WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Kad vidim taj quad 1.2 snapdragon odmah se sjetim 535-ice i nedostatka fluidnosti.

Inače mob na papiru izgleda odlično, držimo fige da valja.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Ja mislio da je L640 hw jaca od 920tke?
Jos mislio napisat, posto se spominjala pureview kamera, da ce L640 xl biti BB - ono sto je prije 3 godine kostalo 3x vise i bio flagship, sad ce ga mid range urredaji stici :)
15 godina
A kako kalibriraš ekran?
12 godina
tigerija kaže...
A kako kalibriraš ekran?

To i mene zanima

Sami sebi smo najveci neprijatelji
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ajd nek i ovdje ubacim ovu slikicu.  Ja i moja žena.  Ona svoju Moto G neda ni za živu glavu... Kako stvari stoje, moj sljedeći mob će biti L640XL,a njen Moto G2.

Evo nas 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da li postoji neka dobra ili barem solidna app na wp-u za učenje njemačkog jezika ili samo kao riječnik? malo sam tragao ali nisam pronasao neku da je ok...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jesi probao Duolingo?
16 godina
neaktivan
5220 kaže...
Jesi probao Duolingo?

Jesam, ali mi je potrebno hrvatsko-njemačka verzija a na Duolingo nema HR..

16 godina

Molim za pomoc, stvarno cu vise poludit!

Dali jos netko ima probleme (mozda od proslog updatea) s wapp-om?!

Probleme nisam imao niti sa Omniom 7 koja je bila na WP7.5. I sada me najednom na mojoj L920 zeza wapp?!
I to sve, nakon sto sma napravio hard reset uredaja.

U 2 mjesecu ili kada mi je stigao update, na preporuku kolega s foruma sam trebao odmah napravit hard reset. Medutim, nisam posto nisam ulovio vremena.

Neznam dal je denim ili je sve u mojoj glavi, al meni baterija vise nije drzala 1 cjeli dan (kao inace) nego nesto krace!

Radi toga sam se odlucio i prosli tjedan napravio hard reset. Od onda, nit je baterija bolja + sto me wapp zeza!

Poruke ili dolaze tip top ili uopce NE dolaze!!!

Obrisao sam vec 3-4 x aplikaciju, ali opet isto. Neznam, dali da radim opet hard reset ili sta da radim?!

Dali se moze nekako na garanciju s uredajem radi wapp i kraceg trajanja baterije?!

Hvala unaprijed.

Nemam ukljucenu stednju baterije, te je sve "namjesteno da poruke dolaze!"

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 18:52 (x360gamer).
16 godina

Da li imaš uključenu štednju baterije dok ti poruke na Whatsappu kasne?

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da li je izašao neki program za snimanje razgovora ili toga još nema?

Koliko vidim po netu 0 bodova...

0 0 hvala 0
16 godina
Nocio kaže...

Da li imaš uključenu štednju baterije dok ti poruke na Whatsappu kasne?

Nisam bas tako neuk. Pogotovo nakon 5 godina WP!

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li se kome dešava da kad pisete novu poruku u UC browseru da u poruci imate čudne znakove ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
x360gamer kaže...

Probleme nisam imao niti sa Omniom 7 koja je bila na WP7.5. I sada me najednom na mojoj L920 zeza wapp?!

U 2 mjesecu ili kada mi je stigao update, na preporuku kolega s foruma sam trebao odmah napravit hard reset. Medutim, nisam posto nisam ulovio vremena.

Neznam dal je denim ili je sve u mojoj glavi, al meni baterija vise nije drzala 1 cjeli dan (kao inace) nego nesto krace!

Radi toga sam se odlucio i prosli tjedan napravio hard reset. Od onda, nit je baterija bolja + sto me wapp zeza!

Obrisao sam vec 3-4 x aplikaciju, ali opet isto. Neznam, dali da radim opet hard reset ili sta da radim?!

Dali se moze nekako na garanciju s uredajem radi wapp i kraceg trajanja baterije?!

Hvala unaprijed.

Imam isti problem s Whatsappom.

Problem se pojavio nakon nadogradnje od prije koji dan.

Znači, nisam jedini! 

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
cro_blue kaže...
x360gamer kaže...

Hvala unaprijed.

Imam isti problem s Whatsappom.

Problem se pojavio nakon nadogradnje od prije koji dan.

Znači, nisam jedini! 

Koji mobitel imas?

Znaci, slucajno se pogodilo da sam radio hard reset bas u vrijeme kada je doslo azuriranje neko wapp-a?! Prije par dana?

Pa je "backup" preuzeo najnoviju verziju wappa koja ima problema?

Dobro da si sad ovo napisao, vec sam krenuo opet c/p datoteke na PC i ostale pripreme za jos jedan hard reset.

Dali ima jos netko da to potvrdi ili da nastavim s hard resetom?

14 godina
WindowsPhone - Općenito

i meni kasne po par minuta, nakon zadnje nadogradnje. negdje sam čitao da whatsapp uvodi razgovore, pa možda drndaju nešto oko toga

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Apachy kaže...

i meni kasne po par minuta, nakon zadnje nadogradnje. negdje sam čitao da whatsapp uvodi razgovore, pa možda drndaju nešto oko toga

Znaci nisam jedini?!

Evo, onda molim da se ljudi izjasne, dal im sve stima na WP uredajima s wapp nakon zadnjeg update:

3. tocka se odnosi na ljude kojima nikad wapp nije ni radio kako treba (ako ima takvih)

9 poruke kasne/ne dolaze
10 sve radi kako treba
0 nikad mi nije ni radilo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 19:50 (x360gamer).
14 godina

Sad vidim na windows central nekl novi update za 535 pa tko ima nek komentira. Hvala

http://www.windowscentral.com/new-firmware-lumia-535-spotted-navifirm

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 19:56 (g3arv8).
11 godina
protjeran
torrente kaže...

Ajd nek i ovdje ubacim ovu slikicu.  Ja i moja žena.  Ona svoju Moto G neda ni za živu glavu... Kako stvari stoje, moj sljedeći mob će biti L640XL,a njen Moto G2.

Evo nas 

Pretpostavljam da ti na slici zena lezi potrbuske,a ima i M na ledjima..

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Mozda Whatsapp uvodi i pozive. Moja draga na svom androidu je dobila pozive u sklopu Whatsapp-a pa se možda i nama to sprema

EDIT: http://www.windowscentral.com/whatsapp-still-getting-voice-calling-windows-phone

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 20:16 (Nocio).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
x360gamer kaže...

Koji mobitel imas?

Znaci, slucajno se pogodilo da sam radio hard reset bas u vrijeme kada je doslo azuriranje neko wapp-a?! Prije par dana?

Pa je "backup" preuzeo najnoviju verziju wappa koja ima problema?

Dobro da si sad ovo napisao, vec sam krenuo opet c/p datoteke na PC i ostale pripreme za jos jedan hard reset.

Dali ima jos netko da to potvrdi ili da nastavim s hard resetom?

Lumia 820. 

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
12 godina
g3arv8 kaže...

Sad vidim na windows central nekl novi update za 535 pa tko ima nek komentira. Hvala

Nista moja nije dobila a nema nista ni priko kompa.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
18 godina
g3arv8 kaže...

Ja sam to dobio prije dvije stranice i pitao sam o čemu se radi.

Sada provjeravam tvoj link i imam baš te firmware i OS brojeve.

Glede Whatsappa, meni radi savršeno uvijek...ALI...kada pratim onu drugu kvačicu koja signalizira isporuku poruke drugom korisniku...30-40% mojih wocapaša primi poruku sa zakašnjenjem.  I skoro svi androidaši.  Uvijek isti.  Znači stvar je do cjelokupnog servisa i nisu krive aplikacije niti korisnici.

To sam primjetio zadnjih mjesec dana...uvijek istoj nekolicini prijatelja, druga kvačica o isporuci poprilično kasni...a 100% su online.

EDIT:

Čitam sad komentare ispod vijesti. Velika većina spominje da je riješen problem sa ekranom. No ja ni do sada nisam imao probleme, osim kada bi koristio zoom sa tri prsta. Tek sada kada sam to isprobao, vidim da troprsto zumiranje radi glatko, bez trešnji.

Dvoprsti tač mi je i prije dobro radio, premda razumjem da očito velikoj većini ne radi nikako precizno.

I jedino što se sa ovim updateom odmah vidi,a to je manji font slovima.  Bateriju sam maloprije prikačio puniti i nemam SS,ali pisalo je 3 dana i 2 sata,te je bila na 27%.  Poprilično korišteno (Dijete je čak slušalo Deezer preko zvučnika 3 sata), gomila whatsappa i cca 2 sata poziva.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 22:40 (torrente).
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pozdrav, imam L930 i do nedavno sve radilo super

sad kad otkljucavam mobitel, ponekad mi se prvo pojavi poruka "resuming" i idu točkice onako( kao loading, neznam kako da to objasnim :) ), tek nakon toga (2-3-4 sec mogu dokraja otključati mobitel i koristiti bilo što

neka ideja sto bi to bilo i kako rijesiti? neka aplikacija se vrti?

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Probaj isključiti dječji kutak, ili što već. Sjećam se da sam se ja jednom zeznuo s time.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

live lock screen app je problem bio, iako je deinstalirana izgleda da se ne pobriše kako treba

pa ako tko zapne na isti način - http://www.windowscentral.com/tip-resuming-live-lock-screen-beta-uninstall

0 0 hvala 1
14 godina
torrente kaže...

Čitam sad komentare ispod vijesti. Velika većina spominje da je riješen problem sa ekranom. No ja ni do sada nisam imao probleme, osim kada bi koristio zoom sa tri prsta. Tek sada kada sam to isprobao, vidim da troprsto zumiranje radi glatko, bez trešnji.

Dvoprsti tač mi je i prije dobro radio, premda razumjem da očito velikoj većini ne radi nikako precizno.

I jedino što se sa ovim updateom odmah vidi,a to je manji font slovima.  Bateriju sam maloprije prikačio puniti i nemam SS,ali pisalo je 3 dana i 2 sata,te je bila na 27%.  Poprilično korišteno (Dijete je čak slušalo Deezer preko zvučnika 3 sata), gomila whatsappa i cca 2 sata poziva.

Čekamo ostatak ekipe koja je imala problem http://www.windowscentral.com/new-firmware-lumia-535-spotted-navifirm da potvrdi popravak ili je ista stvar.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kolika bi bila realna cijena za L920, 10/10 stanje, istekla garancija?
Nešto razmišljam da je prodam pa kupim L930 ili čak L1520

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Možda malo bolje 535. Al svejedno ću nosit na servis. Možda sad nekad ne primi od prve komandu mi se čini. Donji dio ekrana ugl nije naj. Točka, m,n razmak.
Ja primjetio da lošije radi kad ga polegnem na stol i tipkam.
Al ono. Možda malo bolje nakon update. Al mojem frendu super radi. I 5 prsti mu prima.

Btw zna netko neki app za brzo uploadanje slika i možda videa za share privatno? Nešt poput image shack ili slično.
I ima neki google documents na wp?
16 godina
majstorSZ kaže...

Kolika bi bila realna cijena za L920, 10/10 stanje, istekla garancija?
Nešto razmišljam da je prodam pa kupim L930 ili čak L1520

svoju sam lumiu 920 kupio u 12. Mj. Za 1100 kn.

garanciju ima do 7 mj 2015, stanje 11/10. Dobio sam jos 2 maskice itd... Uglavnom, u to vrijeme su bjele bile kojih 50etak kuna skuplje od crnih (moja je bjela.

tako da mislim da tvoja vrijedi realno 800 kuna. Al na njusci mozda ode i za vise :)

nego, zasto 930? Ja bi radije cekao bolji uredaj.

po meni nije neki prijelaz... Kamera jest bolja opcenito, ali razocarat ce te poslje 920tke u low lightu.

i sam sam ostao iznenaden, kako moja 920tka s 3x manje pixela daje bolje slike u low light uvjetima.

po danu, naravno, 930 ju pere. Ali opet, po danu danas i low end mobiteli mogu dat solidnu sliku.

takoder, jos bi dao prednost 920tki po kvaliteti izrade.

tvoja odluka, al mislim da bolje da sacekas "kompletniji" uredaj

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice