WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.851
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Kakav timing imam, taman pogledam bzvz na twitteru i prije minutu tweet...gl hf :D

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 19:06 (DommY).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...

Vani je! Skidam

+1 )olitiga +930 )

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 19:11 (WackyZG).
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ako netko nije vidio: Gabe kaze da pri kraju fali animacija migration data i prilazuje samo lockscreen. To je bug i ne smije se prckati po telefonu dok se ne pojave sat i ostale lockscreen piz...

For those of you that do choose to make the jump to this build it is SUPER IMPORTANT TO READ THIS: At the end of the upgrade the Lock screen will appear frozen without the date and time for up to 10 minutes. Please be patient and let it sit – eventually the date and time will appear and it will allow you to unlock your phone. There is a post-upgrade migration status screen missing, which normally would show you that it was making progress. If you get impatient and restart or mess with locking/unlocking your phone, you’ll wind up in a funky state – so just relax and let it do its thing.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
skank666 kaže...

Ako netko nije vidio: Gabe kaze da pri kraju fali animacija migration data i prilazuje samo lockscreen. To je bug i ne smije se prckati po telefonu dok se ne pojave sat i ostale lockscreen piz...

For those of you that do choose to make the jump to this build it is SUPER IMPORTANT TO READ THIS: At the end of the upgrade the Lock screen will appear frozen without the date and time for up to 10 minutes. Please be patient and let it sit – eventually the date and time will appear and it will allow you to unlock your phone. There is a post-upgrade migration status screen missing, which normally would show you that it was making progress. If you get impatient and restart or mess with locking/unlocking your phone, you’ll wind up in a funky state – so just relax and let it do its thing.

Ja vidim migration screen

17 godina
odjavljen

I meni je bio, vjerovatno kako kod koga. Taman se apdejtalo :D Idem vidit kako fercera

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Brzi ste...

Meni jos uvijek zupcanici vrte...neznam zasto ali prvo mi je ponudio update wp8.1 vjerojatno gdr2 ili tako nesto pa sam morao taj gdr2 i onda tek krenulo na w10 tp...vrti se, nekih 75% otprilike još malo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ah, zaboravio sam da je ovo updejt, tako da mi je ostalo sve od wp8. Sad moram hard reset. :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

prodajem 1520 bez racuna , garancija istekla prije 2 mj. vise info u inbox...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nešto radim, tj. prevodim, pa nemam vremena tražiti. Događa li se i vama konstantno paljenje i otključavanje ekrana nakon zaključavanja (bilo sam ili putem power tipke)? Radim hard reset upravo, ali čisto da pitam, događa li se još kome, pa da znamo da li HR pomaže ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 925, zapeo na: Checking for updates... - any ideas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

I ja imam 925...daj mu vremena makar 5-10 minuta neka checkira..ako ne nade, provjeri win insider aplikaciju, postavi na fast, restartaj mobitel.

Upravo se bootao W10

Migrating data se prikazao i trajao je cca 25minuta, instalacija nekih 1h30min sveukupno rekao bih. Jako dugo. Kod zupcanika kada je progress 100%, tamo stoji jos nekih mozda 20-30minuta, bar je tako meni bilo, nemojte nista dirat samo ostavite da stoji meni sve uredno proslo. 

Idem se zabavljat, nije da imam sutra kolokvij o kojem mi ovisi prolaz jednog kolegija heheh

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina

Oukej. Nešt' se instaliralo ali to nije windows 10. Restartirao se, odvrtio par šarafa, finishao i meni je ovo opet windows 8.1 haha. Kad odem opet pod check for updates, dobijem odgovr da je up to date. Zaboravio sam koliko je ovo stresno. Hahahaha, say no more.. predmeta za ljeto više nego skupljenih ECTS-a. Prioriteti prvo. hh

12 godina
odjavljen
DommY kaže...

I ja imam 925...daj mu vremena makar 5-10 minuta neka checkira..ako ne nade, provjeri win insider aplikaciju, postavi na fast, restartaj mobitel.

Upravo se bootao W10

Migrating data se prikazao i trajao je cca 25minuta, instalacija nekih 1h30min sveukupno rekao bih. Jako dugo. Kod zupcanika kada je progress 100%, tamo stoji jos nekih mozda 20-30minuta, bar je tako meni bilo, nemojte nista dirat samo ostavite da stoji meni sve uredno proslo. 

Idem se zabavljat, nije da imam sutra kolokvij o kojem mi ovisi prolaz jednog kolegija heheh

Kakav je što se tiče performansi i stabilnosti ?

Freeware Junkie Ltd.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Tako je i meni, procitaj gore moje postove...prvo je isao update na 8.1 valjda gdr2 i tek onda na w10 tp. 

hehehe

EDIT: @Silwncer - cini se dosta bolji ali malo je prebrzo da govorim ista, javim se sutra sigurno sa malo vise iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 22:09 (DommY).
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina

@DommY kak ti je krenulo na w10? šta si radio/stiskao haha? jer meni se upalio, checkirao for updates i to je to.

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Znaci ovako, jucer sam se vratio na wp8.1 preko laptopa koristenjem WPRT.

Danas oko 7 kad sam vidio vjest da je vani novi build, isao sam check for updates i tamo mi je ponudilo wp8.1 gdr2 (nisam siguran tocno koji wp8.1). To sam i instalirao, nakon instalacije, ponovo checkiram (naravno insider je cijelo vrijeme postavljen) i nade mi win10 i to kliknem i cekam sat-dva i evo instaliran je..

Neznam zasto tebi ne pronalazi update stvarno, jesi prijavljen u insider program i jesi sve dobro postavio sigurno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sve identično kao i ti osim ovog prvog koraka jer to nisam morao raditi budući da sam već bio na wp8.1. Prijavljen (tamo imam samo ono checkirano kao enable preview for developers) i to je to. Možda nije suđeno. :)

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Znaci tu je problem...developer preview nije isto sto i insider preview.

Prijavi se i slijedi upute. Aplikacija koja ti treba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 22:26 (DommY).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Arsen_Lupiga kaže...

Sve identično kao i ti osim ovog prvog koraka jer to nisam morao raditi budući da sam već bio na wp8.1. Prijavljen (tamo imam samo ono checkirano kao enable preview for developers) i to je to. Možda nije suđeno. :)

Imaš li instaliranu aplikaciju zvanu WINDOWS INSIDER ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ajme kakva bruka, hvala, imam oboje instalirano (ne znam zašt). Pardon.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ovaj post će se naknadno editirati, kako ću se više družiti s ovim buildom.

Prva reakcija nakon instalacije i migracije je bila: RADI!!!! Nema beskonačnog čekanja na start screeen, aplikacije se otvaraju kako spada, sve je dosta fluidno, iako se vidi da nije to ona brzina koja je bila na 8.1. Tu nastaje prvi problem, konstantno paljenje screena nakon gašenja. Mijenjanje postavki ne mijenja stvar, pa se prebacuje na hard reset.

Nakon hard reseta i postavljanja, sve radi kako treba, nema više problema. Store Beta mi se crasha, pa aplikacije preuzimam preko običnog Storea 8Nisam radio restore, neka bude clean od A - Ž).

Tipkovnica je zakon, jako mi se sviđa dodatak strelica za pomicanje i ispravljanje slova unutar riječi.

Na 930 nema više scaling buga. Ikone izgledaju pristojno, nisu više "Huge" ili "mini", taman kakve trebaju biti. Svi messengeri rade uredno, SMS radi kako treba, kao i pozivi. Dalje ćemo se igrati sutra, ali za sada sam veoma zadovoljan, ocjena 8 / 10 za ovaj build.

Store beta je također proradio, očito mu je trebalo malo vremena. Skoro sve aplikacije su prisutne u njemu, npr. nema 6tina tamo, ali opet, zato je tu stari Store koji možete koristiti ako vam zafali koji app u novom Storeu.

Office kao aplikacija više ne postoji, morate iz Store Beta preuzeti zasebno Excel, Word i PP da ih imate, pa ne zaboravite na to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 23:52 (WackyZG).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja tom Gabrijenu budem p polupao... Već jedno pet dana čekam da mi na Twitteru kaže šta će bit s nama Sovcima i ništa... Lol

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ovaj post će se naknadno editirati, kako ću se više družiti s pvim buildom.

Prva reakcija nakon instalacije i migracije je bila: RADI!!!! Nema beskonačnog čekanja na start screeen, aplikacije se otvaraju kako spada, sve je dosta fluidno, iako se vidi da nije to ona brzina koja je bila na 8.1. Tu nastaje prvi problem, konstantno paljenje screena nakon gašenja. Mijenjanje postavki ne mijenja stvar, pa se prebacuje na hard reset.

Nakon hard reseta i postavljanja, sve radi kako treba, nema više problema. Store Beta mi se crasha, pa aplikacije preuzimam preko običnog Storea 8Nisam radio restore, neka bude clean od A - Ž).

Tipkovnica je zakon, jako mi se sviđa dodatak strelica za pomicanje i ispravljanje slova unutar riječi.

Na 930 nema više scaling buga. Ikone izgledaju pristojno, nisu više "Huge" ili "mini", taman kakve trebaju biti. Svi messengeri rade uredno, SMS radi kako treba, kao i pozivi. Dalje ćemo se igrati sutra, ali za sada sam veoma zadovoljan, ocjena 8 / 10 za ovaj build.

Wacky dal si se probao povezati putem WI-FIa? ja nemogu neznam zašto,prikupim ip adresu i podmasku ali ništa 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dex ti znaš da su Nokie prioritet,strpi se malo

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Strpljen sam bio, ovo je prešlo svaku mjeru... Rekli su da će bit TP, da popravljaju neke probleme kod instalacije a na kraju ništa od toga 

16 godina
lazicki88 kaže...

Wacky dal si se probao povezati putem WI-FIa? ja nemogu neznam zašto,prikupim ip adresu i podmasku ali ništa 

AKo nisi, napravi hard reset. Upravo sam ugasio data connection i uredno radi samo na WiFiju, barem mojem, vidjeti ćemo kad sjednem na kavu negdje vani.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dex kupi Nokiu Šalu na stranu,malo je Ativ S zapostavljen. Ja bih prešao na Nokiu pogotovo 520/30 jer su jeftine posebno na BiH tržištu

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...
Silwncer kaže...

Strpljen sam bio, ovo je prešlo svaku mjeru... Rekli su da će bit TP, da popravljaju neke probleme kod instalacije a na kraju ništa od toga 

A da se žališ proizvođaču uređaja? Samsungu?

Koliko pratim potvrđeno je da će doći zadnja verzija Win10 na AtivS, tako da ne brini se za testnu verziju, ionako zasad nisu za dnevnu upotrebu osim ako nemaš čelične živce.

Ako hoćeš imati sve novo skupi 500tinjak kn i investiraj u neku lumiu tipa 630 koja dobiva sve updateove.

Swedish latin super funk.
16 godina
Silwncer kaže...

Dex kupi Nokiu Šalu na stranu,malo je Ativ S zapostavljen. Ja bih prešao na Nokiu pogotovo 520/30 jer su jeftine posebno na BiH tržištu

Slažem se. Evo Dex, nudim ti ja svoju, nemreš fulati ak je uzmeš. Imaš garu, dobiješ FatBoya, dvije zaštitne maske i dodatni back cover, zeleni.

13 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
lazicki88 kaže...

AKo nisi, napravi hard reset. Upravo sam ugasio data connection i uredno radi samo na WiFiju, barem mojem, vidjeti ćemo kad sjednem na kavu negdje vani.

Jesam ali opet ništa,eto već 5. ili 6. put se vraćam na 8.1 jel radi "stotinu" puta bolje,neznam ja sam picajzla,opet aplikacije poput people i outlook mail imaju nekakav "čudan" prikaz,kao da su malo veći,ito tako i postavke ako su naprijed na start screnu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice