WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.244
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da li je Whatsapp besplatan ?

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...

hm... Pada mi na pamet jedino da imaš cro account jer koliko vidim tu http://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/2wc0md/get_100gb_free_on_onedrive_even_outside_of_the_usa/ ljudima radi bez problema...

ili ne koristiš bing. :D

Zanimljivo, reddit link radi, ovaj tvoj ne :)

Ali ionako mi nije previše zanimljivo - što ću nakon 2 godine?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
15 godina
Elles D. kaže...

Pa platit za daljnje korištenje. Posebice ako natrpaš sadržaja u njega.

to ti je uvijek navlakuša, navikni se pa nastavi plaćati.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
Elles D. kaže...

Dobit ćeš notifikaciju/mail par tjedana prije isteka i skinut ćeš sve što ti prelazi u tih 100GB, ako ne želiš nastavit plaćat.

Swedish latin super funk.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ali to nije sve. Ako imate DropBox, dobijete još 100GB na godinu dana :)

https://preview.onedrive.com/bonus

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

otisao na find my phone na microsoftovoj stranici da malo testiram

trazi mi broj - ok - trazim hrvatsku, nema

ali ima dobra stara juga, a nema ni slovenije ni bosne,...

prijeteci mail poslan

...i tako dalje
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

prijeteci mail poslan

Kako nema Hrvatska? Sad pogledao kod sebe i ima Hrvatska na popisu

www.wpnovosti.com
12 godina
WindowsPhone - Općenito

meni taj find my phone ne radi još od ljeta 2013 makar imam hrvatsku za odabrat...

EDIT: začudo, sad sve radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 23:50 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Nisam stiga prije pa evo sad da ubacim koju ric o mojoj novoj Lumii 535 tocnije Microsoft Lumia 535 jer Nokia je otisla u povijest barem sto se Lumia tice.

Dakle kupio sam L535 i posto oni u ducanu (Svijet Medija) nisu dali da ju ukljucim prije kupnje (kao nesto tipa ide garancija nesmi se bla bla...) ja sam tako dobio reviziju hw-a 3.0.0...

Tako da moja Lumia ima problema s ekranom ne toliko izrazenih al ih ima i nerviraju me pogotovo kad kuckam poruku i kad sam na forumu.

Ta obecana nadogradnja je dosla tek kroz Preview for Developers program i nije rjesila nista (barem kod mene) cak mi se cini da je jos gore stanje.

Mobitel je ispod svakog kriterija al gledano kroz cijenu ajmo rec da je ok.

Kroz ovih desetak dana nekoliko je puta blokira (smrza) a jedan put je totalno poludija i poceo sam otvarat aplikacije jednu za drugom i da ga nisam iskljucija jos bi mi i slike pobrisa.

Uređaj je na dodir kako bi rekli "jeftin" i lagan a vidi se i losa zavrsna obrada jer poklopac toliko dobro nalijeze da skripi svaki put kad ga uzmem u ruku.

Sto se tice OS-a tu je WP 8.1 i mogu rec da radi savrseno, fluidan je i brz i na njega nemam nijednu zamjerku.

Sve u svemu opet vridi ona "koliko para toliko muzike" ali za 1100kn sam ipak ocekiva funkcionalan uređaj sto ovaj nikako nije pogotovo kad triba sms napisat il nedaj boze poruku ovdje na forumu to su muke Isusove.

Zakljucak: NE KUPUJTE OVAJ POLU PROIZVOD.

Evo i par slicica:

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Svima onim koji se spremaju kupiti WP preporučam Lumiu 520 . Uređaj je odličan a košta malo. Nikakvih problema do sada nisam imao a u odnosu na iPhone 4s kojeg sam imao prije baterija traje i traje.

2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

L520 je odličan mobitel i imao sam ga i prilično je dobar. Meni baterija ne može biti ni dan,svaki dan moram puniti. Je li problem u bateriji ili u mobitelu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Silwncer kaže...

L520 je odličan mobitel i imao sam ga i prilično je dobar. Meni baterija ne može biti ni dan,svaki dan moram puniti. Je li problem u bateriji ili u mobitelu ?

Vjerojatno je do obje stvari plus navike korištenja. Meni izgura cca dva dana.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li iko dobio Denim za l630 u BiH ? Bhmobile operator.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Nisam stiga prije pa evo sad da ubacim koju ric o mojoj novoj Lumii 535 tocnije Microsoft Lumia 535 jer Nokia je otisla u povijest barem sto se Lumia tice.

Dakle kupio sam L535 i posto oni u ducanu (Svijet Medija) nisu dali da ju ukljucim prije kupnje (kao nesto tipa ide garancija nesmi se bla bla...) ja sam tako dobio reviziju hw-a 3.0.0...

Tako da moja Lumia ima problema s ekranom ne toliko izrazenih al ih ima i nerviraju me pogotovo kad kuckam poruku i kad sam na forumu.

Ta obecana nadogradnja je dosla tek kroz Preview for Developers program i nije rjesila nista (barem kod mene) cak mi se cini da je jos gore stanje.

Mobitel je ispod svakog kriterija al gledano kroz cijenu ajmo rec da je ok.

Kroz ovih desetak dana nekoliko je puta blokira (smrza) a jedan put je totalno poludija i poceo sam otvarat aplikacije jednu za drugom i da ga nisam iskljucija jos bi mi i slike pobrisa.

Uređaj je na dodir kako bi rekli "jeftin" i lagan a vidi se i losa zavrsna obrada jer poklopac toliko dobro nalijeze da skripi svaki put kad ga uzmem u ruku.

Sto se tice OS-a tu je WP 8.1 i mogu rec da radi savrseno, fluidan je i brz i na njega nemam nijednu zamjerku.

Sve u svemu opet vridi ona "koliko para toliko muzike" ali za 1100kn sam ipak ocekiva funkcionalan uređaj sto ovaj nikako nije pogotovo kad triba sms napisat il nedaj boze poruku ovdje na forumu to su muke Isusove.

Zakljucak: NE KUPUJTE OVAJ POLU PROIZVOD.

Evo i par slicica:

Problem sa touchem imaju samo Dual SIM modeli, dosad se niti jedna osoba nije pozalila na to sa Single SIM. Meni danas dolazi single sim iz vipa, kupljeno za 699 (kad se usporedi s tvojim skoro 40% off) pa dam strucno misljenje. :)

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Odi u svijet medija i reklamiraj mobitel, i kakve su to priče da ne smiješ uključiti mobitel prije kupnje? Ja sam u AloAlo uredno uključio, ubacio svoj sim malo ga koristio da vidim je li sve radi i onda rekao "uzimam".

Daješ recenziju poluispravnog mobitela za koji se znalo da ima problem, i opet to navodiš kao problem?

Swedish latin super funk.
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Nisu mi dozvolili ukljucit mobitel i uzeo sam ga na slipo.

Nisam radio nikakvu recenziju nego sam samo napisao moje utiske s tim mobom.

Neznam za single sim primjerka moj je dual sim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma, lijepo ti njega vrati jer očito ne radi kako treba... I isprobaj uređaj prije nego ga kupiš. Meni se jednom desilo da sam, dok je prodavačica riješavala plačanje, upalio mob (htc8x) i on ušao u boot loop... Pokazao prodavačici i dala mi drugi. Upalio i njega ali sve je bilo OK.. Tako da...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ide on na servis docim odem u Zagreb (sto nije rijetkost) al opet nadam se da ce to ispravit kakvom zakrpom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da li se kome dešava da nakon instalacije Vibera mobitel se ponekad smrzne ? Meni je prije Vibera radio odlično,no poslije sam samo dobivao probleme. Nakon deinstalacije mobitel radi super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Ma, lijepo ti njega vrati jer očito ne radi kako treba... I isprobaj uređaj prije nego ga kupiš. Meni se jednom desilo da sam, dok je prodavačica riješavala plačanje, upalio mob (htc8x) i on ušao u boot loop... Pokazao prodavačici i dala mi drugi. Upalio i njega ali sve je bilo OK.. Tako da...

Može se isprobavat kad kupuješ preko njuškala, al ne možeš doč u VIP i tražit da ti otvori zapakirani uređaj,da isprobaš... Svaka kutija ima zaštitnu naljepnicu kao garanciju da uređaj nije otvaran, i takav se mora prodavat...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 11:13 (skyhawk10).
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Neznam za VIP ja sam mog kupio u Svijetu media u Zagrebu u onom trg. centru na Aveniji Dubrovnik alse nemogu sitit kako se zove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nijedna ozbiljnija trgovina neće dozvolit otvaranje kutije prije kupnje,jer oni moraju prodat neotvaran i nekorišten uređaj,zato i jest gore ona naljepnica da se vidi dal je otvarano ili nije...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skyhawk10 kaže...
skank666 kaže...

Može se isprobavat kad kupuješ preko njuškala, al ne možeš doč u VIP i tražit da ti otvori zapakirani uređaj,da isprobaš... Svaka kutija ima zaštitnu naljepnicu kao garanciju da uređaj nije otvaran, i takav se mora prodavat...

E mogu jer i jesam... Baš u VIP-a!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni također ni u HT-u, niti u bilo kojem dućanu nisu dali da otvaram robu kako bi ju upalio. Onda oni poslije imaju sranje jer prodaju "otvaranu i korištenu" robu pod novu. U najboljem slučaju ju mogu prodavati kao izložbeni primjerak uz prikladni popust.

Realno, s te strane ih shvaćam. 

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pa dobro, otvori kad platiš, odmah tamo u trgovini. Ako ne valja nešto, dat će ti drugi.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kratos091 kaže...

Pa dobro, otvori kad platiš, odmah tamo u trgovini. Ako ne valja nešto, dat će ti drugi.

I ako ne radi, pravac servis :D

Šalim se, bilo bi dobro kada bi se npr toga pridržavali, to mi uopće nije palo na pamet.

Fuck me I am famous.
17 godina
guls kaže...

Meni također ni u HT-u, niti u bilo kojem dućanu nisu dali da otvaram robu kako bi ju upalio. Onda oni poslije imaju sranje jer prodaju "otvaranu i korištenu" robu pod novu. U najboljem slučaju ju mogu prodavati kao izložbeni primjerak uz prikladni popust.

Realno, s te strane ih shvaćam. 

Pa to nije ista stvar, ti ne otvaras uredjaj jer ga samo zelis malo pogledati, ti si dosao kupiti uredjaj, pod uvjetom da je ispravan. Dakle otvoris, uredjaj radi kako treba i kupis. 

A skidati pecat samo da se mobitel pogleda nema s kupnjom nikakve veze, za to sluze izlozbeni primjerci

14 godina
WindowsPhone - Općenito

kakva je to praksa da vam ne pokažu mobitel?! drugi put inzistirajte da pred vama testiraju mob.

u tele 2 uzimao 520 i prije plaćanja ženska pokazala sadržaj kutije, upalila mob i dala mi je da vidim jel sve štima. još je napomenula da posebno provjerim kameru, wifi, senzor blizine jer najčešće oko toga imaju reklamacije.

ista stvar u linksu kad sam uzeo 730.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
apoteka kaže...

prijeteci mail poslan

Kako nema Hrvatska? Sad pogledao kod sebe i ima Hrvatska na popisu

to je bilo na laptopu, sad na desktopu gledan i radi uredno

cudno...

...i tako dalje
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice