WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.130
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
intelduo1 kaže...
Na moju 950 XL je od updatea došlo jedino Office i Pošta. Od kamere, walleta,... Ništa

većinu ažuriranja ni ne vidiš jer se obave u pozadini bez ikakve obavijesti. 

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Zašto su pomaknuli onaj Office hub?

nema Ofice Huba na W10M već su office aplikacije svaka posebno...

14 godina
intelduo1 kaže...
Na moju 950 XL je od updatea došlo jedino Office i Pošta. Od kamere, walleta,... Ništa

jesi li probao sa ´check for updates´ opcijom? 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
Microsoft pustio .107 službeno za 550, 950 i 950XL.
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
15 godina
@dadn, hvala na info. Pricao o tome s kolegicom koja ima 640xl i par androidasa, nikom nije palo na pamet da bi to mogla biti neka funkcionalnost kojabse pali/gasi. Svima je samo po malo jezivno. No ok, dok god se moze iskljuciti ne smeta, iako je niskorisno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BinHex kaže...
@dadn, hvala na info. Pricao o tome s kolegicom koja ima 640xl i par androidasa, nikom nije palo na pamet da bi to mogla biti neka funkcionalnost kojabse pali/gasi. Svima je samo po malo jezivno. No ok, dok god se moze iskljuciti ne smeta, iako je niskorisno.

ali je fora... podsjeća me iz serije Stargate iz one epizode kad im se ponavlja onaj dan (kao Groundhog day) a onaj vanzemaljac ima sliku žene koja je kao "živuće slike".

13 godina
dadn kaže...
BinHex kaže...

ali je fora... podsjeća me iz serije Stargate iz one epizode kad im se ponavlja onaj dan (kao Groundhog day) a onaj vanzemaljac ima sliku žene koja je kao "živuće slike".

Probaj napravit "selfie" i pritom micat samo oči, npr. maknut pogled s lijeva na desno pa onda pogledaj živu sliku. Izgleda ludo

14 godina
odjavljen
Al opet je bolje kad je bio Office hub, zato što je bilo sve na jednom mjestu. Jel neko zna kako da swipeom napišem hrvatska slova?
14 godina
odjavljen
Al opet je bolje kad je bio Office hub, zato što je bilo sve na jednom mjestu. Jel neko zna kako da swipeom napišem hrvatska slova?
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

pa normalno piši, u potezu samo koristi normalna slova sdcz i on će ti automatski ponuditi riješ sa šđčćž

18 godina
dadn kaže...

Windows Device Recovery Tool i preflešaj firmvare.... nakon toga normalno (bez insidera digni na .29). zatim digni sa insiderom na .107 (ako želiš)... pa vidi onda kako ti radi...možda pomogne...

ja sam prvog dana prije 2 mjeseca na 950XL tako napravio sa fleširanjem firmvera (a ne sa onim preko online update) i lumia radi odlično bez problema... 

Ma jesam, al vrti unedogled "očitavanje podataka, pričekajte"..

Ja ne znam jel taj 107 tak loš il kaj, mob šteka za poludit..

15 godina
zvonac kaže...
dadn kaže...

Windows Device Recovery Tool i preflešaj firmvare.... nakon toga normalno (bez insidera digni na .29). zatim digni sa insiderom na .107 (ako želiš)... pa vidi onda kako ti radi...možda pomogne...

ja sam prvog dana prije 2 mjeseca na 950XL tako napravio sa fleširanjem firmvera (a ne sa onim preko online update) i lumia radi odlično bez problema... 

Ma jesam, al vrti unedogled "očitavanje podataka, pričekajte"..

Ja ne znam jel taj 107 tak loš il kaj, mob šteka za poludit..

Meni 107 na 950xl radi savršeno...

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
5 0 hvala 2
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Kaj se da kak vratit il stavit 29?

Da vidim dal će bolje radit od 107..

jer ovo mi je malo sumnjivo da 107 tak loše radi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dream web tv

Windows 10 Mobile aplikacija za stream sa enigma2 satelitskih receivera

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/dream-web-tv/9wzdncrdlvp7

mogu reći da se autor trudi popraviti bugove i da je novom ažuriranju popravio dosta toga :)

nije badava ali ako ste već kupili 8.1 verziju, verzija za W10M je besplatna, samo instalirajte 8.1 verziju i dobit ćete kod koji upišete kod pokretanja W10M verzije.

za sada bugove koje sam primjetio nisu toliko strašni, u favorite listi mi za prvih 16 kanala ne prikazuje picone, te ne rade kolor tipke na daljinskom

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 20:38 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Napravio hard reset i mob dela puno puno bolje, jest da je primjetno malo štekanje al situacija je sad znatno bolja i napokon dolaze notifikacije...

Nekaj se pošemerilo valda prvi put kod flešanja 107, mada sam radi sigurnosti svejedno napravio hard reset, al očito nije pomoglo.. Čudno.. Bitno da sad štima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dadn kaže...

dream web tv

Windows 10 Mobile aplikacija za stream sa enigma2 satelitskih receivera

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/dream-web-tv/9wzdncrdlvp7

mogu reći da se autor trudi popraviti bugove i da je novom ažuriranju popravio dosta toga :)

nije badava ali ako ste već kupili 8.1 verziju, verzija za W10M je besplatna, samo instalirajte 8.1 verziju i dobit ćete kod koji upišete kod pokretanja W10M verzije.

za sada bugove koje sam primjetio nisu toliko strašni, u favorite listi mi za prvih 16 kanala ne prikazuje picone, te ne rade kolor tipke na daljinskom

A kako setup odraditi?

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

A kako setup odraditi?

ako ti automatski ne nađe, izaberi Add manually

pod Host upiši IP adresu receivera (192.168.1.5 npr. ako ti je lokalna mreža)

port 80 ostavi

username je najčešće root

password koji imaš na receiveru

na Check connection provjeriš da li si sve postavio kako treba

Next

sad izabireš način streama. da li ćeš Direct playback ili neki drugi ovisno o receiveru ili načinu na koji želiš... ja korisim Build-In jer imam VU+ receiver, mada radi i sa Direct playback...

Next

Dreambox video port 8001 ili 8002 (ako je VU) ostaviš ne mijenjaš---

Next. i to je to. Close

za kasnija podešavanja klikni na settings ikonu (zupčanik).... pod icons urediš gdje ti stoje piconi (sličice logoa od kanala). zadano je postavljeno na usr/share/enigma2/picon, ali ovisi kako ti imaš složeno ako koristiš picone... ako je na HDD onda npr media/hdd/picon ili na USB media/usb/picon

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 22:58 (dadn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina

Zašto meni uvijek piše da se naplaćuje tj. na tvom linku uredno piše da je besplatno ali kada idem na Mobile Store i dalje piše ista cijena? 

16 godina

evo ja maloprije probao, besplatno je. skenirao sam qr code i ušao na store preko njega.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

Zašto meni uvijek piše da se naplaćuje tj. na tvom linku uredno piše da je besplatno ali kada idem na Mobile Store i dalje piše ista cijena? 

možda zato što treba Windows 10 ili Windows 10 Mobile?

13 godina

Aha, a zato mi je na laptopu besplatno (Windows 10 home), a na mobitelu nije. 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

onda instaliraj na laptopu (ako ide) pa će onda biti besplatno i za mobitel jer su kupovine aplikacija vezane

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ide build 14267.1002 (tzv. Redstone) preko Fast ringa na i Xiaomi Mi4, 550, 950 i 950 XL

http://nokiamob.me/2016/02/19/pusten-novi-windows-10-mobile-build-14267-za-insidere-s-novim-lumijama

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 23:49 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Navodno da redstone leti na novim lumiama...
Kvragu, bas dok sam jucer dobio odlicnu ponudu za svoju 920 da je se rjesim (ponukan i primoran svim potezima M$)... I tesko odlucio da ipak nemogu vise s takvim aplikacijama i da cu w10 cekat jos godinu dana kao denim... I sad me ovo opet bacilo u razmisljanje...
14 godina
odjavljen
Kad će na 640 XL
15 godina

Kad službeno puste win 10 za starije uredjaje....zasad samo 950,950xl,550 i 650....ovo letiiiiii

18 godina
WindowsPhone - Općenito

U razvoju - testiranju opet skuplja Lumija. Predviđanja 2 ili 3 kvartal 2016.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice