WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.623
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Hard reset isto nista, nokia recovery ne podrzava L830 a sa navifirmom neznam raditi. Katastrofa.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
DommY kaže...

nokia recovery ne podrzava L830 

nije istina... tebi ne valja USB port (na kompjuteru ili mobitelu) ili USB kabl

nema Nokie i Lumie koje nisam prefleširao na taj način. pa čak i stare symbian Nokie

svi toolovi skidaju iste fajle... navifirm je samo za one koji žele skiniti nešto drugo osim onoga što automatski detektira i skida tool....

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 0:56 (dadn).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Sori ali meni valja sve, oba usb kabela i sva 4 usb porta na laptopu, nije do toga.

Drugo, preko Lumia Software Recovery Tool nije moguce uraditi downgrade, barem ne na mojoj L830, jednostavno preusmjeri na Windows Device Recovery Tool, a to mi naravno ne funkcionira nikako.

Uglavnom, problem je riješen! 

Nakon puno googlanja, našao sam način. Problem sam rijesio tako da sam skinuo Nokia Software Updater for Retail 4.3.2 i preko njega jednostavno downgradeao na 8.1. Isto kao i WDRT, program automatski skine 8.1 (cca 1.8gb) i instalira WP8.1 samo naravno bez ikakvog errora, instalacija je trajala manje od 5 minuta.

Sada skidanje novog builda i instalacija...

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mene nešto drugo sad zanima,davno prije kad sam imo obićnu nokiu c7 imo sam neki program nokijin za komp i kad sam ga priključio surfo sam preko kompa a mobitel mi je bio kao modem jer sam tad imo neograničen internet,da li sad ova lumia isto tako može biti kao modem

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dajac59 kaže...

mene nešto drugo sad zanima,davno prije kad sam imo obićnu nokiu c7 imo sam neki program nokijin za komp i kad sam ga priključio surfo sam preko kompa a mobitel mi je bio kao modem jer sam tad imo neograničen internet,da li sad ova lumia isto tako može biti kao modem

Settings => Internet sharing. Upališ ga, te na laptopu potražiš WiFi s imenom koji ti piše tamo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 8:28 (WackyZG).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li ko instalirao novi build ? Kako radi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sam ga instalirao na svoju Lumiu 930 i vidno sam iznenađen poboljšanjem. Više nema onih povremenih usporavanja (ili je to samo privremeno), kamera se prilikom pokretanja na Whatsappu više ne crash-a.

Mogu dodati četvrti red tiles-a, a da li je to možda radi toga što sam smanjio size of text (itd itd) u postavkama pod display pojma nemam, ali mi se dopada.

Sada izgleda pomalo kao Lumia 1520, i u notification centru ima 5 shotrcuta u redu kada se to promjeni.

Čini se da ljepše radi, ali je možda sve to placebo, vidjeti će mo s vremenom. Evo par slikica, kasnije možda dodam još.

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
6 0 hvala 4
16 godina
I ja sam instalirao.Ovaj build je stvarno brz,za razliku od proslog,mobitel je skoro fluidan kao i na 8.1.I dalje imam problem s loadingom start screena,to sam prvo primjetio.Store je i dalje uzasno spor i update aplikacija traje i traje(cijelu noc nije updatea vise od 2 app-a,trenutno se u pozadini skida opet,sad je neeesto malo brze).
I na 535 se moze podesiti velicina sucelja,da se ima 4 reda ikona na Startu,te 5 notifikacija u quick toggleu.Fontovi su tada mrvu nazubljeni(nista cudno s obzirom na rezoluciju od 480x800),ali je sve i dalje citljivo.Nisam se jos poigrao sa pokusajem dodavanja custom ringtonova,to cu probati,pa javim.
Sve u svemu,ja sam dosta zadovoljan buildom za sada,minus navedene musice(koje sam se polako i navikao trpiti).Kako ce biti dalje...vidjeti cemo.
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
I ja sam instalirao.Ovaj build je stvarno brz,za razliku od proslog,mobitel je skoro fluidan kao i na 8.1.I dalje imam problem s loadingom start screena,to sam prvo primjetio.Store je i dalje uzasno spor i update aplikacija traje i traje(cijelu noc nije updatea vise od 2 app-a,trenutno se u pozadini skida opet,sad je neeesto malo brze).
I na 535 se moze podesiti velicina sucelja,da se ima 4 reda ikona na Startu,te 5 notifikacija u quick toggleu.Fontovi su tada mrvu nazubljeni(nista cudno s obzirom na rezoluciju od 480x800),ali je sve i dalje citljivo.Nisam se jos poigrao sa pokusajem dodavanja custom ringtonova,to cu probati,pa javim.
Sve u svemu,ja sam dosta zadovoljan buildom za sada,minus navedene musice(koje sam se polako i navikao trpiti).Kako ce biti dalje...vidjeti cemo.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Nocio kaže...

Ja sam ga instalirao na svoju Lumiu 930 i vidno sam iznenađen poboljšanjem. Više nema onih povremenih usporavanja (ili je to samo privremeno), kamera se prilikom pokretanja na Whatsappu više ne crash-a.

Mogu dodati četvrti red tiles-a, a da li je to možda radi toga što sam smanjio size of text (itd itd) u postavkama pod display pojma nemam, ali mi se dopada.

Sada izgleda pomalo kao Lumia 1520, i u notification centru ima 5 shotrcuta u redu kada se to promjeni.

Čini se da ljepše radi, ali je možda sve to placebo, vidjeti će mo s vremenom. Evo par slikica, kasnije možda dodam još.

Jesi se malo poigrao sa tim fontom tj. koliko ga, sad kad je najmanji, možeš povečat a da se zadrži ovaj layout ko na L1520?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Nisam se igrao,jer treba resetirati mob da sd promjeni,a cekam da se appovi updateaju.Evo ti screenshot iz app liste,tu se vidi najbolje.Nije jako,ali dovoljno vidljivo da se skuzi.Takodjer,probao sam dodati custom ringtone preko Ringtone makera.Radi!!!Sam app malo zeza kod preslusavanja odabranog dijela pjesme,ali uredno sprema i stavlja melodiju kao ringtone.
14 godina
neaktivan
Pozz ljudi. Imam jedno pitanje. Imam lumiu 735 sa zadnjim win phone 8.1 updateom i kad nekoga zovem automatski mi se isključi ekran i onda moram kako koji put 2-3 puta pritisnuti tipku za paljenje, ali mi se opet nakon sekundu dvije ugasi ekran. Zanima me postoji li mogućnost da ekran bude cijelo vrijeme upaljen zato što me ovaj način živcira, a ako ne onda da mi preporučite neki program za pozive ako ima koji....

0 0 hvala 0
16 godina

To cu isprobati kada dodem doma, trenutno sam kod doktora pa mi se neda igrati s tim u ovom momentu :/

EDIT: Nije mi vrag dao mira i odlucio sam ga do polovice nategnut (perverzno zvuci), ali i dalje je ostao phablet layout

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 10:21 (Nocio).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Jedno pitanje za znalce.

Trenutno sam na 8.1 i imam L930.

Pitanje se odnosi na Live Tilove. Naime, imam narihtano da se ekran ugasi nakon 1 minute, a Tile se vrti negdje 10-tak sekundi i onda stane (prognoza recimo, makar je i kod drugih isto).

Jel se može gdje produžiti vrijeme koliko se Tileovi budu okretali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni nudi samo slide skroz lijevo(125%,tj.4 tilea) i skroz desno(150%,tj.3 tilea).Edge zeza.Dodam screenshotove sad,stisnem potvrdu,vrati me u Edge,a on se refrwsha,brisuci time poruku i dodavanje slika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
millo kaže...

Jedno pitanje za znalce.

Trenutno sam na 8.1 i imam L930.

Pitanje se odnosi na Live Tilove. Naime, imam narihtano da se ekran ugasi nakon 1 minute, a Tile se vrti negdje 10-tak sekundi i onda stane (prognoza recimo, makar je i kod drugih isto).

Jel se može gdje produžiti vrijeme koliko se Tileovi budu okretali?

ne, to je tako... valjda se pretpostavlja da nećeš buljiti u ekran već ćeš u tih 10 sekundi nešto i napraviti, jer ako samo pomakneš (skrolaš) ekran opet počne vrtiti pločice

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Došla je i nova Facebook beta app sa w10 izgledom i nekim sitnim novim mogučnostima. Tj. kako kome, meni nema tog updejta još.

http://www.windowscentral.com/facebook-beta-windows-phone-updated-version-100-new-settings-more

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Moze li se kako namjestiti da proximity senzor registrira spustanje poklopca flip covera i gasi ekran te ga pali pri otvaranju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni nudi na 225% sto sam imao prvobitno, pa sam stavio na 250% sa phablet layout-om i preporuca kao na 300% ali to ništa, sviđa mi se ovako kako je sada.

Samo da se osvrnem na ono tvoje da ti sporo updaeta aplikacije, meni je jedno 45 aplikacija ažuriralo u 10-15min, tako da valjda ovisi od uređaja, a za EDGE, ja uopče nemogu dodati slike preko moba da ih stavim tu.

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja razočaran novim buildom i vrato sam se na 8.1

Nisam uspio odradit hard reset, mob zapne na postavljanju i ne mrda

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav svima!

Ako ima netko iz Požege i okolice a da mu treba maska za Lumiju 640 XL eto ja prodajem pošto sam se zeznuo i naručio a trebala mi je za običnu 640. Maska je danas stigla sa e-baya i original je Microsoftova!

Hvala. 

Cijena 100kn

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni nezeli otvoriti perfect tube na novom buildu

0 0 hvala 0
16 godina
tadeii kaže...
Meni nezeli otvoriti perfect tube na novom buildu

Svaki app koji se ne želi otvoriti treba deinstalirati i ponovno instalirati. Piše ti i u opisu riješenih stvari / problema o buildu 10549. 

17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Došla je i nova Facebook beta app sa w10 izgledom i nekim sitnim novim mogučnostima. Tj. kako kome, meni nema tog updejta još.

http://www.windowscentral.com/facebook-beta-windows-phone-updated-version-100-new-settings-more

Izgleda da je slučajno puštena u store pa je i povučena... :/

13 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Pozdrav svima!

Ako ima netko iz Požege i okolice a da mu treba maska za Lumiju 640 XL eto ja prodajem pošto sam se zeznuo i naručio a trebala mi je za običnu 640. Maska je danas stigla sa e-baya i original je Microsoftova!

Hvala. 

Cijena 100kn

svi mi ovdje znamo naručiti sa e-bay-a za triput jeftinije,ja svaki dan čekam da mi dođe za nju preklopna futrola koju sam platio 35 kn i kad bi je odmah prodavo isto bi bacio onoliko koliko sam je platio,zašto pohlepnost,mrzim to kolega i to još prema nama

dajac
13 godina
neaktivan
16 godina

Ovo što on prodaje je orginal microsoftov cover, ne neka kineska maskica za par dolara, i sam je imam i kvaliteta izrade je vrhunska, definitivno vrijedi 100kn, a prodaje se i za dosta više.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ovo što on prodaje je orginal microsoftov cover, ne neka kineska maskica za par dolara, i sam je imam i kvaliteta izrade je vrhunska, definitivno vrijedi 100kn, a prodaje se i za dosta više.

7.99$ nije 100 kn,pa sve kupujem iz hong kong.a i super za siću,prije mi mobitel ode nego maska

dajac
17 godina
odjavljen

Originalna maska je 20$! kakvih 7$??

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice