WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.082
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Ivan(4) kaže...

tj MS jednog dana, možda čak i za godinu-dve, napravi re-launch platforme koja bi u tom slučaju od prvog dana imala punu paletu kvalitetnih i potencijalnim korisnicima poznatih aplikacija.

To bi značilo da prave već "4. relunch" u relativnom kratkom vremenu nakon WM6(ce) na WP7, WP7 na WP8, WP8 na W10M pa taj "punokrvni desktop mobilni".. a to je na sveukupno nezadovoljstvo preostaloh korisnika sam sebi 4. nož u leđa dok konkurencija grabi i grabi.

16 godina
Ljudi, treba realno sagledati situaciju.
Lumie definitivno nisu vise fluidne kao nekada. Sve cesce mi se dogada rusenje aplikacija (koje jos uvjek kaskaju i nista se ne radi po tom pitanju).
resuming je gotovo stalno prisutan prilikom jednostavnog multitaskinga kojeg svakodnevno radim (izmedu messengera-whatsapp-internet e.).

Ako je netko polagao svu nadu u WP, onda sam to ja. Vec sam 10x napisao da sam od pocetka s ovom platformom i da mi sam koncept je savrsen!
Medutim, fuckas koncept i sve, kad sam OS nemoze bez aplikacija.
Nije tajna da vec pola godine pratim razvoj androida (kojeg do onda nisam niti gledao, niti me zanimao) i uredaja koji izlaze na istom. Ipak se jos uvjek nadam da ce se sve rjesiti i zaokrenuti s W10M, al sudeci da je vec final verzija "izasla" najmanje 10 puta.... tesko.
M$ je izdao poludovrsen proizvod po cjeni novog iphone-a... uzas.
Taj isti veliki M$ ulaze sve snage u rad aplikacija za konkurentske OSove, a korisnici cekaju buildove mjesecima. Kada i izadu, daleko su jos od final verzije...
Treba biti realan, i priznat da ak ovako nastave, WP ce biti isplativ samo u budget uredajima.
Zato i gore kolega koji usporeduje G3 i L640... Mislim da nije daleko.. WP radi gotovo identicno na uredajima srednjeg cjenovnog ranga i onog najviseg... Mislim da u svakodnevnom radu izmedu L640 i L950 razlike nema.

Da se budemo jasni.. navijam jos uvjek za W10M i da nas sve iznenadi, pa cak i sam M$ s uspjehom! Najvise se nadam da ce mojoj prastaroj 920tki udahnut novi zivot, bar jos pola godine dok ne izade neka dostojna zamjena u vidu 850/860 lumie.
Sad samo dok razmisljam... Koliko je kamera od 920 i tadasnje 1020 bila ispred konkurencije.. Jos i danas neke tuce u low-lightu (PAZITE, 3-4 godine stari uredaj)! S 930 su vec napravili vidno poboljsanje u svemu, osim u low lightu... Dalje Nokia prestaje, i ta kamera nije nista napredovala... Vidimo da ju je konkurencija stigla. Steta. Navigacija, kvaliteta izrade i kamera su bile glavni aduti, kojih vise nema...

Nista, drzim fige W10M, al da su mi ugasili sve nade - jesu!
14 godina
WindowsPhone - Općenito

jel se  zna kada će početi update sa 8.1 na 10? bilo je riječi da će to biti 15.12, pa polovinom 1. mjeseca - sad će lagano polovina veljače...

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
16 godina
Hornet_93 kaže...

jel se  zna kada će početi update sa 8.1 na 10? bilo je riječi da će to biti 15.12, pa polovinom 1. mjeseca - sad će lagano polovina veljače...

Ništa službeno još.

Swedish latin super funk.
11 godina
odjavljen

To niko ne zna.
Pusti da te iznenade, jer ovo nema smisla kaj rade s tom desetkom, hebu ljude u zdrav mozak. Već bi i naša vlada završila taj projekt :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 9:16 (kbenzema).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

na kraju krajeva, ne treba da zacudi covjeka to da microsoft mozda i ne izbaci windows 10 kroz OTA, već samo nastavi kroz Insidere.
Pa oni nisu dosad, pored svega, u stanju da bar da objave kad bi mogli očekivati wp8.1 useri taj apdejt, ili da kažu update neće stići prije ljeta i tačka.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

koristiš telegram,hahaha,a tko ga ima da se dopisujes preko njega,ja u svom okruzenju jos nisam vidio da ga tko ima a vjerujem da ga kod posjeduje 0,001 % ljudi a sto se tice usporebe lg i 640 xl je ne velika,lumia za svoj cjenuje oing,ja samo kazem da je android platforma brza

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Skype ? 

dajac59 kaže...

koristiš telegram,hahaha,a tko ga ima da se dopisujes preko njega,ja u svom okruzenju jos nisam vidio da ga tko ima a vjerujem da ga kod posjeduje 0,001 % ljudi a sto se tice usporebe lg i 640 xl je ne velika,lumia za svoj cjenuje oing,ja samo kazem da je android platforma brza

Da, i Skype, kolega gore me podsjetio na to. Na Telegramu imam 5-6 kontakata, ostatak je na skypeu a ostale zovem. Nisam ja od tipkanja.

Naravno da je android brži na uređaju koji ima 2 ili 3 GB RAMa. Za usporedbu bi poslužio neki prosječni quad sa 1GB sa recimo kitkatom. Katastrofa.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja nikoga neznam da ima telegram a imam jako puno poznanika od petrinje,siska,zagreba itd,koristim samo viber i to prvenstveno zbog fotografija tj.brzog prenosa i kolege koji živi u austriji,povremeno koristim skype a inače nevolim pisati,imam svoju idealnu opciju na bonbonu tak da koga god zovem nemam problema,poruke sam izbacio jer mi nisu potrebne,što se tiče brzine pojedinih mobitela normalno da je skuplji kvalitetniji,to stoji ali mi svi znamo što su windowsi,što više rama to brže ali opet kažem,kad sam išo na mjenjanje mobitela zapeo sam za ovaj koji imam i nisam se ražočaro a malo love za ovu kvalitetu,meni netreba ništa bolje

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
protjeran
dajac59 kaže...

ja nikoga neznam da ima telegram a imam jako puno poznanika od petrinje,siska,zagreba itd,koristim samo viber i to prvenstveno zbog fotografija tj.brzog prenosa i kolege koji živi u austriji,povremeno koristim skype a inače nevolim pisati,imam svoju idealnu opciju na bonbonu tak da koga god zovem nemam problema,poruke sam izbacio jer mi nisu potrebne,što se tiče brzine pojedinih mobitela normalno da je skuplji kvalitetniji,to stoji ali mi svi znamo što su windowsi,što više rama to brže ali opet kažem,kad sam išo na mjenjanje mobitela zapeo sam za ovaj koji imam i nisam se ražočaro a malo love za ovu kvalitetu,meni netreba ništa bolje

Daj ubaci tu i tamo koju točku ili veliko slovo. Zaboli me glava čitajuć ovu kobasicu od rečenice.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

alooooooo,tko si ti da ovdje meni soliš pamet,moja preporuka je da se makneš od mojih postova,ovo ti je zadnje da me komentiraš

dajac
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ajde svi smirite tenzije, da ne bi ja uzeo miniwash i sve vas oprao i ohladio. Mkay?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
dajac59 kaže...

alooooooo,tko si ti da ovdje meni soliš pamet,moja preporuka je da se makneš od mojih postova,ovo ti je zadnje da me komentiraš

OK.

Natrag na temu. I ja sam jedan od onih što napušta WP obitelj do daljnjeg. Prešao sam HTC M8 i Android 6. Ovo malo što ga koristim ipak mi ostavlja bolji dojam nego WP 8.1 na mojoj staroj Lumiji 635, doduše glupo je uspoređivat ovaj flagship sa low end Lumiom. Htio sam Lumiu 830 zbog superiornog fotoaparata ali jednostavno ih na njuškalu nema za prihvatljivu cijenu. Šteta što je MS preplavio tržište jeftinim Lumijama a srednja klasa pati jer 640 ipak ima samo ok kameru a 640XL je jednostavno prevelika za mene. Prednost im sigurno nije i osrednji procesor koji baš i nije future proof.

I dalje u familiji imam 3 Lumije (2X630 i 1x535) za manje zahtjevne korisnike i ne mislim ih mijenjat ubrzo. Kao što ste već stoput tu napisali ti mobiteli naprosto nemaju konkurencije u tom cjenovnom rangu. Držim fige da se situacija popravi mada mi trenutna situacija ne daje pravo da budem ludi optimist.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 11:26 (Prince-Artas).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zanima me kakav je PPI na L640XL i dali on ima gyro? Gledam po specifikacijama i ne vjerujem da ga nema...

0 0 hvala 0
15 godina
14 godina
odjavljen
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

to je akcija sa popustom, samo danas je takva cijena.. .sutra je skoro duplo veća cijena

kineska je nova godina pa se treba pratiti razne akcije... može se svašta naći...

evo i 8 GB rasprodane...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 12:36 (dadn).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Zanima me kakav je PPI na L640XL i dali on ima gyro? Gledam po specifikacijama i ne vjerujem da ga nema...

De vi meni odgovorite na ova pitanja :P

15 godina
Dex.pwn kaže...
Dex.pwn kaže...

IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.7 inches (~69.1% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~259 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 3  - ClearBlack display

16 godina
Dex.pwn kaže...
Dex.pwn kaže...

Nema gyro, ima samo akcelometar.

Swedish latin super funk.
11 godina
odjavljen
dadn kaže...

to je akcija sa popustom, samo danas je takva cijena.. .sutra je skoro duplo veća cijena

kineska je nova godina pa se treba pratiti razne akcije... može se svašta naći...

evo i 8 GB rasprodane...

Ako naletiš na slične stvari vezane uz mob, npr quick charge ili wireless punjači, javi.

A ima i tema s dobrim ponudama pa slobodno tam baciš

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo sam i ja narucio, pa cemo vidjeti kad dodje. 
A inace sam uzeo nedavno neku od 16gb nisam je ni 10% iskoristio, al et.

10 godina

Hvala na info, naručio sam si 2 komada od 32gb. Živio!

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav, planiram kupiti novi smartphone buduci da sam dobio popust zbog produljenja ugovora. Inače, ne koristim mobitel previše pa planiram neki budžetni, tako da sam razmatrao nekoliko uređaja prema t-mobile uslugama: Huawei P8 Lite, Microsoft Lumia 640, Samsung Galaxy Grand Prime... Bitno mi je da je fluidan softver, baterija solidna i dobra kamera nije na odmet, a opcenito performanse da su u redu (naravno, sukladno budzetnim smartphonima). Ovdje postavljam pitanje da vidim neka dodatna iskustva oko Windows Phonea, koliko je trenutno dobra Lumia 640 u ovom rangu. Inače sam korisnik Androida, pa sam skeptičan oko Windowsa (čitam kako WP opada u zadnje vrijeme), iako znam da je pristojan smartphone za casual upotrebu. Što mislite o ostalim navedenim smartphonima, pa i nekim drugim u tom rangu, preporuke?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
galinjo24 kaže...
Dex.pwn kaže...
Dex.pwn kaže...

IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.7 inches (~69.1% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~259 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 3  - ClearBlack display

Da, to sam i ja vidio. Tražim dojmove...

14 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
Dex.pwn kaže...
Dex.pwn kaže...

Nema gyro, ima samo akcelometar.

A za čeg taj ggyro služi? To je ono za rotaciju monitela, da zna kad treba okrenuti zaslon?

11 godina
lovrom23 kaže...

Pozdrav, planiram kupiti novi smartphone buduci da sam dobio popust zbog produljenja ugovora. Inače, ne koristim mobitel previše pa planiram neki budžetni, tako da sam razmatrao nekoliko uređaja prema t-mobile uslugama: Huawei P8 Lite, Microsoft Lumia 640, Samsung Galaxy Grand Prime... Bitno mi je da je fluidan softver, baterija solidna i dobra kamera nije na odmet, a opcenito performanse da su u redu (naravno, sukladno budzetnim smartphonima). Ovdje postavljam pitanje da vidim neka dodatna iskustva oko Windows Phonea, koliko je trenutno dobra Lumia 640 u ovom rangu. Inače sam korisnik Androida, pa sam skeptičan oko Windowsa (čitam kako WP opada u zadnje vrijeme), iako znam da je pristojan smartphone za casual upotrebu. Što mislite o ostalim navedenim smartphonima, pa i nekim drugim u tom rangu, preporuke?

Do neki dan sam koristion l640 i jucer dobio huawei p8 lite. Odustao sam od w10p i svega sto on donosi sa sobom,nije to los mobitel al neke stvari nikako da poprave i ja nikako da ih prezalim...Sve u svemu jako sam zadovoljan prelazom na ovaj android mobitel.

15 godina

pušten je build 107.za fast ring..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice