WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.488
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ovo mi je ljepše nego ta original maska,barem meni

5.69$

dajac
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 15:21 (dajac59).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
dajac59 kaže...

ovo mi je ljepše nego ta original maska,barem meni

5.69$

Ali kakve sad ima veze koja je tebi ljepša?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma nek kupi tko želi,pa nebranim ja nikome da kupi ovu masku,čovjek je dao cjenu i tko voli nek izvoli ali imam ja svoje mišljenje o kupovini preko e-bay,svi mi kupujemo samo zbog toga što je jeftino a i nije upitna kvaliteta,pa najlakše je reći da je orginal i nabiti par dolara više,ja osobno kupujem zbog jeftinoće jer ima tu svega i svašta,pa budimo iskreni da koliko stvari smo naručili da  nam je stiglo drukčije nego je na slici bilo taj laže,a što se tiče toga što sam ja reko da je meni ova futrolica preklopna ljepša pa zato sam je i naručio a ne masku,hahahaaha

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja se ispričavam ako sam ikoga uvrijedio sa svojim zadnjim postom. Masku sam platio 16.99 dolara i kada pretvorim to u kune ispada negdje oko 113kn. Napominjem da sam se zeznuo pa sam naručio za 640XL umjesto za običnu 640 pa pošto je maska potpuno nova mislio sam ako nekome treba da mu uštedim vrijeme čekanja...

Još jednom se ispričavam svima koji su se našli uvrijeđeni!

2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li 10563 novi build i kad dolazi zna li ko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Svak ima svoje stajaliste sto se tice kupovine.Pa tako i ja i ti. Cak bi kao i ti prije uzo neku no-name jeftiniju nego oriđiđi MS. No to uopce nije bitno. Nego si optuzio covjeka (neutemeljeno) da nesto prodaje po 3 puta vecoj cijeni. Pa sam provjerio na ebayu i stavio link da ljudi vide da je cijena realna.
15 godina
neaktivan
Ne zeli!
16 godina
Silwncer kaže...

Je li 10563 novi build i kad dolazi zna li ko ?

Zadnji build je 10549, izašao jučer. Treba se vratiti na 8.1 da bi se moglo staviti taj build.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni novi build na 640XL radi odlično, osim dva buga.

1. U Edge kada tipkam upit ne pojavljuju se slova, rezultat dolazi uredno ali ne vidim što pišem.

2. Nemam Groove Music u listi aplikacija, a u aplikaciju mi uredno ulazi kada odem do pjesme preko file explorera ili kada ulazim preko gumba za glasnoću i tu kliknem. Također kada tražim u Store "Groove Music" bez problema je nađe, te mi je aplikacija instalirana i ponudi samo Open i uredno otvori.

Pa eto ako se itko susreo zasad sa tim problemima može slobodno napisati rješenje, naravno hard-resetan je mobitel. Nisu strašni problemi i lako se priviknuti, a što se tiče svega ostaloga build je odličan, kao i obično mnogo brži, respozivniji nego prošli, možda još samo malo fali da se dođe do 8.1 fluidnosti.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

da li se isplati uzeti lumiu 535 za 650 kn u simpi ili da čekam nove uređaje?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Najbolji ti je izbor lumia 640, iako je cijena skoro dupla. Mislim da simpa daje super akciju, tako da, slobodno uzmi. :)

P.S. lumia 640 je dosta jeftina, no eto, 535 ima stvarno 'atraktivnu' cijenu. Šuze gratis. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

treba mi jedna aplikacija sa google playa i kad pokusam da je instaliram javlja mi neku gresku..... zna li neko rijesnje 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

malo strpljenja da naprave fix za promjene u projektu Astoria...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
MT3 kaže...

treba mi jedna aplikacija sa google playa i kad pokusam da je instaliram javlja mi neku gresku..... zna li neko rijesnje 

Jel radi kako ovaj Astoria projekt sa instalacijom android app?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja mislim da nije više moguće odraditi instalaciju Android appova na Windows .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

I meni se cini da sam to negdje procitao zato i pitam sto ce biti sa tim projektom

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

To je samo za developere kojima će biti olakšan posao portanja appova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sjeća li se ko ove "recenzije" na 920 ? Star video ali da se malo podsjetimo .

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Baš sam pogledao prije par dana. Petric i primjedbe  

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
13 godina
neaktivan
@Silwencer... Zar neće biti kasnije pusten i za nas smrtnike da to mozemo odraditi? Mozda je privremeno onemoguceno..
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@Silwencer... Zar neće biti kasnije pusten i za nas smrtnike da to mozemo odraditi? Mozda je privremeno onemoguceno..
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

Pa to portanje ne znaci da ces ti instalirati aplikaciju i ona ce nekim cudom raditi out of the box. To ce developerima omoguciti da uz minimalne promjene u kodu portaju app na windows. Nece to obicni korisnici dobiti. 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Internetom je kružio video (fake jer se ispostavilo ) da je bilo moguće vrtiti Shitdroid na Lumiama koje podržavaju PA (u ovom videu 830).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Grapher Calculator - aplikacija trenutno besplatna (vrijednost 12 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=fd1e8989-f094-4b3d-ba87-d76758b8a023

Pictures Lab aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 23 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=5db119bf-7ad5-df11-a844-00237de2db9e

Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
Tomo001 kaže...

Pozdrav svima!

Ako ima netko iz Požege i okolice a da mu treba maska za Lumiju 640 XL eto ja prodajem pošto sam se zeznuo i naručio a trebala mi je za običnu 640. Maska je danas stigla sa e-baya i original je Microsoftova!

Hvala. 

Cijena 100kn

Frende, oćeš ti meni prodat tu maskicu ili ne? (sorry ekipa alimoram ovako kad mi ne odgovara na poruke)?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Prije prvog punjenja, Lumia 640 DS

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dobra fora... to lako manipuliraš datumom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

aaaa, tako znači, ja mislio ovoliko prošlo od kako je izašao iz tvornice, napunjen i izašao iz tvornice prije 192 dana. Komšinica mi kupila 640ku DS, pitala me za preporuku i ja joj preporučio jedini WP koji je bio na akciji u telekomu, kamera skoro duplo bolja nego u moje 630ke

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja sam imao tako trajanje baterije 100 godina na 640 kad sam pomjerao godinu da deinstaliram sistemsku aplikaciju iz postavki... bilo bi dobro kad bi tako bilo ali eto hehehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 18:40 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako sam računao moglo bi da bude ako je ovaj među prvim proizvedenim, ali teško da je tako, vjerovatno nije prije više od 3-4 mjeseca izašao iz tvornice, a to je max 120-ak dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice