WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.117
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislim danas pokrenuti novu temu o toj igri pod "Igre za mobitele",da ostali znaju malo više o toj igri.

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
zna netko gdje nac preklopnu torbicu za L535? da se stiti i ekran i poledina iste.
Gledam na njuskalu, nema niceg. ebay preskup posto dolar divlja itd...
14 godina
neaktivan
Mislim da u ima u Mobisa ali cijene su veće, logično
www.wpnovosti.com
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Polako L535 je tek izisla na trziste tako da ce i torbice ubrzo.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Koliko god dolar ludio,ebay je i dalje najeftinija opcija... Nađeš si ono što ti paše naručiš iz kine(ne plačaš dostavu) i na kraju će te izač jeftinije nego u bilo kojoj trgovini kod nas,ili na njuškalu... Uostalom svi se ravnaju po dolaru,tako da opet dođe na isto ko i prije...

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koja je zadnja inačica OSa koje je MS izbacio?

0 0 hvala 0
12 godina
zv'jer2 kaže...

Ne pratim baš temu pozorno pa ne znam jel netko postavio pitanje:

Meni na L920 notifikacije u Action centreu pokazuju i tekst poruke, a bratu na L925 isto na Cyanu i W8.1 se pokazuje samo da je stigla poruka i od koga bez contenta. (SMS, whatsapp itd.)

Ja imam Developers Preview uključen, on nema, ali čini mi se da je taj update došao davno i to službeno pa mi je čudno da njemu ne radi.

Može info u čemu je kvaka?

(ne sviđa mi se baš update politika WP-a, "sve ide na sve uređaje", ali zato svaki telefon dobije nešto drugačije ili u drugo vrijeme, OS verzija, lumia firmware bla bla, na kraju dođe na isto kao kod drugih da moraš kupiti novi uređaj...)

U postavkama svake aplikacije možeš uključiti/isključiti pretpregled poruke koja je stigla..

Ovisno o tome što želiš, uključiš pretpregled poruke i kada ti stigne poruka vidiš tko ti je poslao i sadržaj..

A ako isključiš dobit ćeš samo obavijest da si dobio poruku..

Smrt u penziji
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vi koji ste si stavili 10-ku... Kakvi su vaši utisci nakon par dana korištenja istog?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

Vi koji ste si stavili 10-ku... Kakvi su vaši utisci nakon par dana korištenja istog?

Ja se definitivno vracam na 8.1, nakon hard reset a desetke stvari jesu nesto bolje ali jos uvijek je to prelose. Jednostavno mi se dogada prevelik lag,usporenost i bugovitost. Istina nemam neki jaki mob (l630) ali mislim da to ne mjenja cinjenicu da ova verzija (po meni) jos nije dovoljno stabilna za normalno koristenje.

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Oni koji ne mogu instalirat nisu ništa propustili, to je rana beta koje ima tek osnovne funkcionalnosti i više služi kao neki rani izložbeni primjerak... Mnogo troši bateriju, mnogo se grije, cortana i battery app su neupotrebljivi, lag je sveprisutan... Ok je za testirat i zadovoljit neku znatiželju, al nikako za 24h korištenje... Treba pričekat dva tri bulda da rješe te kritične probleme, a nakon toga će bit ok za korištenje... Al sve u svemu, sviđa mi se put kojim je MS krenuo...

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Može li mi tko reći jeli što rađeno u Dialeru na WP10? Da možda nema T9 biranje kao kod Androida? Po meni je Dialer, ali i spremanje kontakta jako nazadno kad se uspredi s Androidom.

Ovaj app inače to može:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/rapdialer/40c99615-6a06-4256-a5c0-49c27a3146be?signin=true

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 13:09 (Smooth Operator).

1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Dogada li vam se da spremljene kontakte na google brise nakon dan-dva?

Funkcioniralo normalno do prije mjesec dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stigao case za 930. Očito je kod mene treća sreća. Savršeno naliježe, cijeli mobitel je lijepo zaštićen, čak ga ne udebljava previše, fizičke tipke su prekrivene gumom, ali je guma udobna i za razliku od prošle maske, responzivna i ne treba uprijeti kao sivonja da pritisne tipku. Također, case ne utječe na rad senzora blizine. Sada još dočekam back plate u lime green boji i mobitel će biti taman po mom guštu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Kad dode i taj drugi dio mozes slikat pa da vidim kako izgleda? Trenutacno imam neku crnu bezlicnu kupljenih za 50kn u ducanu. Srecom jos nisan isproba kako funkcionira zastita no estetski mi se nesvida. :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Balkana kaže...
Kad dode i taj drugi dio mozes slikat pa da vidim kako izgleda? Trenutacno imam neku crnu bezlicnu kupljenih za 50kn u ducanu. Srecom jos nisan isproba kako funkcionira zastita no estetski mi se nesvida. :/

Kad dođe i stavim je, budem poslikao da se vidi kak izgleda.

15 godina
WackyZG kaže...

Stigao case za 930. Očito je kod mene treća sreća. Savršeno naliježe, cijeli mobitel je lijepo zaštićen, čak ga ne udebljava previše, fizičke tipke su prekrivene gumom, ali je guma udobna i za razliku od prošle maske, responzivna i ne treba uprijeti kao sivonja da pritisne tipku. Također, case ne utječe na rad senzora blizine. Sada još dočekam back plate u lime green boji i mobitel će biti taman po mom guštu.

OFF:

Dal je to samo do mene ili jos netko nije bas ljubitelj tih maskica itd?
Jest da zastite mobitel, al cine ga debljim i ruznijim (po mom misljenju).

Osobno sam sve do sada mobitele imao u torbicama (zastiti uredaj u dzepu), a prilikom koristenja istog pazim - ok, nemogu rec da mi se nije desilo da mi npr skliska aluminijska omnia 7 padne, al opet, ekran nije zasticen svejedno s tim bumperima, caseovima itd...

Sada koristim L920 i mogu rec da je odlicno gradena - ekran i kuciste, bez ogrebotine, a stalno je nosim po dzepovima itd itd!1. uredaj koji ne nosim u torbici.... Stvarno se nokia tu potrudila, koliko god joj neko zamjeravao masu i dimenzije -pravi mali tenk!

ON:

Na svoju ruku: Upute za instaliranje Windows 10 Technical preview os-a na sve Lumia uređaje

14 godina
neaktivan

off: 

ja prihvaćam samo hardcase, ove gumene ne volim jer mi nekako nije to to.. trenutno na L920 ne koristim nikakvu masku, ali iman jednu gumenu pa kad je vanka jako hladno onda je stavim čisto radi sigurnosti da mi mobitel ne isklizne kad su mi hladne ruke xD

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 21:12 (majstorSZ).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pazim na mobitel tako da sta se tice toga netreba mi case(gumeni u mom slucaju) ali mobitel uvik drzim po stolu, guramo tamo vamo pa bi se to brzo 'izlizalo' hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koristim jednu silikonsku(cijeli mob je zaštićen), koštala je 2$ na eJebu i radi svoj posao, nju imam na mobu kad je zima(kiša, snijeg i kad idem negdje bikeom) a preko ljeta kad sam kod kuće imam Biohazard plastićnu od headcasea mada nju se bojim i nosit jer mislim da će puknit od otpora zraka a ne od udarca od pod 

1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja osobno isto ne volim maske,ni hard ni soft case,ali kad mi je bubnul na pod usred Pet centra i dobila udarac po aluminiju tako da imam udubinu...promijenio sam mišljenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kada netko isproba ovo neka javi iskustva.

Ima li možda nekakvih vijesti kad će službeno izaći TP za L930 i L1520.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
neaktivan

Kolega isprobao, instalirao na L1520.. Samo pratiš upute ali ipak preporučuje da se pričeka službeni ako nisi baš stručan i siguran da znaš uraditi 

www.wpnovosti.com
17 godina
WindowsPhone - Općenito

znaci sljaka na 1520 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 22:18 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja koristim tzv wallet case za 930, prakticno jer mogu stavit par kartica (osobna, kreditna,...) i stagod sitnisa. A i dobro dode kao stalak
...i tako dalje
15 godina
protjeran
majstorSZ kaže...

off: 

ja prihvaćam samo hardcase, ove gumene ne volim jer mi nekako nije to to.. trenutno na L920 ne koristim nikakvu masku, ali iman jednu gumenu pa kad je vanka jako hladno onda je stavim čisto radi sigurnosti da mi mobitel ne isklizne kad su mi hladne ruke xD

Očito nisi vidio ovaj video kad već koristiš masku: 

Jbt imaš tenka od nokije pusti ružne maske.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
neaktivan

hahah.. ma gledao sam ja taj video još davno :P 
Ma alergičan sam na bilo kakva oštećenja na mobitelu. Crtica 1mm ili 5mm, mrak mi padne na oči xD
Kad bi ti rekao da me nerviraju točkice koje su nastale od maske koju je prijašnji vlasnik stalno koristio i da te točkice nekad pokušam obrisat iako je nemoguće..  iman čak i foliju na ekranu 

www.wpnovosti.com
17 godina
WindowsPhone - Općenito

upravo sam krenuo sa experimentom pa se javim kasnije sa SS win 10 (nadam se) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

hahah.. ma gledao sam ja taj video još davno :P 
Ma alergičan sam na bilo kakva oštećenja na mobitelu. Crtica 1mm ili 5mm, mrak mi padne na oči xD
Kad bi ti rekao da me nerviraju točkice koje su nastale od maske koju je prijašnji vlasnik stalno koristio i da te točkice nekad pokušam obrisat iako je nemoguće..  iman čak i foliju na ekranu 

Ja sam svoj ekran oštetio s ogrepotinom u gornjem desnom kutu, kut ogrebotine je 37° u 4. kvadrantu, dubina ogrebotine je 0.5 mm... samo zato što nisam nokte odrezo na vrijeme 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice