Traži opciju dial assist. Ne znam kako glasi na našem :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Traži opciju dial assist. Ne znam kako glasi na našem :)
Mislim da sam riješio.. na jednom je bio International assist off na drugom on :)
Nešto kao ti-ne-đe-ri tj. tineđerke ;)
Ja imam 50g i zelim kricavo zelenu Lumiju.
To je stvar izbora... Ja se ipak držim da sva tehnologija (kod mene) mora da bude ili siva ili crna(najviše volim mat podlogu) a što setiče stvari i toga, tu volim tako, kričavo(šarene patike, majica koju vidite na mojoj profilnoj i sl...), onako, kao grafički dizajner hahah
Koji to Android imas? Ugl, da je nokia samo proizvodila mobitele poput 920, ne bih nikad kupio WP mobitel. Te silne boje, zaokruzeni rubovi me podjecaju na djeci vrtic. Imao sam 925, pa 930 i sada imam 830. Trenutno prodajem tu 830 da kupim Gold edition pocetkom 2. mj. Nije mi jasno tko moze kupiti zuti, kricavo zeleni ili narancasti mobitel.

http://www.windowscentral.com/microsoft-windows-10-phone-and-what-coming
još malo o wm10... mogao bi on i malo ranije, čni se tako....
zašto ja ne vidim insider u trgovini? Ativ S
Lumia 636,windows phone 8.1
Kad mi netko posalje poruku preko whats upa ili fb messengera nedolaze mi notifikacije da je poruka stigla...Nego tek kad otvorim aplikaciju na zaslonu prikaze mi neprocitane poruku...
Nekad mi pokaze poruku nekad ne....Takodjer ista stvar sa aplikacijama poput sofacore ili goal live...
Meni je tako s Messangerom stalno, W. radi kako treba ali M. ne radi nikako... Dođe mi jednom u 10 minuta objavijest i to je to, dalje ne....
Jeli se to moze ikakako rjesiti?Koji je mobitel kod tebe ili je to do softwarea
Nokia Lumia 735 slicna stvar s time da meni sve funkcionira dok sam na wi-fi. Ako sam spojen (2G,3G,4G) onda notifikacije dolaze vrlo rijetko. Zanimljvo kad je u isto vrijeme ukljucen wifi i mreza preko mobilnog operatera, notifikacija se nekad pokaze (facebook, messenger) ali nema zvucne obavijesti...
Mailovi rade uvijek i u svim slucajevima.
Notifikacija za myAppFree dolazi uvijek bez obzira.
Može se riješiti, tako da kupiš Android
Može se riješiti, tako da kupiš Android
Krticaaaaa u bunkeruuuuuuuuuuuu!!!!!! Uzbuuuuunaaaaaaaaaaaaaa upaljeeeeeeenaaaaaa
Evo još jedan novi windowsphone korisnik. Pozdrav svima. Snalazim se na Nokiji 930 (koja se dosta ugrije prilikom zahtjevnog korištenja, ah ništa nije savršeno) i čekam Denim, valjd će do kraja siječnja. Jel preporučate koji browser osim IE ili je IE najbolji za wp
UC browser nije los iako sam ga malo koristio pa nemogu reci da je bolji od IE.
Navodno zadnji update za PfD prije win10 je vani nakon kojeg se PfD sam brise.
U mene jos nema nista.
Izvor?
IE po meni najbolji.. dobro, UC je jako dobar i Opera Mini je tu.. sve je to ok za korištenje ali IE je meni i više nego dobar. Navikao sam na njega još dok sam koristio WP7.8 i jednostavno on uvijek najbolje radi
Izvor?
http://wmpoweruser.com/phone-insider-related-developer-preview-update-rolling-out/
Navodno zadnji update za PfD prije win10 je vani nakon kojeg se PfD sam brise.
U mene jos nema nista.
Ja sam dobio taj update, ali sam ranije flashao 930 na nordijski firmware. Imam još uvijek Preview for Developers aplikaciju.
dobar je UC ali samo privremeno, pokusao sam da koristim kao daily browser, ali nije islo, bar ne meni, opet se vratim na IE
samo IE mi je jako los poslije cyan apdejta, desi se da sama stranica se mice ulijevo, jedno vrijeme je znao crashat cesto browser.
ja se nadam da ce izlaskom Wm10 IE dobiti dosta dobro unapredjenje ispod haube
ono sto ocekujem takodjer od WM10 jeste multitasking, ako ne moze onaj kao sa symbiana/meegoa, daj bar onaj sa androida
takodjer ocekujem i da tastatura konacno dobije haptic feedback
i da na pritisak kapacitivnih tipki bude jaca vibracija
to su one neke sitnice koje mi prvo padaju na pamet i koje zaista ocekujem da se pojave na wm10
e kad već netko spominje UC, ja imam problem s njim ogroman. A to je da ne radi uopće.
Upalim ga konkretno nesurfam previše po mobu, imam neke stranice koje provjerim. Hattrick upalim eto primjer, 3,4linka kliknem,ugasi se odmah.
FB otvorim ,ne mogu otvoriti poruke preko UCa, i puno toga još.
Mislio sam da je to samo do mene, ali i brat ima problemna 630, a ja sam na 920.
Uglavnom uopće ne radi kako treba, i jako me to živcira.
dobar je UC ali samo privremeno, pokusao sam da koristim kao daily browser, ali nije islo, bar ne meni, opet se vratim na IE
samo IE mi je jako los poslije cyan apdejta, desi se da sama stranica se mice ulijevo, jedno vrijeme je znao crashat cesto browser.
ja se nadam da ce izlaskom Wm10 IE dobiti dosta dobro unapredjenje ispod haube
ono sto ocekujem takodjer od WM10 jeste multitasking, ako ne moze onaj kao sa symbiana/meegoa, daj bar onaj sa androida
takodjer ocekujem i da tastatura konacno dobije haptic feedback
i da na pritisak kapacitivnih tipki bude jaca vibracija
to su one neke sitnice koje mi prvo padaju na pamet i koje zaista ocekujem da se pojave na wm10
Ja više očekujem da na WPXu bude kao što ima iOS, postavimo gdje nam je kuća i kad smo na toj lokaciji(ili WiFiu) da npr ne moramo otključavati mobitel, da vidimo ''zavjesu'' dok je mob zaključan(čak iako je postavljena opcija da se ''zavjesa'' vidi samo kad je mobitel otključan), bolje tipke na tipkovnici.... A ovo za vibraciju, neka postave da se može odabrati koliko će biti i kakva će biti vibracija(--- ili -.- ili --. haha xD) I da dodaju recimo otključavanje mobitela pomoću onih krugova koje ima Android ili još bolje da dodaju otključavanje moba kao što ima Windows 8, preko slike u tri poteza
l630
L630