WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.636
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Nocio kaže...

Nemogu procijeniti da li se šališ ili ne ali to nisu opcije, to ti je naj običnija reklama koja vodi na tamo neku stranicu

EDIT: Nije mi vrag dao mira i puknuo sam na mob ovaj novi build i imam nekih problema s resize-om pločica ali ništa strašno. Fluidno radi i do sada najbrži build ikada od W10M i stvarno sam zadovoljan, samo da srede kameru jer iz nje nemogu pogledat sliku koju uslikam, iz whatsappa nemogu odabrati opet nijednu sliku i tako neke sitnice :) Sve u svemu što se tiče performansi, hvale vrijedan build, barem na mojoj 930ki :)

ja mislim da je ista stvar i za messenger, viber sa ovim zadnjim buildom

kakva je baterija sada?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina

Ista kao i sa prethodnim, ali se ne mogu požaliti. sada imam vremena visiti na mobitelu po cijeli dan, pa mi izdrži od 7 ujutro do ponoći sa nekih 10-13% baterije. Sve zavisi s obzirom da sam stalno na WIFI-u bez muzike nego 9GAG, facebook (preko browsera), whatsapp, pričanje na mobitel tokom poziva itd. Ali uzevši u obzir, zadovoljan sam donekle jer se primjeti da postotak baterije počne padati ko blesav iako je ovo prvo punjenje bilo pa ćemo vidit do utorka kada izlazi idući :)

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Medica Reminders aplikacija trenutno besplatna (20 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=d0eba0fe-fb27-49e7-b50c-f2cb2f84f8b7

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 19:29 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ringtonovi sa 950

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li Microsoft riješio app gap problem ? Raste li broj developera i appova ? Nisam baš u toku zadnje vrijeme

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a koji če vrag milijun bespotrebnih aplikacija? ono što treba ima. nije problem u Microsoftu koliko ljudi nisu spremni napustiti javu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad će desetka za starije lumie? 535/930?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ček prvo da izađe...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Smata123 kaže...

kad će desetka za starije lumie? 535/930?

Oba mobitlea će dobiti Win 10 u "prvom valu", koji kreće negdje u prosincu. 

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Namudo i ja svoju lumiu 1020 ovim zadnjim buildom, a prije toga sam samo koristio onaj build sto je tek prvi put bio dostupan za lumiu 1020

Dakle, napredak se vidi, ogroman, ali i dalje tu ima posla, ima neki delay kod nekih stvari, ali nista strasno, store sada mnogo bolje radi, odnosno nisam primjetio zastajkivanje tokom downloada.

ono sto sam primjetio kod Microsoft camera jeste opcija dok snimas video mozes upalit/ugasit flash, takodjer i fokusirati, zgodna stvarčica koja je trebala doći još sa 8.1

edge tu i tamo, kao da se trudi da odradi stvari glatko kao IE, ali ne ide, treba tu jos posla

sve u svemu, napredak je tu ogroman, ali ja se bojim da je ovde puno posla, mozda nam je microsoft dao neki stariji build, ne znam, ali ocekujem PUNO od finalnog builda odnosno kada bude postao ofišl za preuzimanje

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nakon skoro 3 mjeseca koristenja Lumie 830 moram napisati da mi Win phone nije sjeo dobro. Imao sam iPhone 3GS 2-3 godine jer ssm ga dobio i LG G2 godinu i po (izgubio ga). Na 830 kamera se ucitava predugo. Fuckas camera button kad treba par sekundi za otvaranje u kojih je klinac na drugom kraju sobe. Tipkovnica je katastrofa. Non sto tipfeleri. Prije nikad problema. Selektiranje i kopiranje teksta u aplikacijama radi jadno ili ne radi. To me najvise nervira od svega. I tipkovnica naravno. Deezer malo malo prestane raditi. Mozda je do aplikacije ali mozda je i do OSa. Internet explorer radi ali nije to to u usporedbi s kromom. Recimo ne mozes zatraziti desktop verziju samo za jedno ucitavanje vec samo non stop. Probao druge preglednike i nista posebno. Sve gore od goreg. Uglavnom znam da nije popularno u temi o win phone pisati negativno ali to je moje iskustvo. Nadam se da ce Win 10 biti bolji. Btw, totalno sam OS agnostik. Imam ipad, htpc s ubuntuom, koristio iphone i androud mob, imam i samsung tablet. Bitno mi je samo da radi

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

za mene tipkovnica i IE su najbolji i nema boljih... ja imam tvoje mišljenje kad radim na iPhoneu ili Androidu. ja mislim da je tu više problem u našem mentalnom skopu nego u tipkovnicama i browseru... naučimo se i priviknemo na jedno i onda kad pređemo na drugo ne želimo jednostavno prihvatiti način na koji funkcioniraju...

što se tiće Deezera, nema to nikakve veze sa WP... žali se developeru kad njegova aplikacija ne radi kako treba, ili napravi prijavu u trgovini da aplikacija ne radi kako treba pa će je Microsoft provjeriti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ako želite zavirivati u tuđi život evo jedne aplikacije u kojoj Slobodan Stipić objavljuje video snimke svoje obitelji. trenutno je besplatna (78 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=bedc2d7b-199d-4ba1-97c3-973f1ce5a966

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi pomoc bzo, ponuda mi istice za par sati :)
Znaci, imam ponudu zamjeniti L920 za L830 + moja nadoplata 300 kn.
Dobivam noviji uredaj, s garancijom (moja L920 nema ganraciju).

Osim ankete, bilo bi lijepo da mi netko napise sto gubim, a sto dobivam!

Kamera me zanima, baterija, ekran.

Vjerojatno po danu dobivam bolje slike, samo koliko bolje? Dali su low light puno losije nego na 920?

8 da
0 ne
16 godina

Ovdje piše koji je uređaj bolji, preletio sam malo po tekstu i sve piše sto te zanima

http://www.windowscentral.com/nokia-lumia-830-vs-lumia-920

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nećeš pogriješiti ako uzmeš 830. nije neka prevelika razlika ali u svakom slučaju se teško rastati od 920... kako se kaže da se prva ljubav uvijek pamti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kod nas je 830 600 maraka ...

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

svih 70 novih ringtonova sa Lumie 950/950XL

http://www.mediafire.com/download/xzya5ukzoyy4xdx/tones.zip

Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Može li se sakriti navigation bar u W10M ? Vidio sam u jednom videu da se automatski sakrije tokom igranja ili kada sw gleda video u fullscreen. To će biti zakon,posebno kad igram igre često stiskam te dugmadi.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa zar nema opcija u postavkama kao u 8.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

jarane, wp8.1 je strasan os, sad se vratio sa destke, znaci, ono klizi, ide ko podmazano.

samo ce mi nedostajati tastatura koja je mnogo bolja i mnogo manje grijesim na win10 nego na wp8.1

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@swlencer sakrije se, a ima opcija za to u postavkama kao i na WP8.1
- HTC 8S -

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ako netko koristi nick "FizzySignal" na WC-u, osvojio je Lumiu 950XL! čestitke!

http://www.windowscentral.com/heres-winner-new-lumia-950-xl

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 16:11 (dadn).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
dadn kaže...

ako netko koristi nick "FizzySignal" na WC-u, osvojio je Lumiu 950XL! čestitke!

http://www.windowscentral.com/heres-winner-new-lumia-950-xl

FUCK!!! A tako sam se nadao da će mi se sreća osmijehnuti ovaj put... 

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Vozi li netko 640 DS na desetki? Zanima me jesu li dodali opciju pohranjivanja here mapa na SD karticu?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mr. Fugitive kaže...

Vozi li netko 640 DS na desetki? Zanima me jesu li dodali opciju pohranjivanja here mapa na SD karticu?

Pogledaj ovaj video, obrati paznju nakon 2:30 minute.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja bi da bude kao na PC,ali Microsoft je rekao da W10M neće biti copycat .

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ekipo frend mi ima Lumiu 640 i kad mu pošaljemo video na whats app npr od 1min njemu mob odreže i napravi mu video da 30 sek i to radi na svakom videu.U čemu je fora??

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nek napravi MS nešto da putem USBa možeš mobitel pretvoriti u kameru koju ćeš koristiti za recimo Skype na kompu ili Google Hangout ili nešto stoto

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice