WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.521
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Dali ima netko mozda informaciju oko USB kabla. Dali oni igraju kakvu ulogu u prijenosu struje ili nesto?
Radi se o lumia 920, te standardni punjac s kojim dolazi (ac 16x). Posto ima kuciste koje ide u struju, te u usb kabel koji ide u kuciste, zanima me dali smijem naruciti obican usb s ebaya? Dali ce sve normalno raditi kada se stavi uredaj puniti (taj ebay usb u kuciste od zidnog punjaca lumie)?
Znam da su bile frke oko punjenja lumia s non-nokia punjacima... Neznam sad dali tu ulogu igra i obican usb ili samo kuciste...
Posto sam nasao za 1$ kabel koji se nemoze zapetljati, a i ima 2 metra koja mi dobro dodu!
12 godina
x360gamer kaže...
Dali ima netko mozda informaciju oko USB kabla. Dali oni igraju kakvu ulogu u prijenosu struje ili nesto?
Radi se o lumia 920, te standardni punjac s kojim dolazi (ac 16x). Posto ima kuciste koje ide u struju, te u usb kabel koji ide u kuciste, zanima me dali smijem naruciti obican usb s ebaya? Dali ce sve normalno raditi kada se stavi uredaj puniti (taj ebay usb u kuciste od zidnog punjaca lumie)?
Znam da su bile frke oko punjenja lumia s non-nokia punjacima... Neznam sad dali tu ulogu igra i obican usb ili samo kuciste...
Posto sam nasao za 1$ kabel koji se nemoze zapetljati, a i ima 2 metra koja mi dobro dodu!

USB kabel prenosi struju i možeš uzet koji hočeš, bitno je da odgovaraju utori.

S istim USB-om se i puni ali i spaja na komp

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 8:57 (nicky.sl).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Microsoft poruke za Windows 10 Mobile imaju nadogradnju http://www.wpnovosti.com/2015/10/microsoft-poruke-za-windows-10-mobile.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Prema pisanjima na WMPU, Continuum Display Dock će koštati $99 ali će ga neki operateri davati badava uz kupnju 950XL... znajući naše operatere, naplatit će ti maglu dodatno $99 :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 10:37 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zna li ko kako da popravim ovo connect / disconnect USB kabla ? Popi*diću totalno  . Kabal radi na računaru a na laptopu dobijam ovaj problem . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel se to meni samo čini ili mi desetka ždere bateriju skoro dvostruko brže od osmice? Lumia 535

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Zna li ko kako da popravim ovo connect / disconnect USB kabla ? Popi*diću totalno  . Kabal radi na računaru a na laptopu dobijam ovaj problem . 

Jesi li probao u drugom USB portu ili reinstalirati USB driver na laptopu? Kod @dajac59 je bila priča da smo morali spojiti mob u drugi port dan ne "gubi" konekciju, tek smo tada uspjeli napraviti flashanje na 8.1. Ako ti ni jedno ni drugo ne pomogne, vidi s drugim kabelom, bilo kojim, ne mora biti Nokijin. 

@underdog: Meni na 535 ne jede baš tako jako. Preporuka. Makni sve tileove sa Starta, pa ponovno pinnaj, u 10536 su neki korisnici iskusili taj drain, popravilo se repinanjem tileova (vjerojatno je nešto ušlo u loop i papalo bateriju). Drugo, WiFi gasi kad nisi u bilzini ni jednog, BT gasi. Svjetlost ekrana stavi na low, pa kad si vani, ručno si namjesti na High ako ti bude pretamno, ne zaboravi vratiti kada uđeš u interijer. Meni je bilo na automatici i tu mi je dosta baterije jelo. 

Kao zadnja opcija (iako bi trebala biti prva), napravi hard reset ako nisi, bez odabira backupa kod ponovnog postavljanja mobitela. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 16:36 (WackyZG).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Probao sva 3 porta, nijedno ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Probao sva 3 porta, nijedno ne radi.

Driveri (od USBa, a možeš i od moba, u Devices obriši mobitel, pa nek ponovno instalira kod ponovnog spajanja mobitela) i drugi kabel?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 17:05 (WackyZG).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nemam viška kabal ,ali ovo za drivere ću svakako probati ,osim ako šta ne zabrljam tokom brisanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Nemam viška kabal ,ali ovo za drivere ću svakako probati ,osim ako šta ne zabrljam tokom brisanja.

Samo polako i ćitaj prozore što te pita. 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa daj wackyzg da skupa odradite preko teamviewer,ja sam tak s njim odradio i napravio mi je ok,imali smo mali problemčić sa portom i sve završilo zadovoljavajući

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kaj ne kažeš ? :D Wacky budi noćas online pa da sredimo ovo ili reci kad možeš .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Kaj ne kažeš ? :D Wacky budi noćas online pa da sredimo ovo ili reci kad možeš .

Ni mi palo na pamet. Ak imaš cajta sad, daj mi user i pass u PM, pa se spojim. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 17:47 (WackyZG).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Eto me za 20 min.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
underdog kaže...

Jel se to meni samo čini ili mi desetka ždere bateriju skoro dvostruko brže od osmice? Lumia 535

ništa čudno... nisam odavno na nekom buildu 10-tke jer se ne želim zezati s problemima i stalno vraćati na 8.1, ali generalno očekujem lošije trajanje baterije na W10. 

no baš duplo lošije, ne. jesi li probao napraviti hard-reset i onda kod prvog dizanja ne učitavaš backup postavki već sve digneš na čisto iznova? 

meni je to nekad znalo pomagati kod jačeg trošenja baterije.

11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

ove drivere sa slike

16 godina
Kako na wp 8.1 ucitavati iptv liste? Ima li kakva dobra aplikacija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima ako češ platit 

L.P

0 0 hvala 0
16 godina
To nije problem. Moze pomoc?
12 godina
odjavljen
dadn kaže...
Silwncer kaže...

ove drivere sa slike

Nema ih .

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mobitel mora biti priključen da bi se prikazali

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sad ima. Šta sad ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Sad ima. Šta sad ?

Probao, opet isto 

16 godina
Silwncer kaže...
Silwncer kaže...

Sad ima. Šta sad ?

Probao, opet isto 

Onda je nešto s kabelom ili sa samim portovima. S obzirom da na PCu radi normalno, rekao bih da su ti USB portovi "razlohani". Imaš za posuditi od koga kabel?

12 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
Silwncer kaže...
Silwncer kaže...

Sad ima. Šta sad ?

Probao, opet isto 

Onda je nešto s kabelom ili sa samim portovima. S obzirom da na PCu radi normalno, rekao bih da su ti USB portovi "razlohani". Imaš za posuditi od koga kabel?

Kabal radi dobro na PC, a na laptopu je katastrofa iako sam reinstalirao drivere. Laptop je nov .

14 godina
Pozz ekipa, whatsapp mi je poceo bacati loading screen po 2-3 sekunde svaki put kad ga upalim, tako već par dana. Do sad se otvarao instantno... Nije neka frka al malo zivcira, posebno jer je prije ok radil. Probao sam soft reset ne pomaze.
Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...
WackyZG kaže...
Silwncer kaže...
Silwncer kaže...

Sad ima. Šta sad ?

Probao, opet isto 

Kabal radi dobro na PC, a na laptopu je katastrofa iako sam reinstalirao drivere. Laptop je nov .

Onda fakat ne znam kajje... jedino kak velim, da posudiš negdje drugi kabel pa da vidiš da nije on problematičan... 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pozajmiću bratov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Apachy kaže...
Pozz ekipa, whatsapp mi je poceo bacati loading screen po 2-3 sekunde svaki put kad ga upalim, tako već par dana. Do sad se otvarao instantno... Nije neka frka al malo zivcira, posebno jer je prije ok radil. Probao sam soft reset ne pomaze.

kod mene sve ok... nema loading screena

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice