WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.175
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
10 imam zadnji,samo kod poruka,ostalo radi ok kolko sam primjetio.
16 godina
Provjeri u postavkama da ti nije ugaseno (poruke i skype) da radi u pozadini. Mora raditi u pozadini da bi mogao primati poruke tj.obavijest da je dosla sms poruka.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kakve su vam navike kod updejtanja novog osa?

dali napravite hard reset prije updejtanja i onda opet nakon što updejt završi

ili napravite hard reset samo nakon završetka updejtanja?

Vidim da neki prakticiraju prije i poslje apdejtanja napraviti hard reset

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Radio sam samo hard reset nakon upgradea sa Win8.1 na Win10 i kasnije nijednom a u fast ringu sam. Nijednog problema sa windowsima

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Ako se azurira vec sa win10 na novi build .29 nema potrebe za hard resetom. Ako se ide sa 8.1 na 10 onda poslje azuriranja napraviti hard reset.
17 godina
WindowsPhone - Općenito
Pozdrav, imam proshot aplikaciju, al zakaj nemrem birat manual mode, naravno app je kupljena nije trial?
Tnx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hrvoje.RH kaže...

Kakve su vam navike kod updejtanja novog osa?

dali napravite hard reset prije updejtanja i onda opet nakon što updejt završi

ili napravite hard reset samo nakon završetka updejtanja?

Vidim da neki prakticiraju prije i poslje apdejtanja napraviti hard reset

kad sam prelazio sa osmice na desetku, odradio sam prvo hard reset, jer mi mrsko da ponovo migrira, instalira aplikacije, oduzi se to.
a ako u tom trenutku mi se da, onda opet opalim hard reset ono da se osiguram opet za svaki slucaj da sve bude cisto

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
Kran,gdje da nadem te postavke?
12 godina
odjavljen
lazicki88 kaže...
Kran,gdje da nadem te postavke?

Vezano za uštedu baterije.

Prc !
13 godina
neaktivan
Ukljucen je rad u pozadini,pod notifikacijana ukljuceno vibriranje,natpis te sve kako treba no kad stigne poruka mogu je samo vidjeti kad uđem u poruke
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Lumie 950 i 950 XL su pristigle u Sloveniji.

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

nisam mogao izdrzati pa sam i ja stavio w10 na L925. svida mi se sto skoro nema razlike izmedu racunala i mobitela te kako su neke stvari rjesene. ako bude kakvih pitanja ili necega, slobodno pitajte.

za sada sve radi odlicno jedino mi smeta ona "tocka" na tipkovnici. dosta cesto ju prtisnem pa mi pocne pisati usred rijeci dalje.

0 0 hvala 0
17 godina
dadn kaže...

ovaj koji tvrdi da je dobio update, njegova Lumia 640 LTE ima product code 059X1N5

Vidi se prema UI-u od updatea da je u preview verziji od Win10. Provjerio kod svoje 640 LTE (isto iz digital extreme-a) i još ništa.

Bude već izašlo, nema žurbe...

Potemkinhr#2800
10 godina
neaktivan
Bass kaže...

nisam mogao izdrzati pa sam i ja stavio w10 na L925. svida mi se sto skoro nema razlike izmedu racunala i mobitela te kako su neke stvari rjesene. ako bude kakvih pitanja ili necega, slobodno pitajte.

za sada sve radi odlicno jedino mi smeta ona "tocka" na tipkovnici. dosta cesto ju prtisnem pa mi pocne pisati usred rijeci dalje.

misliš na kursor, tj upravljač kursora?

10 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...
dadn kaže...

ovaj koji tvrdi da je dobio update, njegova Lumia 640 LTE ima product code 059X1N5

Vidi se prema UI-u od updatea da je u preview verziji od Win10. Provjerio kod svoje 640 LTE (isto iz digital extreme-a) i još ništa.

Bude već izašlo, nema žurbe...

ne govorim o samom ui-u već o nazivu ažuriranja koje nudi... vidiš da ne piše technical preview kao na svakom insideru do sada...

inače izgleda da je i insider .29 trenutno povučen... nešto microsoft mulja i zato se može svašta dogoditi i prikazati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 12:29 (dadn).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa. Može li mi netko od korisnika L640 potvrditi da li ima problema sa stabilizacijom slike kad se slika? Naime, već 10-tak puta mi se dogodilo da je mutna slika, i da nikako ne mogu dobiti čistu sliku. Hvala unaprijed ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nema problema.. sve mi slike ispadaju "čiste" sa 640 LTE

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Također, nemam sad neke slike pri ruci ali ispadaju sasvim normalno.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a jesi li probao kliknuti na ekran da ti se fokusira u tu točku gdje si kliknuo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da. Samo to smeta. Ostalo je super.
14 godina
dadn kaže...

a jesi li probao kliknuti na ekran da ti se fokusira u tu točku gdje si kliknuo?

A jesam, probao sam, ali i dalje ništa. Mislim, fokusira se kad pritisnem tu točku gdje želim, ali generalno kad otvorim aplikaciju Lumia Camera otvori mi fotoaparat sa mutnom slikom. Ne znam jesam baš dobro objasnio :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Znaci kad dodje regularan update win 10 i kad odradimo update, Here drive+ ce se izbrisati i posto ga nema vise u storeu bye, bye here navigacijo ili nesto nisam skonto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
esko kaže...

Znaci kad dodje regularan update win 10 i kad odradimo update, Here drive+ ce se izbrisati i posto ga nema vise u storeu bye, bye here navigacijo ili nesto nisam skonto?

i dalje je u trgovini... lako ga instaliraš iz Moje biblioteke (tako sam instalirao neke od aplikacija koje "nisu dostupne" na W10M, čak sam na taj način instalirao i Lumia Panoramu, stari TuneIn Radio, te staru Camera360)

trenutno Drive+ nije dostupan jedino za 950 i 950XL no i to se ili će se fiksirati uskoro... 

no čak i da ne bude dostupan tu su Karte (windows aplikacija) preko koje isto funkcionira offline navigacija preko preuzetih karti) tko da ništa nećeš izgubiti... zanemari što svašta ljudi pišu i "predviđaju"....

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 16:21 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Čak nije potrebno ništa ni instalirati, samo će ti se prenijeti. Bio je problem sa zadnjim update - om Here maps gdje je tražio i dalje nadogradnju na novu verziju, bug koji je fixan i sada dalje uredno radi. Here Drive+ meni osobno barem nikada nije ni prestao raditi. (screenshot s Win10, prenešeni su appovi još s 8.1). 

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Čak nije potrebno ništa ni instalirati, samo će ti se prenijeti. Bio je problem sa zadnjim update - om Here maps gdje je tražio i dalje nadogradnju na novu verziju, bug koji je fixan i sada dalje uredno radi. Here Drive+ meni osobno barem nikada nije ni prestao raditi. (screenshot s Win10, prenešeni su appovi još s 8.1). 

da, Here Drive radi na W10 ali ne radi na Lumia 950/XL... barem nisam imao šansu provjeriti na .29 da li su to popravili 

btw... na W10M Here Drive i Maps imaju ažuriranja

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 18:16 (dadn).
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Disable Screen for Windows 10 Mobile

jednostavna aplikacija za gašenje ekrana pri radu u Continuumu

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/disable-screen/9nblggh5cgj1

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bass kaže...

Baš se mislio hoću li staviti na svoju 925 W10 ali sam po YT pogledao nekoliko videa i odustao, čini mi se da još uvijek to dosta sporije radi nego na WP8.1.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

ima dosta boljki. samo da sastavim popis kroz par dana pa cu ga postat na forumu. onda odluci hoces lis staviti ili ne. build je iskoristiv za svaki dan ali neke stvari ces trebati pregristi ako ces zivjet s njim :)

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Windows Central ima nagradnu igru, možete osvojiti 950 ili 950XL, ovisno o vašim preferencijama, plus 5 utješnih nagrada, WC i Windows goodie pack (vjerojatno će u tome biti i neka od njihovih majica). Tko želi, neka se prijavi ovdje.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ili neka se prijavi na moj referal link. 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice