WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.189
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WindowsPhone - Općenito

I mene zanimaju dojmovi korisnika o ovom build-u...praniram ovaj build stavit na Lumiu 535 

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo video .

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Qvezbra kaže...
Što mislite dali bi jedna Lumia s
512 mb RAM radila normalno recimo slijedeće dvije godine.
Mislim dali bi bilo malo memorije s vremenom ?
Osnovno korištenje mobitela, internet i facebook.
Nikakve igre.

za o ti je 512 mb i više nego dovoljno... nije to android,,,

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je,meni sve štima .

Oni što lupe mi TD neka budu frajeri i kažu zašto. Neki ljudi ne mogu prihvatiti činjenicu da nisu u pravu .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nezna sta ce biti sutra, a ne 2 godine!
Iako je trenutno dovoćjno 512 mb, mislim da ce w10 biti "gladniji".
Ja bi radije uzeo s 1 gb rama i bio siguran (kolko-tolko).

Ako je rjec u cjeni, trazi lumiu 535 ili 635 - ima ih do 500 kn!
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ostavi ga na 8.1, nije mu W10M potreban za ono što mu treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo da se i ja pohvalim da sam uzeo Lumiu 535. Kvaliteta izrade mi se čini full dobra, čvrsti je mob, nigdje ne škripi. Slike i neka detaljnija iskustva ću napisati nakon par dana korištenja uređaja. Ekran mi se čini super, samo mi se čini (bar meni osobno) da malo prima otiske, ali ništa pretjerano. Kamere su dobre, solidne slike izbacuje, također ću u sljedećih par dana objaviti neke slike. Za 800 kuna za koliko sam ga kupio, meni je predobar, mislim da sa quad core procesorom i 1 GB RAM memorije mogu dosta dobro vrtiti većinu aplikacija. Ako ste zainteresirani za neka dodatna pitanja i/ili slike, slobodno se javite :) Pozz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
skank666 kaže...

Ja sam ga danas stavio i ovako, normalnu uporabu radi supač... Ne znam ako znate, ali u biti morate 2 builda instalirat ako dolazite sa ovog zadnjeg fast build kruga. Cijelo jutro sam instaliravao, sporo je za popizdit ali barem radi kako treba. Osjetno je brži i odzivniji i za sada nisam naletio na nikakav bug..

Evo malo više o tome svemu:

• Going from build 10512 you need to install build 10514 and 10536.1001; after which another update of 10536.1004 will be delivered.
  • This release is a slow update! We spent upwards of 90 minutes updating some of our phones with some erratic status indicators e.g., 0% for a very long time and then a sudden jump to a much higher number. Best to maybe update the phone and let it do its things for a few hours
  • The OS feels smoother and snappier although I would not say Microsoft is quite there just yet, there is still room for improvement
  • Quiet hours and mobile hotspot are working as they should
  • The lockscreen delay is gone, and it feels just right on our Lumia 1520
  • Photos app is better with some context menus (press and hold) and better pinch to zoom. Once again, performance is still not there for us. Even on higher end devices performance is much better but not amazing, so we are hoping to see more
  • Microsoft Edge feels relatively the same with blank white screens instead of proper loading ones

http://www.windowscentral.com/video-windows-10-mobile-build-10536

Instalirano i to izprve s WP-a 8.1 (L640) tako da ne kužim u čemu je kvaka.

Zasad sve štima i ne primjećujem nikakve greške za sada al nebi ja bija ja kad nebi napravija hard reset (nisan još al hoću dočim se vratim kući)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

35-40% tržišta zauzimaju mobovi s 512 MB i sad da se Microsoft napravi glup pa da naprave drugi Android ? Ne baš. Joe Belfore je rekao da će to srediti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pošto si došao sa 8.1 nisi trebao instaliravati dva builda... To je bilo za ova koji su dolazili sa 10512, kao što piše gore.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan
Pa radi se o cijeni do 800kn.
635 bi bila ok al je isto s 512 mb.
535 je malo prevelika.
15 godina
630 je s 512 mb, 635 je identicna 630tki ali s 1 gb rama!
Do 800 kn mozes naci lumiu 820tku, mozda cak i 920!
Ili najbolje da se protegnes jos 200-300 kn i kupis novu lumiu 640!
17 godina
x360gamer kaže...
630 je s 512 mb, 635 je identicna 630tki ali s 1 gb rama!

postoje dvije verzije, jedna 512 druga 1gb.

a razlika izmedu 630 i 635 je LTE u korist 635

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 23:06 (BlackDwarf).
11 godina
neaktivan
635 s 1gb RAM mi je najzanimljivija.
Ali ne mogu je nac preko webshopa, tamo su sve s 512 mb.
Ima nekoliko primjeraka na njuskalu al jbg tko zna kakvi su itd...

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Mislim da verzije s 1GB nikada nije bilo u ponudi nasih operatera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Dali je mozda battery life bolji s ovim (i opcenito w10) buildom?

Evo da ti kazem ja utiske sa 1520. Na prethodnom buildu mi je znalo isisiati preko 10% za noc, upaljen wifi non stop i mail, viber, whats app i jos poneki app u pozadini na zadnjem buildu mi je preko noci sa istim postavkama isisalo 3%. To je na prvu, vidjecemo sta ce biti nakon nekoliko dana.

EDIT: U normalnom dnevnom radu vidim da i dalje zdere bateriju ko cigo burek.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 11:20 (malina22).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kako sinkronizirati Gmail na WinPhone i na računalu? Na L535 imam samo nekolicinu mailova, niti jednog starijeg.

Isto tako, na mobitelu sam snimio skicu, a kad sam je htio otvoriti na kompu, njoj ni traga - ostala na mobitelu.

Ima li tko sličnih blesavih iskustava?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marko_244 kaže...

Kako sinkronizirati Gmail na WinPhone i na računalu? Na L535 imam samo nekolicinu mailova, niti jednog starijeg.

Isto tako, na mobitelu sam snimio skicu, a kad sam je htio otvoriti na kompu, njoj ni traga - ostala na mobitelu.

Ima li tko sličnih blesavih iskustava?

Idi u postavke gmail racuna na outlook aplikaciji telefona i podesi da ti sinhronizuje starije od 7 dana. Sto se tice draftova, ne koristim gmail kao primarni mail ali na hotmailu mi radi uredno sto napravim na telefonu bez beda zavrsim na kompu.

14 godina
alen4430 kaže...

Evo da se i ja pohvalim da sam uzeo Lumiu 535. Kvaliteta izrade mi se čini full dobra, čvrsti je mob, nigdje ne škripi. Slike i neka detaljnija iskustva ću napisati nakon par dana korištenja uređaja. Ekran mi se čini super, samo mi se čini (bar meni osobno) da malo prima otiske, ali ništa pretjerano. Kamere su dobre, solidne slike izbacuje, također ću u sljedećih par dana objaviti neke slike. Za 800 kuna za koliko sam ga kupio, meni je predobar, mislim da sa quad core procesorom i 1 GB RAM memorije mogu dosta dobro vrtiti većinu aplikacija. Ako ste zainteresirani za neka dodatna pitanja i/ili slike, slobodno se javite :) Pozz

Evo dodajem neke slike, isprike zbog lošeg osvjetljenja :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 14:58 (alen4430).
10 godina
malina22 kaže...
x360gamer kaže...
Dali je mozda battery life bolji s ovim (i opcenito w10) buildom?

Evo da ti kazem ja utiske sa 1520. Na prethodnom buildu mi je znalo isisiati preko 10% za noc, upaljen wifi non stop i mail, viber, whats app i jos poneki app u pozadini na zadnjem buildu mi je preko noci sa istim postavkama isisalo 3%. To je na prvu, vidjecemo sta ce biti nakon nekoliko dana.

EDIT: U normalnom dnevnom radu vidim da i dalje zdere bateriju ko cigo burek.

Instalirao sam build, treba vidjeti za trošenje baterije, ali u postavkama gdje je ušteda baterije su u ovom buildu po defaultu uključeni pozadinski procesi u svim aplikacijama, pa je i to vjerojatno uzrok žešćem trošenju baterije.

11 godina
neaktivan
Što mislite o Acer Liquid M220 plus
Ima 1gb RAM
Ima ga Neutrino web shop za 699kn
https://neutrinomobile.hr/acer-liquid-m220-plus-dual-black.html

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Alen ako ne znaš,screenshot se pravi s pomoću tipkom za zaključavanje i tipkom za pojačavanje glasnoće (pritisnuti istovremeno).

mmm bili čiku ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Qvezbra kaže...
Što mislite o Acer Liquid M220 plus
Ima 1gb RAM
Ima ga Neutrino web shop za 699kn
https://neutrinomobile.hr/acer-liquid-m220-plus-dual-black.html

Rade uzmi L535 a ako ti pase Vip pogledaj tamo imas za 800kn (u webshop 699)

15 godina
Može li lockscreen na wp8.1 pokazati više od jednog eventa iz kalendara? Npr danas dvije osobe imaju rođendan. Ali samo jedna se vidi na lockscreenu. Tek kad otvorim kalendar aplikaciju vidim sve što se zbiva taj dan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Nema jer Realarm ne podržava custom zvukove jer 8.1 ne da

Novi sam korisnik WM-a, ali sve zvukove mogu customizirati bez dodatnih aplikacija.Koliko vidim Realarm služi kao budilica, ali isto postoji i u WP 8.1 i daju se odabrati custom zvukovi.

Dapače, podešavanje zvukova/notifikacija čini mi se puno bolje odrađeno nego na Androidu.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

kako prebaciti imenik tj kontakte na sim karticu s lumie...zeni bi dao g2 svoj a nema kontakte na simu nego samo u telefonu...lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Probaj s ovom aplikacijom :

http://www.windowsphone.com/s?appid=86ce9439-c9f0-4505-9460-0099636fb222

Sprema u excel formatu pa ako imaš office na mobu da ih možeš otvoriti.

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Windows 10 na 630 (512 MB RAM):

mmm bili čiku ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Valjalo bi probat na L630 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 22:03 (BlackDwarf).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice