WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.082
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne broji ni kod mene.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Meni na laptopu stalno izbacuje limited connection, veza traje valjda 20 sekundi i onda izbaci limited pa se nakon toga više ne mogu ni spojiti.
Lumia 920
www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav svima. 

Žena mi prelazi sa lumije 625 na 640 pa pokušavam stvoriti microsoftov račun ali ne ide. Imam zapisano korisničko ime i lozinku ali ne prepoznaje. ŠTO KAKO I ZAŠTO. 

Trebam pomoć što sada napraviti.

Piše mi kao "ponovno pokušajte unjeti microsoftov račun,ovaj ne prepoznajemo"  to je kad upišem mail.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 15:22 (Tomo001).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Pozdrav svima. 

Žena mi prelazi sa lumije 625 na 640 pa pokušavam stvoriti microsoftov račun ali ne ide. Imam zapisano korisničko ime i lozinku ali ne prepoznaje. ŠTO KAKO I ZAŠTO. 

Trebam pomoć što sada napraviti.

Hvala

ne stvaraš novi već se logiraš (prijaviš) sa postojećim (osim baš ako želiš novi otvoriti)

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pa i imam postojeći ali neće da ga prihvati. Mogu li stvoriti novi?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Pa i imam postojeći ali neće da ga prihvati. Mogu li stvoriti novi?

mora ga prihvatiti osim ako nešto krivo ne radiš... moraš ići na prijavu (Sign In) 

jedino ako nisi završio prvi puta prijavu i aktivaciju do kraja pa ti je pristup na račun blokiran.... 

to na kompjuteru idi na adresu http://account.live.com pa vidi, i tu imaš za oporavak računa ako je blokiran

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

možeš stvoriti novi ali onda nemaš kontakte i ostale stvari spremljene (aplikacije i kupljene aplikacije, slike i ostalo)

no i to se može prebaciti (kontakti) na više načina pa nema problema ako otvoriš novi račun... ali sada ne zaboravi na account.live.com postaviti račun do kraja i postaviti sigurnosni mail ili broj telefona za ovakve slučajeve da možeš lako vratiti račun 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 15:36 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

imam kontakte na sim kartici ali kako stvoriti novi račun. za aplikacije i slike mi nije bitno. to je supruga prebacila na komp

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

napravi novi račun na telefonu ili na account.live.com

hoćeš možda da se čujemo na privatnim porukama ili nekako drugačije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ljudi,ja vas izdao...Evo me sa Xiaomija pišem,535 je danas ujutro izdala dusšu do kraja.Ugasio se i ne pali se.S obzirom da sam vjerojatnija sjebao mobitel s padom,na servis je neću nositi.Pratiti ću vas i dalje iz ćoška i obećanjem da vas neću flameati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ljudi,ja vas izdao...Evo me sa Xiaomija pišem,535 je danas ujutro izdala dusšu do kraja.Ugasio se i ne pali se.S obzirom da sam vjerojatnija sjebao mobitel s padom,na servis je neću nositi.Pratiti ću vas i dalje iz ćoška i obećanjem da vas neću flameati.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kolega,stvarno si nas izdo tj.napustio,pa tko sad bude meni pomago,hehheheeh,evo imam jedno pitanje za sve,dajte mi recite da li ikako mogu samostano mjenjati boje pločica koje su mi zakačene na displej,ovak u postavkama kad izaberem početni zaslon+tema i izaberam zelenu večina je zelena,ima par još boja ali kad bi htio naprimjer slušalicu promjeniti u drugu boju kako to odraditi ručno,neznam da li me razumjete što želim reći

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
Mislim da to ne mozes
Potrazi u storeu neku aplikaciju za tileove ili home screen, to bi mozda moglo upalit. Nisam nikad to koristil pa ti ne mogu 100% rec, ali u samom wp to ne postoji, bar na 8.1
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ok,hvala

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

imaš raznih aplikacija (i na 8.1) za razne tileove... npr probaj System Tiles

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima netko iskustva s dekodiranjem WP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BinHex kaže...

Ima netko iskustva s dekodiranjem WP?

nema besplatnog SIM otključavanja ako si to mislio...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 18:52 (dadn).
17 godina
odjavljen

Ali operateri otključavaju besplatno.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
11 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ali operateri otključavaju besplatno.

da, ako si na pretplati... ili ako je prošlo godina dana na bonovima

17 godina
odjavljen

Što nije pola godine za bonove? Svejedno, nije nešto osobito dugo.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Mob je zakljucan za karticu Swisscom. Kod njih je 2 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
BinHex kaže...

Mob je zakljucan za karticu Swisscom. Kod njih je 2 godine.

preko kodova ti to ide, nađi nekog ko se bavi s tim

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 19:16 (kbenzema).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad se bude moglo na wp uputiti video poziv

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dajac59 kaže...

kad se bude moglo na wp uputiti video poziv

Kada operateri to omoguće. U međuvremenu ti preostaje da zoveš ljude na Skype.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sve ok ali jako puno zaostajemo za androidom

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

masu puta sam rekao ili zaboravite android i prihvatite mane i prednosti WP ili se vratite na android... ovako uspoređujući sa androidom samo se frustrirate.

a i zašto bi WP trebao biti isti android?meni je dobar ovakak kakav je... stabilan, siguran i brz... za fejs, video pozive i drugo me boli briga...

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
dadn kaže...

masu puta sam rekao ili zaboravite android i prihvatite mane i prednosti WP ili se vratite na android... ovako uspoređujući sa androidom samo se frustrirate.

a i zašto bi WP trebao biti isti android?meni je dobar ovakak kakav je... stabilan, siguran i brz... za fejs, video pozive i drugo me boli briga...

Amen. 

Al najviše mi idu na živce potezi MSa

18 godina
dadn kaže...

... stabilan, siguran i brz... 

Brz? "Nekad bilo, sad se spominjalo." Imam WP od 150€ (Lumia 640), a moj otac Androida od 150€ (LG Leon 4G, Android 5.1). Pogodi koji je očigledno responzivniji.

Stabilnost? Što se tiče aplikacija, pogledaj u Storeu komentare za top igre, u većini slučajeva polovina korisnika pomnje rušenja. Što se samog OS-a tiče, pre neki dan sam morao izvaditi bateriju jer se smrzao kada sam pokušao da isključim Location, no treba napomenuti da je to na 10-ki (doduše, to je isti OS koji MS opušteno isporučuje na svojim flagshipima, kao i na L550).

Sigurnost? S obzirom na tržišni udeo, WP verovatno poseduje određeni nivo "security through obsurity", no imao LG Optimusa GT540 i na njemu prošao sliužbene 1.6 i 2.1 i nekoliko neslužbenih 2.3 ROM-ova: 0 problema sa malwareom; imao SE Xperiu Mini, Android 2.1 (još u upotrebi u porodici): 0 problema sa malwareom. Imao 2 godine Cubota GT99, rootao ga, Android 4.1.2: 0 problema sa malwareom.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Javi nam brzinu Androida kad ga napumpaš fotkama, glazbom, appovima i sl... ;)

2 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

lol pa i moja 830 nakon pola godine korištenja bez hard reseta ima učestale resuming zaslone, posebno kad se pali whatsapp ili messenger, kad uđem u galeriju, također malo misli prije nego pokaže slike, isto kad otvorim više tabova u exploreru. dok  recimo prvih mjesec-dva toga nije bilo.

mislim da trenutno nema mobitela koji nakon 6 mjeseci kortištenja otvara i radi sve u šubu.

Hello, Mr. Bond! CYKA BLYAT!
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice