-3 sec da ju uslika i onda odaberes koje djelove zelis animirati (tako je bar kod kolege na L930)

ne nema veze sa time... to je nešto drugo i nema veze sa živućim slikama. cinematograf je kompletna animacija i radi gif datoteku. živuće slike je samo početni dio animiran...

podržani WP8 uređaji za živuće slike su: Lumia 640 Dual SIM, 640 Dual SIM DTV, 640 LTE, 640 LTE Dual SIM, 640 XL, 640 XL Dual SIM, 640 XL LTE, 640 XL LTE Dual SIM, 730 Dual SIM, 735, 830, 930, 1520 i Icon

https://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA143602

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 10:38 (dadn).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zanima me da li ima kakva aplikacija za lumiu koja mjeri kilometražu prijeđenih kilometara na bajku,imam stariji jedan bajk pa da nestavljam sat na njega.

dajac
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

zanima me da li ima kakva aplikacija za lumiu koja mjeri kilometražu prijeđenih kilometara na bajku,imam stariji jedan bajk pa da nestavljam sat na njega.

imaš ih more... masu puta sam i ja stavljao kad su neke bile badava... svaka fitness aplikacija za mjerenje kilometraže preko GPS ti to obavi... probaj ovu besplatnu (ima i Pro koja se plaća ali je bila masu puta badava pa će možda i opet) https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/runtastic/9wzdncrfhznr

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Bass kaže...

ne nema veze sa time... to je nešto drugo i nema veze sa živućim slikama. cinematograf je kompletna animacija i radi gif datoteku. živuće slike je samo početni dio animiran...

podržani WP8 uređaji za živuće slike su: Lumia 640 Dual SIM, 640 Dual SIM DTV, 640 LTE, 640 LTE Dual SIM, 640 XL, 640 XL Dual SIM, 640 XL LTE, 640 XL LTE Dual SIM, 730 Dual SIM, 735, 830, 930, 1520 i Icon

https://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA143602

Znači, nemamo još te žive fotke, dok oficijalno WPX ne izađe za 640 XL? Primjetio sam da kad uslikam fotku i odmah je otvorim, piše da dodaje neke zadnje "dodire" te mi kasnije nekad zna pisati da poboljšam svijetlost fotke. Nekad mi fotka bude u HD a nekad u punoj rezoluciji(13 MP)

11 godina
neaktivan

zato treba sa WDRT skinuti 8.1 i spremiti na sigurno pa ako zatreba onda nema problema sa traženjem i skidanjem fajle (znači kad WDRT počne download samo odpojite telefon da spriječite da vam sve obriše sa njega a WDRT sve downloadira u C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products)

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Znači, nemamo još te žive fotke, dok oficijalno WPX ne izađe za 640 XL? Primjetio sam da kad uslikam fotku i odmah je otvorim, piše da dodaje neke zadnje "dodire" te mi kasnije nekad zna pisati da poboljšam svijetlost fotke. Nekad mi fotka bude u HD a nekad u punoj rezoluciji(13 MP)

moja 640 je sad u Pakracu trenutno pa ne mogu probati na W10 s njom.. trebalo bi raditi, ne znam. ne treba mi pa nisam obraćao pažnju na to...

što se tiče ovih radnji nakon slikanja, da 640 i 640 XL dosta softwerski obrađuju fotku. a za svjetlost daje opciju kad slikaš sa blicom. tako radi i na 950 XL...

15 godina
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Ma jedva sam nekak rešil, pošto je batka bila praktički prazna (1%). Povukel mi je predzadnji build, i ponudil mi 107 regularnim putem i sad je ok..

Mislim da je Gabe rekao da na dotičnim lumijama (550) ne radi usb podrška....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...
Ma jedva sam nekak rešil, pošto je batka bila praktički prazna (1%). Povukel mi je predzadnji build, i ponudil mi 107 regularnim putem i sad je ok..

Moraju uskoro izdat novi build koji ce to rješiti

18 godina
galinjo24 kaže...
zvonac kaže...

Moraju uskoro izdat novi build koji ce to rješiti

Pa velim, rješeno je na 107, ak se ide regularnim putem.. Ja sam prvi put 107 instaliral prek fast ringa..

11 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

mogao bi... samo pitam se koliko će mu nabit cijenu.. ipak je to HP a oni ništa ne rade jeftino... u svakom slučaju dobro je da Microsoft dobije malo konkurencije u samom hardweru...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 19:20 (dadn).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

bome, ovaj mob mi se cini bolja opcija nego lumia 950/xl. cak i ljepse izgleda :) ako ne nabiju cijenu u nebo, mozda bi se mogo proteci :D

(trci dolje u torbu po novcanik i nada se da ima nesto para unutra...)

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

budu mu nabili cjenu do neba,i onda ga kupiš i nakon par mjeseci iziđe novi još bolji a 5 puta jeftiniji,hehehehehehe

dajac
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zanima me kako da pomaknem mogućnost da fotke koje uslikam imaju onu poruku da poboljšam osjetljenje fotke? Primjetio sam da te fotke budu u HD rezoluciji a ostale, koje imaju "normalno osvjetljenje" budu u punoj rezoluciji.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice