WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.366
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Garancija na cjeli uredaj je 24 mj.
Sta nije logicno da i baterija ulazi u tih 24 mj?
Kakve su to gluposti s 6 mj.. Gdje to pise?
Nije da sam ja kriv sta se izgubio kapacitet...
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Imao sam danas priliku u ruci držati Lumiu 640 XL (trgovina Saturn, Offenbach, Njemačka).

Prvi dojmovi su impresivni. 

Telefon je bio u mat crnoj izvedbi, prilično kvalitetno izrađen, na oko bez mane.

Windows kao Windows, na njemu leti. Nema nikakvog trzuckanja, tipkovnica nema problema s preciznošću i zaista se čini kao odlična kupovina.

Istaknuta cijena bila je 220€, a običnu 640-ku još uvijek nisu uvrstili u svoju ponudu pa mi njena cijena u tom lancu trgovina nije poznata.

Kad sam pokušao snimiti koju fotkicu tog telefona kako leži u ruci, prodavači su me fino zamolili da to ne činim. 

Kako sada stvari stoje, mislim da znam koji ću sljedeći telefon kupiti! 

P.S.

Danas sam ipak uspio snimiti nekoliko fotkica Lumije 640 XL u ruci i u usporedbi s drugim telefonima. 

Evo kako to izgleda uživo! 

Start izbornik Start izbornik
Ovako izgleda u ruci Ovako izgleda u ruci
Ovako izgleda Settings izbornik u GDR 2 Ovako izgleda Settings izbornik u GDR 2
Sve je grupirano u kategorije Sve je grupirano u kategorije
Extras+Info Extras+Info
Extras+Info vol. 2 Extras+Info vol. 2
Obični info Obični info
Stražnja strana Stražnja strana
Pogled s boka na Lumiju 640 XL Pogled s boka na Lumiju 640 XL
Usporedba s HTC-om One Mini 2 Usporedba s HTC-om One Mini 2
Usporedba s Lumijom 730 Usporedba s Lumijom 730
Tri Lumije odjednom: 730 (lijevo), 535 (u sredini) i 640 XL (desno) Tri Lumije odjednom: 730 (lijevo), 535 (u sredini) i 640 XL (desno)
Opet tri Lumije: 730 (lijevo), 830 (u sredini) i 640 XL (desno) Opet tri Lumije: 730 (lijevo), 830 (u sredini) i 640 XL (desno)
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 12:51 (cro_blue).
Moj PC  
18 0 hvala 11
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ispada je skuplji nego kod nas (al upitno za koje je trziste namjenjen mob)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koja je cijena kod nas?
Živio torent
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo ih u prodaji...ugledao sad ovaj twit

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 20:26 (torrente).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
danijel0000 kaže...
Koja je cijena kod nas?

165€

sam kazem upitno je za koje je trziste.. dobro ak je HU

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vi koji imate Lumiu 1520 i 10-ku gore, dal mozete normalno telefonirati?

Ja sam stavio u ned navecer WP10 i bome sam grdo pozalio. Prvo sam kao sto je neko spomenuo morao maknuti fkin PIN da mogu uopce upalit mob (sjetio se da bi to moglo raditi nakon 13 paljenja).

Mobitel koristim kao primarno sredstvo za rad (visim na telefonu pola radnog vremena) tako da mobitel koji malo ima pa malo nema opciju da nekog nazoves meni ne treba. Kameru sam upalio, okinuo fotku i skoro sam bacio mob u zid. Steka, ali ono mrtvo je..no steka. Whatsapp normalno ne radi (necka se oko pokretanja, vecinom ne radi), FB messenger 0 bodova, podesit mail -5 bodova i tako dalje redom... Ugl, M$ je izbacio polu proizvod koji se ni ne moze nazvati tim imenom zato jer nista od primarnih funkcija ne radi kako treba (ako uopce i radi). Mozda je do mog telefona, sto cisto sumnjam jer pazim na njega bolje nego na oko u glavi. Moja preporuka svima koji razmisljaju o tome da u ovoj fazi isprobaju WP10 - NE! 

Da ne bi bilo zabune, WP je odlican OS zbog kojeg sam se i odlucio kupiti novi mob, fluidnost i jednostavnost koju pruza su mi bile dosta da odem do centra i kupim mobitel. Topla preporuka: pricekajte jos koji tjedan (mozda mjesec) da ispeglaju OS. Kad sam vidio sta se dogodilo nakon instalacije skoro sam suzu pustio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wp10 i jest poluproizvod, ms to ne skriva
Stavis ga na vlastitu odgovornost
...i tako dalje
17 godina
odjavljen
ZeroC00l kaže...

Vi koji imate Lumiu 1520 i 10-ku gore, dal mozete normalno telefonirati?

Ja sam stavio u ned navecer WP10 i bome sam grdo pozalio. Prvo sam kao sto je neko spomenuo morao maknuti fkin PIN da mogu uopce upalit mob (sjetio se da bi to moglo raditi nakon 13 paljenja).

Mobitel koristim kao primarno sredstvo za rad (visim na telefonu pola radnog vremena) tako da mobitel koji malo ima pa malo nema opciju da nekog nazoves meni ne treba. Kameru sam upalio, okinuo fotku i skoro sam bacio mob u zid. Steka, ali ono mrtvo je..no steka. Whatsapp normalno ne radi (necka se oko pokretanja, vecinom ne radi), FB messenger 0 bodova, podesit mail -5 bodova i tako dalje redom... Ugl, M$ je izbacio polu proizvod koji se ni ne moze nazvati tim imenom zato jer nista od primarnih funkcija ne radi kako treba (ako uopce i radi). Mozda je do mog telefona, sto cisto sumnjam jer pazim na njega bolje nego na oko u glavi. Moja preporuka svima koji razmisljaju o tome da u ovoj fazi isprobaju WP10 - NE! 

Da ne bi bilo zabune, WP je odlican OS zbog kojeg sam se i odlucio kupiti novi mob, fluidnost i jednostavnost koju pruza su mi bile dosta da odem do centra i kupim mobitel. Topla preporuka: pricekajte jos koji tjedan (mozda mjesec) da ispeglaju OS. Kad sam vidio sta se dogodilo nakon instalacije skoro sam suzu pustio.

Probaj ovo:

Go to settings>personalization>Sounds, switch Vibrate, Key press and System alerts on. It works on my lumia 925. And I notice that app can be launched more quickly. Edit: If these options were already on, try to turn them off and then turn them on again.

http://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/32fm0z/a_tip_to_make_our_windows_10_running_more/

neki kažu da im je pomoglo dok Gabe kaže ovo: https://twitter.com/GabeAul/status/587838312376770561

pa ti vidi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan

Vec sam napisao referat pa reko bolje ne to postat. Ja sam WP10 uklonio jos jucer i ne mislim ga stavljat dok nije final verzija. Takvo mrdanje po nekim nebitnim postavkama kako pisu neki random ljudi po razno raznim forumima je meni isto ko' da sam upalio novi Far cry i stavio sound na 80% i dobio 15 frame-ova .

Jasno je meni to da je instalacija WP10-ke samo na moju odgovornost, vidio sam upozorenja prije instalacije i procitao sam sve vezano uz to jer nisam jedan od onih koji samo lupaju Next, Next, Yes I will donate my bubreg, Next..., ali ovo sta sam dozivio je opca katastrofa. To njihovo ispitivanje trzista sa govnom od proizvoda je glupost. Imaju svoje developere koji bi sami trebali isprobati stvari koje naprave prije nego sto ih daju u opticaj pa neka oni koji su placeni traze bugove.

15 godina
ZeroC00l kaže...

Vec sam napisao referat pa reko bolje ne to postat. Ja sam WP10 uklonio jos jucer i ne mislim ga stavljat dok nije final verzija. Takvo mrdanje po nekim nebitnim postavkama kako pisu neki random ljudi po razno raznim forumima je meni isto ko' da sam upalio novi Far cry i stavio sound na 80% i dobio 15 frame-ova .

Jasno je meni to da je instalacija WP10-ke samo na moju odgovornost, vidio sam upozorenja prije instalacije i procitao sam sve vezano uz to jer nisam jedan od onih koji samo lupaju Next, Next, Yes I will donate my bubreg, Next..., ali ovo sta sam dozivio je opca katastrofa. To njihovo ispitivanje trzista sa govnom od proizvoda je glupost. Imaju svoje developere koji bi sami trebali isprobati stvari koje naprave prije nego sto ih daju u opticaj pa neka oni koji su placeni traze bugove.

Pa to nije preview za šire mase već Technical preview (po naški to ti je Alfa) za kojeg se podrazumjeva da nije popeglan do kraja i da ne izgleda kao što će izgledati konačni proizvod. Predviđen je za entuzijaste i one željne eksperimentiranja koji neće njorgati na svaku sitnicu.

Stručnjak za odmaganje...
11 godina
neaktivan

Nisam niti tvrdio da je to gotov proizvod. Mozes vidjet u mojim postovima od prije da sam to nazvao polu proizvodom (ako se to moze i tako klasificirati). Buduci da je kako si i ti napisao "Technical preview" onda ocekujes da ako ga preuzme neki tehnicar ili developer te da oni mogu koristiti taj OS (ili bilo koji drugi software u alfa, beta ili kojoj vec fazi) i polako krenuti sa razvojem sadrzaja vezanog uz pripadajuci HW. Ispravi me ako sam u krivu.

A za vas pameti koje ste polupale TD... To sta sam napisao, pisao sam sam u dobroj namjeri da vas odgovorim od instalacije WP10 Technical previewa da ne dozivite infarkt ko ja instalacijom doticnog komada ztv. software-a. 

EDIT: Evo mali popis gresaka i stvari koje ne rade

• -Existing alarms will not be migrated to Windows 10. Workaround: Reset alarms after upgrade
  • -Wi-Fi settings don't roam when phone is upgraded to Windows 10. Workaround: Manually set Wi-Fi settings when on Windows 10
  • -VPN not available in current Windows 10 builds. Setting will fail to launch. Coming in a future update.
  • -Additional language keyboards may not be present and may not be able to install on US builds after upgrading to Windows 10. Workaround: Reopen the Windows Insider app and re-select Insider Fast/Slow again.  The download of keyboard packages will then work
  • -Photos app will fail to launch periodically when attempting to add a photo attachment to an email, OneNote or Facebook item. Workaround: Try again. Succeeds after a few attempts.
  • -Quiet Hours is missing the automatic rule that enables Quiet hours during calendar appointments marked busy. Also the setting "Anyone breaks through if they call 2 times in 3 minutes" us unchecked but  enabled.
  • -Apps are not displayed in Battery saver after the upgrade.
  • -Access Point Names (APNs) in recovery images can fall out of date. For some phones/networks, this will block the cellular data and MMS capabilities of a phone when recovering back to the base  image.Workaround: Before using the Windows Mobile Recovery Tool to recover, record the specific APN settings on your phone. Set manually once phone restored
  •  Cellular data not working while roaming, despite enabling data roaming. Workaround : The setting doesn't work the first time it's enabled. Turning off and then turning on again will enable data while roaming
  • -Using a Bluetooth headset while playing back video results in low frame rate for video, due to a bug in the interaction between video playback and Bluetooth. Workaround: Use wired headset for listening to audio  when playing videos.
  • -Sync to Microsoft Band doesn't work after updating to Windows 10. If you have your phone synced to Microsoft band, it will not pair after the update to Windows 10. Workaround: After upgrade to Windows 10, go  to Bluetooth settings, un-pair the Microsoft Band device and re-pair it.
  • -DataSense resets data use history on upgrade to Windows 10. No workaround: Will calculate correctly after the reset.
  • -Trying to set lock screen picture will fail at times. Workaround: Re-attempt the operation.
  • -After upgrade, tapping on "Playlist" from start screen or from within Music App fails to play music. Playlists are greyed out.
  • -Cortana tile and settings are missing on the start screen after upgrade. Workaround: Go to app list and re-pin the tile
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 13:40 (ZeroC00l).
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam koristio 10ku na 1520 citavih 3 sata, istina je neupotrebljiv je za bilo kakvu a ne samo poslovnu upotrebu. Meni telefon zvoni ja se javim al nista ne cujem, hocu da zakljucam telefon a on meni lupa ss-ove. Al ocekivati da u ovoj fazi, drugi bild, 10ka bude upotrebljiva za svakodnevnu upotrebu je nemoguce. Al opet ruku na srce nisam ocekivao ni ovoliki stepen bugova. Tako da s jedne strane vidio sam u kom smjeru se krece razvoj a s druge strane sam pomalo razocaran (ne)funkcionalnoscu 10ke u trenutnoj fazi.

Moja preporuka za one koje misle instalirati preview to ucine samo ako imaju lumiu viska koja bi im samo za to koristila.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 14:17 (malina22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Za upucene u WP10, dal planiraju napraviti nesto tipa Virtual desktop kao sto je i na desktop verziji Windowsa 10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam probao i ovaj drugi build, i taj je jos gori od prvog... Na prvom je najveci problem bila potrosnja baterije, doslivce mi pojelo bateriju na L630 za pola dana... Na ovom je malo bolja situacija po pitanju baterije, ali zato pola aplikacija ne sljaka... Na prvom su mi bar aplikacije radile... Na ovom ni aplikacije, ni alarm, nit pozivi...

0 0 hvala 0
15 godina
ZeroC00l kaže...

Nisam niti tvrdio da je to gotov proizvod. Mozes vidjet u mojim postovima od prije da sam to nazvao polu proizvodom (ako se to moze i tako klasificirati). Buduci da je kako si i ti napisao "Technical preview" onda ocekujes da ako ga preuzme neki tehnicar ili developer te da oni mogu koristiti taj OS (ili bilo koji drugi software u alfa, beta ili kojoj vec fazi) i polako krenuti sa razvojem sadrzaja vezanog uz pripadajuci HW. Ispravi me ako sam u krivu.

A za vas pameti koje ste polupale TD... To sta sam napisao, pisao sam sam u dobroj namjeri da vas odgovorim od instalacije WP10 Technical previewa da ne dozivite infarkt ko ja instalacijom doticnog komada ztv. software-a.

Kao osoba koja je tester Autodeskovog softvera mogu ti reći da je cilj testiranja upravo u pronalaženju i dokumentiranju bug-ova te testiranju specifičnih zadataka (koje od testera traži proizvođač). Krajnji cilj je da se čim više stvari ispravi (nemoguće je sve ispraviti) do službenog izdavanja. Razlog zbog kojeg je MS otvorio (ovako ranu fazu testiranja) za široke mase mi nije poznat. Vjerujem da je poznat samo njima. Od tebe se očekuje da ako si preuzeo testnu verziju i imaš problema, probleme prijaviš i dokumentiraš na način da će oni koji razvijaju softver moći isprobati to što si ti prijavio i u konačnosti ispraviti greške.

11 godina
neaktivan

Vidim da nece i nece. Ti ako radis za Autodesk kao tester onda je normalno da je tvoj posao testirati, a ne od malog Mate iz Rakovog potoka ili sta ja znam kog vec. Sve to stima i stoji o testiranju na sirokim masama, ali sa tvog osobnog gledista, ako ti dobijes novu verziju SW-a koja ne radi, ne moze se crtati niti ista drugo, kako ces ju testirati? I onda tvoj sef kaze pustaj to van da raja skida. I sad ja konj gledam, koristim Autodeskov SW i zelim taj novi sta si ti testirao makar ne radi. Sta da si ja mislim kad vidim da ste van pustili SW koji uopce ne radi? Sta bi ja s njim trebao napraviti?

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ljudi dragi da su "zaključali" preview verzije plakali bi. Nitko vas ne tjera da flashate W10. Onaj tko je flashao, vidio da mu nevalja lagano se vrati na 8.1 i mirna Bosna...

8 0 hvala 0
16 godina
ZeroC00l kaže...

kako ces ju testirati?

Odeš na forum ili preko aplikacije za feedback staviš što ti ne radi i ne valja i nadaš se da će to biti popravljeno (što vrlo vjerojatno hoće).

Sami test je izveden onog trenutka kada si vidio da ti ništa ne radi -> i to je rezultat.

Swedish latin super funk.
15 godina
ZeroC00l kaže...

Vidim da nece i nece. Ti ako radis za Autodesk kao tester onda je normalno da je tvoj posao testirati, a ne od malog Mate iz Rakovog potoka ili sta ja znam kog vec. Sve to stima i stoji o testiranju na sirokim masama, ali sa tvog osobnog gledista, ako ti dobijes novu verziju SW-a koja ne radi, ne moze se crtati niti ista drugo, kako ces ju testirati? I onda tvoj sef kaze pustaj to van da raja skida. I sad ja konj gledam, koristim Autodeskov SW i zelim taj novi sta si ti testirao makar ne radi. Sta da si ja mislim kad vidim da ste van pustili SW koji uopce ne radi? Sta bi ja s njim trebao napraviti?

Krivo. Niti sam zaposlenik Autodeska niti me plaćaju za testiranje. Kao korisnika koji je zadužen za oveću hrpicu računala (koja pogone isti softver) me zanima što novo dolazi i želim biti spreman na te novotarije te tražiti da se neke od mojih zamisli (eventualno) uvrste u neku od idućih verzija. Mate iz Rakovog potoka se može prijaviti za beta testera i čekati kada će ga pozvati/uvrstiti među iste. Samo mora biti aktivan jer bez aktivnosti nema ni testiranja. Nije bio jedan puta da nisam mogao instalirati novu alfa ili Beta verziju. Prijaviš i objasniš u čemu je problem i dobiješ odgovor i rješenje problema. Niti jedan put se nije desilo da nisam dobio isti (u vrlo kratkom vremenu).

11 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
ZeroC00l kaže...

kako ces ju testirati?

Odeš na forum ili preko aplikacije za feedback staviš što ti ne radi i ne valja i nadaš se da će to biti popravljeno (što vrlo vjerojatno hoće).

Sami test je izveden onog trenutka kada si vidio da ti ništa ne radi -> i to je rezultat.

I na kraju price koji je smisao takvog testa? Ti znas da ne radi jer si to napravio i isprobao, a dao si mi da testiram... Ocekujes da ce to nekim cudom kod mene raditi? 

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakon što sam jučer imao zadovoljstvo u rukama isprobati Lumiju 640 XL, danas je na red došla obična 640-ka.

Uhvatio sam je u trgovini Saturn u Frankfurtu po cijeni od cca. 160€.

Riječ je o glossy bijelom primjerku telefona koji, u odnosu na XL verziju, izgleda prilično kompaktno, da ne kažem patuljasto.

Čak i za mene, čovjeka s relativno kratkim prstima, tipkanje jednom rukom ne predstavlja nikakav problem. Windows, baš kao i na XL verziji, radi fantastično. Ekran je responzivan, boje su kristalno čiste, a ono što me je zaista ugodno iznenadilo je to što, bez obzira na činjenicu da je poklopac u bijeloj glossy varijanti, otisci prstiju ne ostaju olako na njemu.

Kvaliteta izrade mi se čini više nego zadovoljavajuća. Stražnji poklopac je dizajniran da uz ostatak telefona prijanja na isti način kao na Lumijama 630 tako da ne očekujem nikakvo škripanje ili druge neugodnosti. Štoviše, obična glossy 640-ka mi djeluje čak i mrvicu kvalitetnije od mat 640 XL.

Za kraj, evo par fotkica Lumije 640 (dakle obične, ne XL) iz ruke, na stalku i u usporedbi s još nekim Lumijama (uključujući i onu XL).

Prvi pogled na Lumiju 640 - cijena 159€ Prvi pogled na Lumiju 640 - cijena 159€
Pogled straga Pogled straga
Pogled s boka Pogled s boka
Pogled s gornje strane Pogled s gornje strane
Software Info Software Info
Dodaci+Informacije Dodaci+Informacije
Tipkovnica u aplikaciji za SMS poruke Tipkovnica u aplikaciji za SMS poruke
Usporedba s Lumijom 630 (lijevo) Usporedba s Lumijom 630 (lijevo)
Usporedba s Lumijom 730 (lijevo) Usporedba s Lumijom 730 (lijevo)
Usporedba s Lumijom 535 (lijevo) Usporedba s Lumijom 535 (lijevo)
Tri Lumije odjednom: 630 (lijevo), 640 XL (u sredini) i 640 (desno) Tri Lumije odjednom: 630 (lijevo), 640 XL (u sredini) i 640 (desno)
Tri Lumije odjednom: 640 (lijevo), 830 (u sredini) i 640 XL (desno) Tri Lumije odjednom: 640 (lijevo), 830 (u sredini) i 640 XL (desno)
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 15:56 (cro_blue).
Moj PC  
7 0 hvala 5
16 godina
cro_blue kaže...

Kako je predivna u bijeloj masci. Savršen mobitel, osim, po meni jedne velike mane, on screen tipki. -.-' Nikako mi ne sjedaju, bez obzira što se vjerojatno daju sakriti.

14 godina
640 mi stize u petak. Jedva cekam :)
18 godina
WindowsPhone - Općenito

I ja ću ubost jednu. Počeo sam skupljat ove Lumijice ko kinder-jaja.  A danas predstavili i donekle nepotrebnu L540.  Definitivno su odlučili krenut u juriš sa rafalnom paljbom po ovom segmentu od 100 do 200€.

Pošto sam ja iznimka i L535 mi radi odlično, a jako sam zadovoljan sa prednjom kamerom od 5mp za Skype koji dosta koristim....što mislite što može pružiti ova prednja kamera na L640 od 1mp?   Nije valjda velika degradacija u kvaliteti slike.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima tko 830?

Kakva vam je? Kako ste zadovoljni sa kamerom? Kućište i kvaliteta izrade ok?

Performanse računam da će biti standardne/dobre tako da me to baš previše i ne zanima.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Samo mali "update" u vezi moje L535. Nakon jednog jutra, nakon sto sam ju skinuo sa punjaca, ekran je riknuo.

Onu koju sam imao je bila blago receno uzas. Garancije nisam imao, nego sam ju uzeo od trgovca s kojim sam prije suradjivao i koji mi je tvrdio da je nova..

Nakon sto mu rekoh za problem, dao mi je potpuno novu.. Svaka cast (Y)
Anyway, drugi mobitel.. Problem sa TS-om je jos bio tu, ali izgleda da je sa novim updateom donekle rijesen. Sad ide jako fluidnije, ali opet ne prati bas prst kak spada. Mislim da su im ekrani uistinu preosjetljivi. Nekad se dogodi da mogu cak i da ne dirnem ekran, listat :O; sto je naravno loše, to nikako nije kompliment : ).

I da, jel bi mogli glasat u ovoj anketi koju cu stavit oni koji imaju L535, po mogucnosti dual sim. Kakav vam je oklop na dodir.. Jel vise vuce na plastiku ili gumu. Onaj koji sam ja imao je vukao na plastiku i bio je katastrofa (mobitel, ne samo oklop), dok ovaj "gumeni" je druga prica. Ne znam jel to samo slucajnost il sto vec. Mozda mi je onaj bio uvalio neki wudu mob.

1 "Plasticast" L535 DS
1 "Gumenast" L535 DS
1 "Plasticast" L535
5 "Gumenast" L535
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel se ovaj update 2 dobiva preko insidera ili normalnog updatea ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito
Pa imas vise vrsta tih maskica, to sam primjetio na l520, ona default crna mi je bila gumenkasta, a žuta koju sam dobio gratis mi je bila cista plastika
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Silwncer kaže...

Jel se ovaj update 2 dobiva preko insidera ili normalnog updatea ?

Insidera.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice