WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.170
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Bilo je još takvih slučajeva.. meni su recimo pozivi jeli bateriju u pozadini a nisam skoro nikako telefonirao 

www.wpnovosti.com
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hoće li biti moguć upgrade sa 8.1 na 10 ?

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ekipa, kako znati prilikom kupnje lumie 535 koja je revizija hardvera  ?  Baš moram upaliti fon ili piše negdje na kutiji ili samom uredaju...   Vadi li se baterija na toj lumiji  ..?

0 0 hvala 0
12 godina
bunkermax kaže...

Ekipa, kako znati prilikom kupnje lumie 535 koja je revizija hardvera  ?  Baš moram upaliti fon ili piše negdje na kutiji ili samom uredaju...   Vadi li se baterija na toj lumiji  ..?

Moras ga upalit i uci u postavkei provjerit verziju hardvera

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 21:27 (nicky.sl).
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Hvala.

Jel baterija fiksna ili se može izvaditi  ?

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo nakon par dana druzenja s Lumiom 535 Ds, da ostavim par dojmova, vidim puno ljudi je zainteresirano. Usporedit cu je s Lumiom 920, jer nju koristim vec duze. 

Dakle, nema potrebe iznositi ocito, ipak je to veoma razlicita klasa uredjaja, entry vs high end. 

Hardware verzija je 3, i touch je ipak problematičan, bez obzira sto se ja pokusavam, uvjeriti da nije :)

Dakle u odnosu na 920, ovaj je veoma neprecizan.Svako malo kao da zapinje, sve je nekako trzavo, ni traga glatkoci od 920. Tesko je tocno opisati osjecaj , ali poslije 920, jednostavno to nije to.

Cak sam sto se nepreciznosti tice mislio da je do mene, da jednostavno promasim slovo, ali ne, ovaj mob je veci od 920, na kojoj prakticki ne promasujem dok tipkam, dok na 535 svako malo moram brisati pogresno napisana slova.

Covjek bi ocekivao da je na vecem ekranu obrnuta situacija...

Sto se ostalih stvari tice mob je super za svoju cijenu. Jos ako update ispravi problematican ekran, definitivno preporuka. 

p.s. nikakav update nisam dobio, da bi ispravio ove probleme, negdje sam procitao da ga mogu skinuti u PfD ali neda mi se s tim zezati, uostalom ako su svjesni greske, ocekujem da ju brzo i isprave, ne da moram koristiti PfD.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 22:29 (Ramo).

5 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

Bilo je još takvih slučajeva.. meni su recimo pozivi jeli bateriju u pozadini a nisam skoro nikako telefonirao 

Što je najgore, ja sam jutros vidio da mi Tetra Lock Screen jede bateriju, obrišem Tetru i sad ispada da mi Skype jede bateriju... Resetiram mob i opet isto...

16 godina

Imam single sim Lumiu 535. Verzija hardvera 3.0.0.0. Ne nudi update, denim je na njoj. Ekran je katastrofa, gotovo neupotrebljiv. 

1 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pa zatrpajte twitter Belfioru, nek poprave to što prije. Sramota.

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kako da poprave nešto što je HW greška? Ispravili jesu,ali novom verzijom HW-a,a update za 3.0 verzije samo ublžava štetu,jer koliko vidim po forumima,i oni koji su napravili update, i delje imaju poteškoća... I nije mi jasna jedna stvar, ako vidite po forumima da je cijela 3.0 serija u banani,zašto uopšte uzimate taj uređaj,a kasnije kukate kako ne valja? Šta ste mislili da će vaša L535 biti izuzetak?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 12:41 (skyhawk10).

2 0 hvala 0
16 godina

U mom slučaju morao sam produžiti pretplatu i uzeti neki aparat za siću.

Izbor je pao na Lumiu jer sam želio WP. Dobio sam je za stotinjak kuna, i bila bi u pričuvi. Posjedujem Samsung S4, tako da se neću previše živcirati, mada pratim situaciju. Prodavačica u Vip centru nije dozvolila provjeru hardverske verzije a na kutiji to nigdje ne piše.

16 godina
neaktivan
skyhawk10 kaže...

Kako da poprave nešto što je HW greška? Ispravili jesu,ali novom verzijom HW-a,a update za 3.0 verzije samo ublžava štetu,jer koliko vidim po forumima,i oni koji su napravili update, i delje imaju poteškoća... I nije mi jasna jedna stvar, ako vidite po forumima da je cijela 3.0 serija u banani,zašto uopšte uzimate taj uređaj,a kasnije kukate kako ne valja? Šta ste mislili da će vaša L535 biti izuzetak?

Možda zato jer u Hrvatskoj nijedan prodavač nema blage veze koju seriju HW-a prodaje, mobitel možeš otvorit, upaliti i provjerit tek kad ga platiš, a onda ovisiš o ''dobroj volji'' prodavača i servisu?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 13:47 (kizo2703).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

šta mi se ovo događa s Ativom? Danas mi se prvo ugasi u džepu(bez vobracije i ičega), sad mi ne rade tipke kako trebaju, ja pritisnem tipku da mi otkljiča mobitel, ono ne reagira... Pritisnem tipku u sredini i opet ne reagira... Kako se radi hard reset?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Napravio sam već i sada se sve vraća nazad, ali mislim da sam opet uprskao što sam stavio WP 8.1 PfD(zadnji Update, ne znam ni šta donosi)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kakva  je  trenutno  situacija  sa  aplikacijama  planiram  uzeti  Lumiu 735  za 380KM(1300kn)  pa  me  zanima  isplati  li  se,a  sam  OS  mi  se  bas  svidja,volio  bih  malo  promijenit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 21:32 (AdMer12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

dobra je

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Super mobitel i fluidan OS. Ja imam 630 ali mi frend ima 735 pa sam isprobavao,dobar mob.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel ima netko problem da prilikom gledanja filma na metrotubu, kada ga zagasiš zvuk i dalje ide?

Pomaže jedino reset ili ulazak ponovo u metrotube i puštanje nečeg drugoga.

SIVE LUBANJE SILOM
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 22:04 (Hrvoje.RH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrvoje.RH kaže...

Jel ima netko problem da prilikom gledanja filma na metrotubu, kada ga zagasiš zvuk i dalje ide?

Dogodilo mi se to. Još jedna od simpatičnih dogodovština u kojima korisniku vilica padne do poda kao u crtićima.

.............

Već kad pišem.  U konačnici sam zadovoljan sa L535. Čudi me da ima komentara za single sim u kojima korisnici spominju pojam "neupotrebljivost".  Mrcvarim whatsapp jako puno i nikad nisam primjetio da mi se pikne krivo slovo od onog kojeg sam piknuo. sms također.

Ponavljam, jedino u IE na nekim sajtovima zoom-in-out sa prstima zna biti neprecizan.

Pratio sam potrošnju baterije. Posebno idlanje preko noći. Uvijek je 1 sat nosio 1%. Ostavim ga od ponoća do 8 u jutro i to je 8 ili 9%.

Zadnja dva punjenja, na mobitelu sam izgasio onaj famozni tap-tap za paljenje ekrana, likaciju i (premda nema veze) ona opcija za jako sunce.

Mobitel sada gubi 1% unutar 2 sata i cc 10-15min.  Provjerio tokom dvije noći. Od ponoća do 9 u jutro 4% .  Mislim da je onaj kuc-kuc mušičav i kad je mob u džepu ili čak i miruje na stolu, ta funkcija je aktivna i utiče na bateriju.

Paralelno sam nekada ostavljao wifi uključen ,a nekada ne. Mogu potvrditi da wifi skoro nema nikakvu potrošnju.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Je li tko probao Lumiu 532? Na papiru mi se čini OK low-end mob, osim možda kamere.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
sirka666 kaže...

Je li tko probao Lumiu 532? Na papiru mi se čini OK low-end mob, osim možda kamere.

Vrati se stranicu dvije pa ces naci i moj osvrt a i jos nekih kolega na L535

15 godina
nicky.sl kaže...
sirka666 kaže...

53-DVA. 

14 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
nicky.sl kaže...
sirka666 kaže...

53-DVA. 

Kao da ti nikad nisi pogrješio...

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Oprosti kolega ja sam skonta 535 i ocito sam krivo skonta a sto se tice L532 za takvu nisan ni zna da postoji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

U Metrotubu pod settings makni kvačicu sa Continuous playback enabled i više ti se to neće dešavat.

15 godina
Dex.pwn kaže... 

Kao da ti nikad nisi pogrješio...

Ma nisam mislio ništa loše. NHF!

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam jedno malo OT pitanjce,imam Lumiu 625 kupljenu u TELE2,zanima me da li postoji mogućnost da će radit na drugim mrežama ,i ako ne kolike su cijene otključavnja mobitela?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ako imaš ugovor kad ti istekne moraju ti ga otključati besplatno

Ako si ga kupio samo kao uređaj trebao bi biti otključan

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Uh nisam se sjetio napisat ,radi se o mobu kupljenom u TELE2 na bonove,dakle nemam ugovora 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice