WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.114
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
galinjo24 kaže...

Znaci na androidu sam...ajmo tko ima win...razmišljam otici sa g3 na lumiu 950xl...dali aplikacije kao što su viber,whastup i messenger i ostale popularne aplikacije rade bez greške...sviđa mi se ovo sa win 10 i direktnim nadogradnjama..dosta mi je androida i njihovih blesavih nadogradnji što čekaš mjesecima...

ako mi rade na 640 i W10M ne vidim razloga da ne rade i na 950 XL... ali o tome (valjda) slijedeći tjedan kad dobijem jednu 950 XL :)

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 11:55 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dadn kaže...

ako mi rade na 640 i W10M ne vidim razloga da ne rade i na 950 XL... ali o tome (valjda) slijedeći tjedan kad dobijem jednu 950 XL :)

Mislim da nisi dobro shvatio, pitanje je bilo dal radi bez greške te aplikacije, pošto vidim ekipa na winsima javlja kašnjenje poruka i sl.

Dok recimo android nema tih problema u tom je razlika između androida i windowsa, s tim da je vrijeme da se w10 uzme u obzir i shavit kao ozbiljna platforma za unapređenje odnsono poboljšanje istih (viber, vacap fejs i sl.)

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na jednom drugom forumu kaže jedan da mu je došla obavijest za nadogradnju na W10 i da je instalirao (bez insidera)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zvonac kaže...
dadn kaže...

Mislim da nisi dobro shvatio, pitanje je bilo dal radi bez greške te aplikacije, pošto vidim ekipa na winsima javlja kašnjenje poruka i sl.

Dok recimo android nema tih problema u tom je razlika između androida i windowsa, s tim da je vrijeme da se w10 uzme u obzir i shavit kao ozbiljna platforma za unapređenje odnsono poboljšanje istih (viber, vacap fejs i sl.)

na to sam i mislio da nema problema sa porukama i obavjestima.... no već sam prije pisao: na 640 LTE sa VIP softwerom nema nikakvih problema dok npr 640 LTE iz Tmobile (HT) ponekad ima problema... očigledno naši operatori zeznu stvar a ljudi krive windowse i uređaje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 12:40 (dadn).
15 godina

Meni su isto poslali obavijest da mi se nalazi ovaj najnoviji build u "phone update" iako nisam ulazio u insider od predzadnjeg builda. Nisam jos instalirao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 13:42 (Zhnu).
15 godina
Na kojem uredaju to ljudi vec dobivaju W10?
10 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Na kojem uredaju to ljudi vec dobivaju W10?

640... kupljena u Extreme Digitalu 

znači Poljaci su u glasinama bili vrlo blizu ako je istina da kreće... spominjali su 14.12. kao početak službenog nadograđivanja na W10M 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 13:56 (dadn).
10 godina
neaktivan
Zhnu kaže...

Meni su isto poslali obavijest da mi se nalazi ovaj najnoviji build u "phone update" iako nisam ulazio u insider od predzadnjeg builda. Nisam jos instalirao.

ti već jesi na W10... ja govorim o 8.1

izgleda da si dobio službenu verziju... ne znam... kaže ovaj kod kojeg je 8.1 da je kupio 640 u eDigitalu... moja iz VIP-a je na Insideru i nema update... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 14:40 (dadn).
10 godina
neaktivan
Zhnu kaže...

koji ti je operater (pitaju me na Windos centralu)

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Znači počelo je ? 

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dadn kaže...
Zhnu kaže...

koji ti je operater (pitaju me na Windos centralu)

tele 2
Al vracao sam mob na tvornicke i sad je na predzadnjoj verziji builda i pod azuriranjem nemam novih updatea...
Nezz, mislio sam da se radi o istoj verziji koja je dostupna na insideru? al kazem nisam nikako ulazio u njega i ova notifikacija se pojavila odjednom da mi se nalazi nova verzija u phone updateu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 15:28 (Zhnu).
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ista je verzija ali ne nosi naziv Technical Preview pa bi to mogla biti "prava" službena vezija za OTA update... u svakom slučaju na Windows Centralu sam ih malo prodrmao sa ovom vijesti :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja vratio moju L640ds na WP8.1 i nema nikakvih updatea a kamoli desetke.

Mob je kupljen u slobodnoj prodaji tako da nema govora o ograničenjima od operatera.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 15:56 (nicky.sl).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ovaj koji tvrdi da je dobio update, njegova Lumia 640 LTE ima product code 059X1N5

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 16:05 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja neznam kaj vi brijete al nema još ničega bar za L 830

Mobilni operater:000-33  znači oslobođen operatorskih kanđa

a i na WC nema ničega,samo nekoliko glasina da su neki u europi dobili službenu desetku,al se nitko od njih nije osobno javio tak da je to PATKA

I glasina je da će ga pustiti 14.12 ali nevjerujem dok ne vidim pošto MS šuti već 2 tjedna-zadnje kaj su rekli je 12mj i ništa drugo

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

Ja neznam kaj vi brijete al nema još ničega bar za L 830

Mobilni operater:000-33  znači oslobođen operatorskih kanđa

a i na WC nema ničega,samo nekoliko glasina da su neki u europi dobili službenu desetku,al se nitko od njih nije osobno javio tak da je to PATKA

I glasina je da će ga pustiti 14.12 ali nevjerujem dok ne vidim pošto MS šuti već 2 tjedna-zadnje kaj su rekli je 12mj i ništa drugo

ja ti kažem i nije patka...  i ne tvrdim da ide svima i na sve uređaje što ste odmah svi pomislili već je samo na jednom uređaju išlo... e sad da li je to neki predtest bio ili što ali definitivno nije technical preview preko insidera.... zato sam i otvorio temu na WC da se vidi kako je kod drugih a ne da bi lagao i obmanjivao sve sa "patkama"

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 17:08 (dadn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Daj mi pliz link na WC

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ma al čudno mi je da puste na par komada.

Da su ga pustili napravili bi to na jednoj određenoj seriji određenog modela

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

THX

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Neznam ja jel patka il kokoš al kod moje 640-ke nema nikakvog updatea pa ja odo nazad u insiderske vode dočim se baterija napuni.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo pročitao,neznam ako je to fakat tak onda su Hrvati po prvi puta u povijest dobili neku tehnikaliju prvi na svijetu

jel si onda upgrejdo na w10 službeni,ako jesi daj pukni slika malo

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

eDigital su ipak mađari :D CEE (Central Eastarn European) ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Kao sto sam rekao meni su sami poslali taj update, al posto sam vidio broj updatea racunao sam da je to taj isti sa insidera kojeg ja nisam povukao na mob nego sam koristio predzadnji build sa insidera. Kad sam ga pokusao skinit dostaaa dugoo je stajalo 0% i nije mi se dalo vise cekat. Kasnije sam isao opet pokusat, al mi je izbacivalo da nemam slobodno 695mb tu negdje. Na mobu je bilo dosta toga nepotrebnog i napravio sam hard reset. Sad sam na predzadnjem buildu 581 zadnje tri brojke cini mi se, a pod azuriranjem mi ne nalazi nikakav update :\

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 17:46 (Zhnu).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zna li ko igru sličnu Rise Of Glory a da je besplatna ?

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam neki problem na zadnjem buildu na 925. Kod unosa teksta kad želim ubaciti znak @ onda mi uz taj znak napravi i paste teksta ako ga slučajno imam u clipboardu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Na lumiji 640 ne dolaze mi poruke,notifikacije,zvuk....samo dok udem u poruke i pogledam....ima li ko kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Daynn kaže...

Imam neki problem na zadnjem buildu na 925. Kod unosa teksta kad želim ubaciti znak @ onda mi uz taj znak napravi i paste teksta ako ga slučajno imam u clipboardu.

meni je to bilo par puta na buildu .11... sa .29 još nijednom....

10 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Na lumiji 640 ne dolaze mi poruke,notifikacije,zvuk....samo dok udem u poruke i pogledam....ima li ko kakav savjet?

a koji imaš 8.1 ili 10??? i gdje si ga kupio (jer npr primjetio sam da oni sa Tmobile softverom imaju nekih prblema sa notifikacijama)

mada ja na 640 nisam nikad problema sa notifikacijama, ni sa 8.1 ni sa 10... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice