Ne broji ni kod mene.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Ne broji ni kod mene.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Pozdrav svima.
Žena mi prelazi sa lumije 625 na 640 pa pokušavam stvoriti microsoftov račun ali ne ide. Imam zapisano korisničko ime i lozinku ali ne prepoznaje. ŠTO KAKO I ZAŠTO.
Trebam pomoć što sada napraviti.
Piše mi kao "ponovno pokušajte unjeti microsoftov račun,ovaj ne prepoznajemo" to je kad upišem mail.
Hvala
Pozdrav svima.
Žena mi prelazi sa lumije 625 na 640 pa pokušavam stvoriti microsoftov račun ali ne ide. Imam zapisano korisničko ime i lozinku ali ne prepoznaje. ŠTO KAKO I ZAŠTO.
Trebam pomoć što sada napraviti.
Hvala
ne stvaraš novi već se logiraš (prijaviš) sa postojećim (osim baš ako želiš novi otvoriti)
Pa i imam postojeći ali neće da ga prihvati. Mogu li stvoriti novi?
Pa i imam postojeći ali neće da ga prihvati. Mogu li stvoriti novi?
mora ga prihvatiti osim ako nešto krivo ne radiš... moraš ići na prijavu (Sign In)
jedino ako nisi završio prvi puta prijavu i aktivaciju do kraja pa ti je pristup na račun blokiran....
to na kompjuteru idi na adresu http://account.live.com pa vidi, i tu imaš za oporavak računa ako je blokiran
možeš stvoriti novi ali onda nemaš kontakte i ostale stvari spremljene (aplikacije i kupljene aplikacije, slike i ostalo)
no i to se može prebaciti (kontakti) na više načina pa nema problema ako otvoriš novi račun... ali sada ne zaboravi na account.live.com postaviti račun do kraja i postaviti sigurnosni mail ili broj telefona za ovakve slučajeve da možeš lako vratiti račun
imam kontakte na sim kartici ali kako stvoriti novi račun. za aplikacije i slike mi nije bitno. to je supruga prebacila na komp
napravi novi račun na telefonu ili na account.live.com
hoćeš možda da se čujemo na privatnim porukama ili nekako drugačije?
kolega,stvarno si nas izdo tj.napustio,pa tko sad bude meni pomago,hehheheeh,evo imam jedno pitanje za sve,dajte mi recite da li ikako mogu samostano mjenjati boje pločica koje su mi zakačene na displej,ovak u postavkama kad izaberem početni zaslon+tema i izaberam zelenu večina je zelena,ima par još boja ali kad bi htio naprimjer slušalicu promjeniti u drugu boju kako to odraditi ručno,neznam da li me razumjete što želim reći
ok,hvala
imaš raznih aplikacija (i na 8.1) za razne tileove... npr probaj System Tiles
Ima netko iskustva s dekodiranjem WP?
Ima netko iskustva s dekodiranjem WP?
nema besplatnog SIM otključavanja ako si to mislio...
Ali operateri otključavaju besplatno.
Ali operateri otključavaju besplatno.
da, ako si na pretplati... ili ako je prošlo godina dana na bonovima
Što nije pola godine za bonove? Svejedno, nije nešto osobito dugo.
Mob je zakljucan za karticu Swisscom. Kod njih je 2 godine.
Mob je zakljucan za karticu Swisscom. Kod njih je 2 godine.
preko kodova ti to ide, nađi nekog ko se bavi s tim
kad se bude moglo na wp uputiti video poziv
kad se bude moglo na wp uputiti video poziv
Kada operateri to omoguće. U međuvremenu ti preostaje da zoveš ljude na Skype.
sve ok ali jako puno zaostajemo za androidom
dajac
masu puta sam rekao ili zaboravite android i prihvatite mane i prednosti WP ili se vratite na android... ovako uspoređujući sa androidom samo se frustrirate.
a i zašto bi WP trebao biti isti android?meni je dobar ovakak kakav je... stabilan, siguran i brz... za fejs, video pozive i drugo me boli briga...
masu puta sam rekao ili zaboravite android i prihvatite mane i prednosti WP ili se vratite na android... ovako uspoređujući sa androidom samo se frustrirate.
a i zašto bi WP trebao biti isti android?meni je dobar ovakak kakav je... stabilan, siguran i brz... za fejs, video pozive i drugo me boli briga...
Amen.
Al najviše mi idu na živce potezi MSa
... stabilan, siguran i brz...
Brz? "Nekad bilo, sad se spominjalo." Imam WP od 150€ (Lumia 640), a moj otac Androida od 150€ (LG Leon 4G, Android 5.1). Pogodi koji je očigledno responzivniji.
Stabilnost? Što se tiče aplikacija, pogledaj u Storeu komentare za top igre, u većini slučajeva polovina korisnika pomnje rušenja. Što se samog OS-a tiče, pre neki dan sam morao izvaditi bateriju jer se smrzao kada sam pokušao da isključim Location, no treba napomenuti da je to na 10-ki (doduše, to je isti OS koji MS opušteno isporučuje na svojim flagshipima, kao i na L550).
Sigurnost? S obzirom na tržišni udeo, WP verovatno poseduje određeni nivo "security through obsurity", no imao LG Optimusa GT540 i na njemu prošao sliužbene 1.6 i 2.1 i nekoliko neslužbenih 2.3 ROM-ova: 0 problema sa malwareom; imao SE Xperiu Mini, Android 2.1 (još u upotrebi u porodici): 0 problema sa malwareom. Imao 2 godine Cubota GT99, rootao ga, Android 4.1.2: 0 problema sa malwareom.
Javi nam brzinu Androida kad ga napumpaš fotkama, glazbom, appovima i sl... ;)
lol pa i moja 830 nakon pola godine korištenja bez hard reseta ima učestale resuming zaslone, posebno kad se pali whatsapp ili messenger, kad uđem u galeriju, također malo misli prije nego pokaže slike, isto kad otvorim više tabova u exploreru. dok recimo prvih mjesec-dva toga nije bilo.
mislim da trenutno nema mobitela koji nakon 6 mjeseci kortištenja otvara i radi sve u šubu.