WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
LittleM kaže...

jel ima tko lumiu 535? dojmovi?

Generalno dobar uređaj, osim problema sa touchem, isprobaj na mjestu ako možeš i ako je sve uredu kupuj.

Osim tog tvorničkog problema mobitel je sasvim ok, ima gigu rama što je svakako prednost za budućnost (w10) te dobru prednju kameru i ok zadnju (koja doduše snima samo do 480p rezolucije).

Iako ako imaš malo više novaca preporučam 640. Dobit ćeš dosta lošiju prednju kameru (1MP na prema 5) ali zato puno zaokruženiji uređaj sa dosta više featurea (clearblack ekran, veća rezolucija, puno bolja stražnja kamera, glance screen) + uređaj koji će među prvima (zajedno za 640XL) dobiti Windows10.

Swedish latin super funk.
18 godina
sirka666 kaže...
LittleM kaže...

Generalno dobar uređaj, osim problema sa touchem, isprobaj na mjestu ako možeš i ako je sve uredu kupuj.

Osim tog tvorničkog problema mobitel je sasvim ok, ima gigu rama što je svakako prednost za budućnost (w10) te dobru prednju kameru i ok zadnju (koja doduše snima samo do 480p rezolucije).

Iako ako imaš malo više novaca preporučam 640. Dobit ćeš dosta lošiju prednju kameru (1MP na prema 5) ali zato puno zaokruženiji uređaj sa dosta više featurea (clearblack ekran, veća rezolucija, puno bolja stražnja kamera, glance screen) + uređaj koji će među prvima (zajedno za 640XL) dobiti Windows10.

Slažem se, imam 535, 920 te 640XL doma.

535 još ima problem sa ekranom iako se sa ažuriranjima stanje dosta popravilo pa je rad ugodan.

Inače je dobar uređaj.

PSN - Muskarcina77
14 godina
Takoder preporuka za l640. Imam ga nekih mjesec dana i hvala Bogu za sad nikakvih trzanja nema. Sve radi kako bi trebalo. Uredaj vrijedi svake kune.
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
LittleM kaže...

u kojim shopovima imaju 640 ? 

11 godina
WindowsPhone - Općenito

@LittleM

Mislim da za sada 640 ima samo Amazon ili neki inozemni online shop.

0 0 hvala 0
16 godina
10alex kaže...

@LittleM

Mislim da za sada 640 ima samo Amazon ili neki inozemni online shop.

http://www.nabava.net/mobiteli__100/nokia-mobitel-lumia-640-windows-crni__12022881

Ima ih i u aloalo trgovini (tu sam ja uzeo), također extreme digitalcybershop, i možda još poneki.

13 godina
neaktivan

al 400 kn je malo veća razlika u cijeni, razmislit ću još, hvala svima na sugestijama :)

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Novi build ide danas vani, ali ce se svi koji hoce da instaliraju morati vratiti na 8.1 zbog update buga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nek ljudi sami pročitaju .... KLIK

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel to krenulo kod nas ? Jel netko instalirao? Zanimaju me dojmovi a nisam u mogucnosti sad vraćat na 8.1 jerbo komp mi je dalekoooooo

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bit će pušteno u idućih 24 sata..

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Jel to krenulo kod nas ? Jel netko instalirao? Zanimaju me dojmovi a nisam u mogucnosti sad vraćat na 8.1 jerbo komp mi je dalekoooooo

Da bi instaliral 10136, prvo se moraš vratiti na 8.1.

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Znači vraćamo se na wp8.1...ja vjerojatno veceras..taman da se prisjetim prave wp brzine i onda sutra/prekosutra ide novi build, napokon 

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kad će više izać za Ativ S korisnike?

0 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Nikad a možda ni tad

Dok ne iziđe službena verzija teško da prije bude.

14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

Nikad a možda ni tad

Dok ne iziđe službena verzija teško da prije bude.

A Bogati ti, obečali su da će bit i za Ativ S

12 godina
WindowsPhone - Općenito

A obečali su oni dosad puno toga isto ka i nasi politicari pa nista od toga ali opet nikad se ne zna možda nas i iznenade

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
DommY kaže...

Znači vraćamo se na wp8.1...ja vjerojatno veceras..taman da se prisjetim prave wp brzine i onda sutra/prekosutra ide novi build, napokon 

ja sam bio donekidan na wp10 otkako je izasao ovaj zadnji build

i vratim se prije 2 dana na wp8.1  i ne mogu da vjerujem kako sistem brzo radi, leti bukvalno sve, tačno mi je ovo falilo

ja sam se opekao na ovom wp10, tako da se ja ne vracam dok ne bude sve ofišl

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Novi build ide danas vani, ali ce se svi koji hoce da instaliraju morati vratiti na 8.1 zbog update buga.

Jel ga vec moguce preuzet ili???10080 je radio katastrofalno na 930!

14 godina
lazicki88 kaže...
malina22 kaže...

Jel ga vec moguce preuzet ili???10080 je radio katastrofalno na 930!

sa 1080 moras se vratiti na wp8.1 pa tek onda update na 10,  ili ces morati pricekati jednu sedmicu mislim kada ce izbaciti drugi build na kojeg ces moci odradit update

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kaj to neki bug ? Btw. ovo mi 2500ta poruka otkad sam se pridružio forumu :)

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Kaj to neki bug ? Btw. ovo mi 2500ta poruka otkad sam se pridružio forumu :)

Pa mogu ti reć da malo znaš spamat hehe 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hiperaktivan ;) Vrijeme je da se uozbiljim da ne dobijem karton. Sad ozbiljno je li to bug kod update ili ?

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Hiperaktivan ;) Vrijeme je da se uozbiljim da ne dobijem karton. Sad ozbiljno je li to bug kod update ili ?

Valjda je u pitanju bug kod migracije aplikacija nakon instalacije.

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

čitav dan lupam "check for updates". :)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Trebao bi update u roku 5 sati...wp8.1 spremno ceka, iako mislim da necu danas stici updateat ali sutra budem sigurno:)

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja ću sačekati par sati pa vidjeti što kažu ljudi na WPcentral za 640XL, ako bude sve uredu stavljam, a vrlo vjerojatno stavljam svejedno, poznavajući sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

čitav dan lupam "check for updates". :)

"Your phone is up to date." ... još... ugh... nikako se dočekati

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ja ću sačekati par sati pa vidjeti što kažu ljudi na WPcentral za 640XL, ako bude sve uredu stavljam, a vrlo vjerojatno stavljam svejedno, poznavajući sebe.

Razmislite o tome, da, kad amerikanac koji živi u Kaliforniji kaže ''tomorrow morning'', to je devet sati razlike kod nas - znači, 18.00 danas u Hrvatskoj.

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vani je! Skidam

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice