WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.050.094
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sad sam vidio da je mobis ovlašteni servis

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Jedno pitanjce ,Lumia 640 DS nema 4G dok sa jednom karticom ima,jel tak?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dual sim su obadva a jedino 640 xl nema 4G

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Whats up mi je povukao sve kontakte sa twitera i skypa i prikazuje ih pod stavkom SVI kontakti u WhatsAppu. Kako to da maknem jel je to moguce.

0 0 hvala 0
11 godina
kran kaže...
Whats up mi je povukao sve kontakte sa twitera i skypa i prikazuje ih pod stavkom SVI kontakti u WhatsAppu. Kako to da maknem jel je to moguce.

Odi u aplikaciju Osobe (gdje ti se nalaze kontakti) -> opcije (one tri točkice na dnu ekrana) -> Postavke -> Filtriraj popis kontakata (tako nešto) -> odznači Twitter i ostalo što ne želiš vidjeti u Whatsappu

13 godina
neaktivan
evang kaže...

tako nekako, tj. ima verzije DS LTE ali se kod nas u HR ne prodaje. Tako da ili naručiš izvana ili uzmeš SS ako želiš 4G.

- HTC 8S -
16 godina
meme3 kaže...
kran kaže...

Odi u aplikaciju Osobe (gdje ti se nalaze kontakti) -> opcije (one tri točkice na dnu ekrana) -> Postavke -> Filtriraj popis kontakata (tako nešto) -> odznači Twitter i ostalo što ne želiš vidjeti u Whatsappu

Nije mi oznaceno skype, twiter i facebook a oznaceno mi je outlook, gmail i microsoft poruke

Ali svejedno mi prikazuje skype i twiter, isto tako u pretrazivanju imenika isto mi ih i njih pronade i ponudi

18 godina
evang kaže...

640-ica ma 4 varijante, obična, DS, LTE i LTE DS. Ne znam da li su sve četiri dostupne u Hrvatskoj.

EDIT: Vidim da je NeoOS već napisao da poslednja nije. Isto i ovde. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 0:03 (Ivan(4)).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a što sam ja gore u postu napiso,još jednom da ponovim,imam 640 XL DS i nemam tj.nemogu koristiti 4G jer jednostavno nepodržava a i netreba mi jer svuda niti nije pokrivenost sa tom mrežom,za 100 god. bude ja se nadam ali za moga života sigurno nebude,pa internet  nije svuda podržan sa brzinom jer 80% imamo brzinu tipa puža jer uvijek je njihov odgovor daleko ste od centrale,pa normalno da i u kući kad se odmakneš od peći se lošije griješ,jedino kad bi kod svake kuće bila centrala onda bi svi imali brzinu interneta tipa svjetlosti

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Nije istina.
Živio torent
18 godina
WindowsPhone - Općenito

640XL ima iste 4 varijante kao i "mala" 640, dakle postoji 640XL DS bez LTE. Pretpostavljam da to imaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ok,hvala iskreno niti 4g niti DS mi nisu nešto prebitni,ali ako već moram birat radije ću uzet 4g jer nekoj doglednoj budućnosti ću ga možda i koristit,dok mi DS realno ne treba.

Našao sam dućan koji imaju izložene nekoliko tih androida koje sam zapikiro i Lumiu 640 pa da ih usporedim uživo pa ću se odlučit.

Hvala svima na mišljenjima i sretna nova 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

za  danijel0000

http://mob.hr/microsoft-lumia-640-xl-recenzija/ čitaj ako znaš

dajac
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 14:41 (dajac59).
16 godina
Odi zamijeni punjač.
Živio torent
13 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
Odi zamijeni punjač.

e moj čovječe ,nemožeš danas zamjeniti punjač kak ti misliš i neznam di ga ti samo odneseš i zamjeniš,ovdje u hrvatskoj ne,ako želiš i to ti objasnim koji je postupak tak da svi znaju a ne samo ovak,odi i zamjeni,hahahahaha,reci di ti to tak radiš pa bum i ja

dajac
13 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

640 XL DS posjedujem(s win10 TP), 640ku imaju frendovi...da se nadovežem za frišku 550, nikako se ne isplati jer jedina prednost moba je što već ima W10M, a ukoliko bi bila 200-250kn niža onda bi bila razumna cijena(slobodna prodaja). 

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 13:59 (skorvy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sam u t-coma uzeo, i moja 640 je LTE i ima 4G. Kako je nema u nas?!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nema Lumie 640 Dual SIM LTE kod nas u ponudi. Nismo mislili na običnu LTE.
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo novo ažuriranje za Windows 10 Mobile

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito
Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Bez po' muke ljudi uzeše flagship telefone. Svaka čast, pravi NG poklon :)

0 0 hvala 0
16 godina

Svatko bi volio imati takav flagship u ruci, ali ja sam trenutno i više nego zadovoljan svojom L930 :D

Dok mi ugovor sa vipom ne istekne, neću o tome razmišljati haha.

BTW kontaktirao sam Microsoft Hrvatska preko Facebook-a i linkao im tu vijest di je Microsoft BiH dijelio Lumie 950 i 950XL pa ih odmah i pitao kada će oni tako nešto organizirati haha

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
18 godina

Bravo BiH.

Mobis RH i Microsoft RH

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
16 godina
WindowsPhone - Općenito
da l je normalno da photos app u win 10 mobile(najnoviji build) iznosi skoro 600 mb? ak nije kak da to malo reduciram?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
da l je normalno da photos app u win 10 mobile(najnoviji build) iznosi skoro 600 mb? ak nije kak da to malo reduciram?

da nisi uključio (odnosno ostavio) automatsku sinhronizaciju za OneDrive. možda to nije samo aplikacija već i slike. kod mene je samo 22,7 MB aplikacija Fotografije, a same slike (na telefonu) su preko 900 MB

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2016 14:40 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

kak se to iskljuci ? imam na eng jeziku sve

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2016 15:44 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
geek_boy kaže...

kak se to iskljuci ? imam na eng jeziku sve

OneDrive > Menu > Settings > Camera Upload

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

prema pisanju na WMPU, uskoro bi update na W10M sa 8.1 trebao biti spreman....

http://wmpoweruser.com/microsoft-says-windows-10-mobile-upgrade-to-be-available-soon/

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima li opcija u UC Browseru da se prilikom pokretanja ne pokrene zadna posjećena web stranica? Nikako je nemogu pronači. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Taj "soon" se moze komotno otegnuti do 3. mjeseca, a može biti za 10 dana. Tako da zapravo ništa novo nisu rekli.

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice