WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kolko vidim po forumima Ofice ne radi a kolko sam skužio niti here maps

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Prince-Artas kaže...

Gdje provjeriti koliko imam RAMa, imam Lumiu 635, neke imaju 512 a neke 1GB Rama

Postavke >>> Dodatci+informacije i tu ti sve pise

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koliko sam pogledao, pola toga sto je radilo cak i u prvom buildu, sad ne radi... Isprobao sam prvi build, i ne vracam se prije DP verzije...

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito
Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 930 users can grab Windows Phone 8.1 Update 2 with Windows Insider app

Update 2 is actually a very nice update with a new layout in Settings that is clearly more organized with jump lists and a search tool. There are also some other minor cosmetic changes, like the 'All apps' with the arrow near the bottom of the Start screen (before it was just an arrow).

Ja skidam trenutno na svoju Lumiu pa će mo vidit kakvo je :)

EDIT: update se čini pristojnim, nisu patile ni performanse, malo se zagrijao tokom instalacije, ali ništa strašno. Skidanje Windows Insider aplikacije i instalacija je sveukupno trajalo oko 25min. Evo par slika postavki

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 7:55 (Nocio).
Moj PC  
1 0 hvala 3
18 godina
WindowsPhone - Općenito

I ja sam na tome L920 :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Radi li vama koji ste na desetki insider hub...ja ne mogu otvoriti aplikaciju...previse je ovo bugovito...vracam se na 8.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 925 ovdje. Instalirao preview, ne radi insider hub ali bome ne radi ni mobitel sa SIM karticom unutra. Dođe do unosa pina, unesem pin (dok unosim, nema povratne informacije dok tipkam po ekranu pa se tek nakon 4 znamenke zasivi tipka enter koju tek onda mogu kliknuti) i to je to. Ostane na tom zaslonu zauvijek haha. Pokrenuo ga bez kartice, voila. :D Vraćam ga evo na osmicu. Sve bih mu oprostio ali sad i to da ga koristim bez SIM-a mi je a liiiiiittle too much.  Pričekat ću ipak official release (kad je to uopće?).

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Vidim da se popcorn app siri s desktopa, na mobilne osove!

Odlicna aplikacija, kvalitetna slika, hrv titlovi!!!

Dali ima naznaka da ce ovo stic i na WP?

18 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Prince-Artas kaže...

Gdje provjeriti koliko imam RAMa, imam Lumiu 635, neke imaju 512 a neke 1GB Rama

Ipak imam ovu sa 512MB RAMa.

Novo pitanje, da li je moguće postaviti da kada otvorim Internet Explorer da mi automatski ide u favoritese (bookmarkse)

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam isto tražio dal je moguće da otvara homepage ali nije,uvjek otvara zadnju posjećenu stranicu.

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Arsen_Lupiga kaže...

Lumia 925 ovdje. Instalirao preview, ne radi insider hub ali bome ne radi ni mobitel sa SIM karticom unutra. Dođe do unosa pina, unesem pin (dok unosim, nema povratne informacije dok tipkam po ekranu pa se tek nakon 4 znamenke zasivi tipka enter koju tek onda mogu kliknuti) i to je to. Ostane na tom zaslonu zauvijek haha. Pokrenuo ga bez kartice, voila. :D Vraćam ga evo na osmicu. Sve bih mu oprostio ali sad i to da ga koristim bez SIM-a mi je a liiiiiittle too much.  Pričekat ću ipak official release (kad je to uopće?).

KAd dodjes da uneses pin pritisni cancel otidji u settings phone i u podesavanjima sima iskljuci pin kod...i radice...

P.s. Dva mjeseca developmenta i testiranja i onda izbace ovaj polubild u kome ne rade ni stvari koje su radile u prvom bildu...

Šta ne radi...Lumia 1520 je u pitanju.

- Insider Hub,

- Touch keys

- Paralax podloga

- U nekim aplikacijama se na dnu u 8.1 nalazi prazan prostor ispunjen crnom bojom, taj prostor je u W10 jos veci.

- Slova su presitna

- Mail aplikacija ne moze da prihvati novu/staru šifru ako ima više naloga.

- Taster za paljenje/gašenje ekrana nekad okine ss

- Nakon paljenja ekrana, vracanja na start ekran uvijek pise ono famozno loading.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 15:37 (malina22).
17 godina
Prince-Artas kaže...
nicky.sl kaže...
Prince-Artas kaže...

Ipak imam ovu sa 512MB RAMa.

Novo pitanje, da li je moguće postaviti da kada otvorim Internet Explorer da mi automatski ide u favoritese (bookmarkse)

Ne, ali si možeš pinnat web stranice na homescreen.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
15 godina
Upravo sam instalirao update 2 na L930 i za sada sve radi ok. Izgleda da su konačno ispravili bug u internet exploreru koji je došao sa update-om 1.
Naime kod skrolanja je explorer skrol znao registrirati kao TAP pa je učitavao članke što je bilo jako iritantno. Sad znam kako se osjećaju korisnici L1520 kad im se to događa.
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekipa kakva su vam iskustva kod poznanika / ukućana dok jehovinskim nastupom pokušavate prezentirat novu religiju? 

Kakve su reakcije druge strane....što zapitkuju?   Koji WP ste im turnuli pod nos i rekli... -Nu vidi ovo..šta kaeš!

Kod mene obični negeekovski vulgarisi uglavnom pozitivno reagiraju.  Sviđa im se look i koncept.

Zatim ubije u pojam one sa jeftinim androidom, kada im kažeš...-Nu,na sd karticu moš instalirat 100 aplikacija i sve leti.

Podijelite iskustva.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam uspio par ljudi "nagovoriti".. točnije sami su me pitali da vide šta je to jer im je bilo neobično, tada sam imao L800. Sada ti isti ljudi imaju L530, L820, L920, L930 i ja uz njih L920. To su uglavnom kolege sa faksa. Ukućani, tvrd orah, uglavnom Androidi i jedan iPhone. Bratu ću vjerojatno kupiti L640, ako mu se ne svidi samo ga proslijedim materi ona još koristi Nokia X2-02 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Mojim direktnim utjecajem vlasnici Lumia 630 su moja dva brata i njegova cura, svi od reda ex Androidaši čiji su mobiteli nakon nekog vremena počeli "kašljucati", sada su prezadovoljni. Ja sam jučer prodao svoju Xperiu L i odmah uzeo Lumiu 635, mob bi bio savršen samo da ima bolju kameru i bljeskalicu ali što tražiti od mobitela kojeg sam novog nabavio za 600kn. Ubrzanje u odnosu za trzavi Android 4.2.2 je abnormalno, a Sony-ju nikad neću oprostiti što su tu moju Xperiu pokopali ne davši joj nadogradnju na puno optimiziraniji KitKat (a na custom ROM i rootanje sam mogao zaboraviti jer mi je bootloader bio zaključan).

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 22:18 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sam za sada uspješno preobratio troje ljudi na WP. Oca (na 535), frendicu na moju staru 520, te kolegu s posla prvo na 620, a za Božić se počastio sa 930.

Win 8.1.2 je i na mojo 930 od upravo sada, "seems faster" za sada. Morati ću izgleda raditi hard reset, jer mi je u Start+Theme još od prije neki dan nestala opcija 2 ili 3 reda ikona na Start screenu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Preobratio 2 brata, rodicu, 4 prijatelja, 3 prof vozaca zbog here navugacuje
vlastoručni potpis
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li se kome dešava da se facebook ruši pri pokretanju ? Problem postoji od juče i stvarno me nervira

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekipa, pošto se pomalo dilaju L640 i L640XL, bilo bi dobro da linkate reviewe ili pritužbe prvih korisnika.  Nadamo se da su u Kini sve uredno podesili na traci za štancanje mobitela (tač i sl. bullshit).  Ovo bi trebali biti modeli koji će se prodavati ko sladoled...osim ako ne useru hardwareski proizvodnju.

Kod mene su slična religiozna iskustva.  Posebno su pod dojmom jeftini androidaši koji instalaju FB i Viber , te im se začepi mobitel.  Oduševe se kada im pokažem: Telegram, Skype, Whatsapp, Viber, Line i da sve to nema veze sa memorijom i baterijom.  Kada smo zadnji puta bili na putu, dvojica oduševljena sa HERE navigacijom.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ja sam narucio L640 i trebala bi stici tokom slijedeceg tjedna. Vec je izasla u Indiji i pisu ljudi po gsmareni da je touch normalan i da je kamera pristojna. Prvo sam provjerio sve prve reviewe i komentare da se ne bi zeznuo kao sa L535 koji sam za manje od 24 sata vratio u VIP radi dobro poznatih problema. Drzim si fige :)
14 godina
WindowsPhone - Općenito

baš kad spomenu 535, da li je probao ko win10 na tom čudu, kako frcera, da li i dalje ima problem s touchem?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
siljo90 kaže...
Ja sam narucio L640 i trebala bi stici tokom slijedeceg tjedna.

Gdje si naručio i kolika je cijena?

14 godina
Narucio u Extreme Digital, cijena 1073 kune.
14 godina
Super, ocekivano vrijeme dostave mi se prebacilo na 28.04.2015. dok su mi u petak odgovorili da je isporuka ovaj tjedan.
16 godina
Neznam vise sta da radim!
L920 me izluduje s baterijom.
Od denim update sve je nizbrdo krenulo.
Evo, na punjacu cjelo vecer, skinut u 7 sati.
Sada se ukljucuje (9 sati poslje) baterry saver.
Baterija je ispod 20%
Sve sta sam radio je 2-3 sata surfao netom i paralelno s messengerom. Malo wappa.. Znaci, normalno koristenje uredaja...

Jer ima netko jos ovakav problem?
Dal se moze na garanciju radi ovog?
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Mislim da inače servis priznaje jamstvo na bateriju ako nije starija od 6 mjeseci, tj. mobitel. Inače nikako.

U svakom slučaju, rekao bih da je baterija spremna za izmjenu.

- HTC 8S -

1 0 hvala 0
17 godina

L920 ima opcenito slabiju bateriju, nizbrdo je krenilo još sa wp8 na 8.1 nadogradnjom, glad OSa i appova se stalno povečava i mislim da tu nema pomoci

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Tako je i meni bilo na L920, navikni se.. ja uvijek nosim battery pack, nikad ne znaš xD

A servis ti ne priznaje to, ja sam im nosio svoju L920 da zamjene bateriju za novce a ne da provlače pod garanciju i nisu mi htjeli zamjeniti, samo napravili hard reset i kao problem riješen..

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice