WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.026.891
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Hrvoje001 kaže...
Dex.pwn kaže...
Nema jer Realarm ne podržava custom zvukove jer 8.1 ne da

Novi sam korisnik WM-a, ali sve zvukove mogu customizirati bez dodatnih aplikacija.Koliko vidim Realarm služi kao budilica, ali isto postoji i u WP 8.1 i daju se odabrati custom zvukovi.

Dapače, podešavanje zvukova/notifikacija čini mi se puno bolje odrađeno nego na Androidu.

Možeš ako je ta aplikacija dio sustava(tipa ofiš alarm od MSa)... Usporedi ofiš alarm i Realarm i vidjet ćeš velikuuu razliku... Samo što MS ne dopušta aplikacijama da koriste custom zvukove. Ovo što podešavaš zvukove notifikacija to je zato što su notifikacije dio sustava... I pod custom zvukovima se misli na zvukove koje ti možeš sam dodati, ne one tima Windows voicemail zvuk i sl...

14 godina
odjavljen
// Krivo
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 22:35 (Dex.pwn).
10 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

kako prebaciti imenik tj kontakte na sim karticu s lumie...zeni bi dao g2 svoj a nema kontakte na simu nego samo u telefonu...lp

svi kontakti su ti na Microsoft računu i tamo ih možeš prebacivati u koji god format želiš za prebacivanje kamo god želiš (google, iOS)...

otvori link people.live.com (u browseru na kompjuteru) i tu si uređuj kontakte kako želiš

imaš uputu ovdje:

http://www.red-gsm.net/showpost.php?p=180217&postcount=11

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 4:33 (dadn).
17 godina
izzy007 kaže...
Može li lockscreen na wp8.1 pokazati više od jednog eventa iz kalendara? Npr danas dvije osobe imaju rođendan. Ali samo jedna se vidi na lockscreenu. Tek kad otvorim kalendar aplikaciju vidim sve što se zbiva taj dan.

Lockscreen na WP i WM je uber loš. Jest da izgleda ok, ali te notifikacije su katastrofa. Em sto kalendar prikaze samo jedan event em sto vrijeme ili bilo koja druga notifikacija koja je duza pa ne stane na ekran samo odsjece u po recenice.

Meni i WP i WM padaju na tim nekim sitnicama. Za WP znam da je kasno ali nadam se da ce to u WM popraviti.

10 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nokijna kvaliteta... iShit bi se savio prije udarca lima haha 

16 godina
Pozdrav,
Jučer sam stavio novi build direktno s 8.1 na lumiji 535. Dosta sam zadovoljan sa buildom, samo me muči što mi se u trgovini pojavljuje nokia account koju je nemoguće updateati niti maknuti (ili ja ne znam kako). Isto tako ne mogu niti updateati insider aplikaciju. Ima još tko slična iskustva?
Osim navedenog, ostatak mi se sviđa.
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

instalirao si aplikacije na SD ili memoriju telefona? nekad se dogodi da instalirana na SD dojavljuje grešku kod ažuriranja...

a Nokia računi više ne rade. ne znam dal taj trik pali na W10M, ali na 8.1 aplikacije iz postavki se mogu deinstalirati prebacivanjem godine 100+ godina, npr na 2116 i onda probaš pokreniti aplikaciju

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 19:51 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Zasto te toliko smeta nokia racun. Nije ti u start meniju to sto je u storeu nemoguce ga nadograditi nek te ne muci.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Otac mi produljio ugovor kako mi je pukao ekran a nepriznaju garanciju ja mu dao pare za lumiu 640, i zena koja radi nije joj jasno zasto uzimam windows phone .

Sa 520 na 640 kao sa bicikle na motor, nudilo se i 830 ali je preskupa bila! Tko novi windows phone (budget) uzima preporuka na 640 i naravno sve iznad!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ma, ne mogu si pomoći.

Neopisivo me živciraju takve stvari, jer mi se stalno pojavljuje jedno te ista stvar koju ne mogu maknuti

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
10 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Otac mi produljio ugovor kako mi je pukao ekran a nepriznaju garanciju ja mu dao pare za lumiu 640, i zena koja radi nije joj jasno zasto uzimam windows phone .

Sa 520 na 640 kao sa bicikle na motor, nudilo se i 830 ali je preskupa bila! Tko novi windows phone (budget) uzima preporuka na 640 i naravno sve iznad!

ljudi podsvjesno imaju neku averziju prema imenu "microsoft" i "windows"... žalosno je to kad prodavači uvjeravaju kupca da nešto "ne valja" a nemaju pojma ni najmanje kako WP funkcionira

17 godina
dadn kaže...
 žalosno je to kad prodavači uvjeravaju kupca da nešto "ne valja" a nemaju pojma ni najmanje kako WP funkcionira

nedavno bio s curom u se-mark trgovini i kako ona nije znala koji bi mob nakon L520 naginjala je vise samsungu.. moj izbor sam joj rekao da je L640 i sutio sam dok je trgovac izvadio L640, S3 Neo i Grand Prime. nakon sto je sve isrpicao o specifikacijama sam je preporucio L640 zbog hw ali i zbog nadolazeceg w10

14 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...
dadn kaže...
 žalosno je to kad prodavači uvjeravaju kupca da nešto "ne valja" a nemaju pojma ni najmanje kako WP funkcionira

nedavno bio s curom u se-mark trgovini i kako ona nije znala koji bi mob nakon L520 naginjala je vise samsungu.. moj izbor sam joj rekao da je L640 i sutio sam dok je trgovac izvadio L640, S3 Neo i Grand Prime. nakon sto je sve isrpicao o specifikacijama sam je preporucio L640 zbog hw ali i zbog nadolazeceg w10

I???? Na kraju šta je uzela?

17 godina
neaktivan
dadn kaže...

ljudi podsvjesno imaju neku averziju prema imenu "microsoft" i "windows"... žalosno je to kad prodavači uvjeravaju kupca da nešto "ne valja" a nemaju pojma ni najmanje kako WP funkcionira

Kaže mi prodavač u trgovini kad sam kupovao telefon: "tko jednom proba WP, taj se na Android ne vraća." :)

Mene je uvijek fascinirala Microsoftova politika guranja svog imena na svim svojim proizvodima, ma kako god ta politika bila štetna.

Microsoft je stekao reputaciju proizvođača računalnog OS-a i sve što pokuša na drugim frontovima obično bude mlako dočekano. Windows Phone je jedan od boljih primjera: imaju dobar proizvod koji je u najmanju ruku jednako kvalitetan kao direktna konkurencija (Android). Umjesto da su stavili neki opak naslov za taj operativni sustav, oni su išli linijom manjeg otpora i nazvali ga Windows Phone.

Jasna mi je logika, ljudima je poznato ime, ali Microsoftu, koji nikad neće biti seksi kao Apple, hitno treba odmak od ustaljene terminologije i reputacije mrtvog puhala kakvu sada uživaju.

Nadalje, tu je i famozni internet Explorer. Osobno sam imao loših iskustava sa starijim verzijama i Firefox mi se činio kao čudo neviđeno kad sam ga prvi put pokrenuo. Microsoft, trom kakav već jest, napokon napravi novi browser koji je ujedno i moćno zvučao - Spartan. Kritike su bile pozitivne, ljudi su hvalili ovaj potez i što? Kaže Microsoft "čujte dečki, bolje da im damo nešto što već poznaju jer korisnici računala su neuka telad. Oni ne kuže da je Spartan browser, nego vjerojatno misle da je to rasplodni bik. Stoga ćemo ga zapravo zvati Edge i logo će izgledati kao IE, pa neće biti zabune."

NEMA TEORIJE da instaliram na komp ili telefon bilo što što samo miriši kao IE.

Eto... Ispucao sam se. :)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 13:02 (Marko_244).
17 godina
Dex.pwn kaže...
BlackDwarf kaže...
dadn kaže...

I???? Na kraju šta je uzela?

L640

14 godina
Sto se dogada sa HERE aplikacijama u storeu, ne mogu naci ni maps ni drive??

0 0 hvala 0
16 godina
U W10 su zamijenjene sa Windows Maps,kombinirana Drive i Maps aplilacija.
14 godina
Ja imam 8.1
15 godina

WhatsApp nije dio sustava, pa je moguće podešavati moje mp3-ice.Kratko imam Lumiju, pa nisam stigao ostalo testirati.

12 godina
odjavljen
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
5220 kaže...
Ja imam 8.1

instaliraj SysApp Pusher

http://windowsphone.com/s?appId=19d44d9e-f18e-4df1-9bce-36335242ed2e

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 20:36 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Šta nema više HERE maps ?

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

možda neki glitch ili možda privremeno isključeno ali još uvijek su tu. kao što sam napisao, instaliraj SysApp Pusher

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 21:25 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stalno mi pronalazi novi update za viber iako sam ga updejto.
Jel se to jos nekom događa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel ima iko problem u novom windows 10 buildu da mu ne radi instagram

L.P

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Probaj 6Tag,original app je smeće :) Zna li ko YT video downloader a da skida na SD karticu ?

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crozoki kaže...
Stalno mi pronalazi novi update za viber iako sam ga updejto.
Jel se to jos nekom događa?

I men tako iako sam obrisao app i ponovo instalirao.

Inace poruke i pozivi kasne mi 1h

17 godina

Ja sam isto primjetio probleme sa viberom...do prije tjedan dva nikakvih problema...odjednom poruke

kasne ...viber  koma... :(

MuWu
14 godina
Ne koristim Viber ali sam primjetio probleme sa WA, nekad mi poruke nikako ne dodu dok ne otvorim aplikaciju.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice