WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.132
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

kako nema, jesi li gledao u postavkam? ja mislim da se ne zove vise peek, vec valjda je sad postavljen na vremensko ogranicenje

a meni na lumiji 1020 nekada prestane raditi, mada restart pomogne

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Indestructible kaže...

kako nema, jesi li gledao u postavkam? ja mislim da se ne zove vise peek, vec valjda je sad postavljen na vremensko ogranicenje

a meni na lumiji 1020 nekada prestane raditi, mada restart pomogne

Jučer sam postavio na tu postavku, nije valjda da je danas bio update u kojem je pomaknuta ta opcija? 

14 godina
WindowsPhone - Općenito

ima ja mislim dobra dva mjeseca kako su to preimenovali, i mene je bunilo mada eto opet radi.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Indestructible kaže...

ima ja mislim dobra dva mjeseca kako su to preimenovali, i mene je bunilo mada eto opet radi.

Zapravo, nije stvar do opcije nego do senzora za osvijetljenje. To što se meni u školi dogodilo je zato što je bio u džepu gdje je bio mrak naravno. Sad sam testirao. Samo streba biti u "mraku"

@Jel ima kakvih najava za Messanger? Aplikacija je dosta loša :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 21:21 (Dex.pwn).
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Imam lumiu 550, zadnja verzija winsa. Napravljen hard reset.
Na zaslonu mi ne prikazuje notifikacije. Dolazne sms poruke, mail itd.
Prikazuje tek dok udjem u poruke ili mail.

Ima ko rjesenje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jel ti uključena opcija prikazivanja notifikacija u postavkama: Sustav-Obavijesti i akcije?
18 godina
WindowsPhone - Općenito
To mo je bilo prvo sto sam napravio. Dalje mi nis ne pada na pamet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na zadnjem buildu .107 ljudi imaju probleme s nedolaskom notifikacija..
Citiram s stranog foruma: "dobro da mi uopce sms dolazi"

Mislim da mi final verziju necemo docekat jos barem 3 mjeseca.. Korak naprijed i 3 koraka unazad... Uzas.
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Tako je to kad živimo opasno u fast ringu. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Ne znam kako tebi, ali meni dolaze. (650XL)

18 godina
WindowsPhone - Općenito
107 trza, steka, zamrzava se... Nastavi slijed...

Ovo bi trebala bit beta verzija winsa..

E moj MS, lose ti se pise, ukoliko ne ubacis u petu brzinu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zvonac kaže...

kao što sam već pisao... problemi izgleda nastaju zbog operatora a ne OS-a.... dokazano sa Luima 950.... na jednom operatoru živi užas od rušenja i štekanja aplikacija, promjeni se operater sve u redu (bez hard reseta). ne mogu objasniti zašto ali izgleda da nešto ima u tome... ali lakše je kriviti Microsoft za sve.... nisam ni ja vjerovao i govorio sam čovjeku da napravi hard reset...

11 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Imam lumiu 550, zadnja verzija winsa. Napravljen hard reset.
Na zaslonu mi ne prikazuje notifikacije. Dolazne sms poruke, mail itd.
Prikazuje tek dok udjem u poruke ili mail.

Ima ko rjesenje?

Windows Device Recovery Tool i preflešaj firmvare.... nakon toga normalno (bez insidera digni na .29). zatim digni sa insiderom na .107 (ako želiš)... pa vidi onda kako ti radi...možda pomogne...

ja sam prvog dana prije 2 mjeseca na 950XL tako napravio sa fleširanjem firmvera (a ne sa onim preko online update) i lumia radi odlično bez problema... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 12:50 (dadn).
13 godina

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nisu naveli koje godine ;)

kao i do sada, ne vjeruj nikome i ničemu. bit će onog dana kad sam vidiš na svojem mobitelu....

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam jedan problem, znači spojio sam 640 XL na PC preko USBa, mobitel se puni ali ga PC ne prepoznaje. Dali trebam instalirati neki driver? Imam Windows 10 Pro, izvan Insider kruga.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Imam jedan problem, znači spojio sam 640 XL na PC preko USBa, mobitel se puni ali ga PC ne prepoznaje. Dali trebam instalirati neki driver? Imam Windows 10 Pro, izvan Insider kruga.

Probaj druge portove. Inače iz mojeg iskustva, win phone i win na kompu su ziva katastrofa kaj se tice sinkronizacije, meni nekad pjesmu po par min prebacuje. Nevjerojatno da dva praktički ista sustava ne mogu radit zajedno kak se spada

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

to s događa sa 8.1 uređajima nadograđenim na W10M.... stvar je da je driver OK i kompjuter uredno prepoznaje uređaj ali ne odradi njegovu konfiguraciju do kraja... otvori control panel (upravljačku ploču) i otvori uređaje i pisače. desni klik na windows Phone. desni klik i odaberi Ukloni uređaj.... restartaj kompjuter i probaj opet... ako to ne pomogne, opet desni klik i odaberi Otklanjanje poteškoća... to nekad pomogne ali ne uvijek

u biti nema pomoći oko toga... i ja sam imao isti problem sa Lumia 640... i sve se popravilo onog dana kad sam na kompjuter priključeio lUmiu 950 XL... od tad i 640 radi

11 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kod mene je takav slučaj i na 8.1 i na 10m. Ak oni nisu sposobni tak nekaj osposobit, onda bolje da se ostave svega. Ako u međuvremenu win phone ne postane prošlost

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sredio sam, hvala vam :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

XAP i APPX downloader. otkad je Microsoft promijenio trgovinu više nije bilo moguće skinuti instalacijske datoteke direktno sa trgovine, no Windowsphonehub omogućava preko svojeg downloadera skidanje instalacijskih datoteka. Kada skinete datoteku, stavite ju na SD karticu i instalirajte preko Eksplorera za datoteke na telefonu.

http://winphonehub-apps.appspot.com/

mala napomena, aplikacije samo za W10M i PC izgleda da nisu podržane... i ovo nisu piratske već original instalacije. i koliko vidim ne snimi .xap i .appx u imenu pa to morate sami...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 19:31 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Sredio sam, hvala vam :)

Problem je bio u dužini kabla. Imam neki USB od svega 15ak cm(i jako je krut :D) pa sam njega spojio s prozužnim USBom(iste debljine) pa se mobitel punio ali ga nije prepoznavao.

Prepoznaje samo s tim malim kablom od 15ak cma. Naručio sam si ovaj kabal, nadam se da neće biti problema.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

win 8.1 - i win 8.1 kod mene savrsenstvo.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kbenzema kaže...
Dex.pwn kaže...

Probaj druge portove. Inače iz mojeg iskustva, win phone i win na kompu su ziva katastrofa kaj se tice sinkronizacije, meni nekad pjesmu po par min prebacuje. Nevjerojatno da dva praktički ista sustava ne mogu radit zajedno kak se spada

U mene sinkronizacija ko švicarski sat. Ja svog spojio i u roku dvije sekunde ga PC prepoznao, instalirao sve potrebne drivere i otvorio mi onaj pomoćnik za telefon il kako se već zove (Lumia 640XL WP 8.1, PC Windows 10 home 64 bit). 

15 godina
zvonac kaže...

Nije da branim MS, jer mislim da je do sad vec trebala izaci neka sluzbena nadogradnja, a ne da ni oni ne znaju kad ce to biti.

Ali bi se osvrnio na tvoje nezadovoljstvo .107. Meni zadnja 2 builda stvarno  vrlo dobro rade, prosli build sam primjetio da ponekad nakon slikanja prednjom kamerom, kad gledam sliku, imam pola sekunde videa, koji se zamrzne u sliku. Sve ostalo je dobro radilo. Nakon sto sam instalirao .107 pretpostavio sam da bi to moglo biti to jer je prethodni build skoro pa savrsen. Te sam nakon istalacije uradio HR i kontao da vise necu nista instalirati dok ne izadje neka sluzbena nadogradnja. No .107 mi je identican kao i prethodni + sto sad postoji i bug s alarmom koji nekad ne zvoni, sto i nije mala stvar nekome tko mora svako jutro na posao.

Ali sto se tice tog tvog trza,steka,zamrazava se ja stvarno nisam dozivio u ovih 5 dana sto sam na .107. L640 mi je fluidnija nego na 8.1 sve ide kao podmazano. Sad jesi li ti baksuz ili sam ja stvarno sretan nemam pojma, nadam se da se sad necu "ukleti" :D

11 godina
neaktivan
BinHex kaže...
Meni zadnja 2 builda stvarno  vrlo dobro rade, prosli build sam primjetio da ponekad nakon slikanja prednjom kamerom, kad gledam sliku, imam pola sekunde videa, koji se zamrzne u sliku. Sve ostalo je dobro radilo. 

LOL čovječe... to nije bug ni problem već opcija živućih slike koja ti je uključena u opcijama kamere... hahaha

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 21:07 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Upravo napravio update 18 Microsoftovih aplikacija na Storeu (Valet, Maps, Camera, Video, Music, OneDrive, Outlook, etc.). Izgleda da su nadogradili sve aplikacije.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
18 godina
BinHex kaže...

Nije da branim MS, jer mislim da je do sad vec trebala izaci neka sluzbena nadogradnja, a ne da ni oni ne znaju kad ce to biti.

Ali bi se osvrnio na tvoje nezadovoljstvo .107. Meni zadnja 2 builda stvarno  vrlo dobro rade, prosli build sam primjetio da ponekad nakon slikanja prednjom kamerom, kad gledam sliku, imam pola sekunde videa, koji se zamrzne u sliku. Sve ostalo je dobro radilo. Nakon sto sam instalirao .107 pretpostavio sam da bi to moglo biti to jer je prethodni build skoro pa savrsen. Te sam nakon istalacije uradio HR i kontao da vise necu nista instalirati dok ne izadje neka sluzbena nadogradnja. No .107 mi je identican kao i prethodni + sto sad postoji i bug s alarmom koji nekad ne zvoni, sto i nije mala stvar nekome tko mora svako jutro na posao.

Ali sto se tice tog tvog trza,steka,zamrazava se ja stvarno nisam dozivio u ovih 5 dana sto sam na .107. L640 mi je fluidnija nego na 8.1 sve ide kao podmazano. Sad jesi li ti baksuz ili sam ja stvarno sretan nemam pojma, nadam se da se sad necu "ukleti" :D

Ne znam kaj da ti velim, mob je došao sa 00 i posle sam flešal na 107 i za svaki slučaj napravil hard reset.. Ajd ne bi niš reko da je mob smeće, al ak na ženinoj lumiji 520 sa osmicom radi fluidno i lijepo, bez trzanja, ne vidim razloga da je i na mom tak, s tim da je dost jači hardver spram 520...

MS jedno ispravi drugo pokvari, a očekujem ispolirani OS, tam negdje Q4, najranije Q3.. Pitanje je samo, dal će korisnici imat strpljenja, pošto i ovak polako gube ljude odlazeći na druge platforme..

14 godina
Na moju 950 XL je od updatea došlo jedino Office i Pošta. Od kamere, walleta,... Ništa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zašto su pomaknuli onaj Office hub?

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice