neš ti para... 1$ npr za nešto što ti može jako dobro doć?! 
Nije stvar u parama nasla bi se koja kuna al nedam pare za nesto sto radi potpuno isto kao i besplatna
nista mi se neda
Nije stvar u parama nasla bi se koja kuna al nedam pare za nesto sto radi potpuno isto kao i besplatna
nista mi se neda
To nije bas ni meni jasno. Imam frenda kojem nije problem nekada vikendom potrositi cak i koju stotinu kuna na oblokavanje a kada mu slucajno spomenem da sam kupio aplikaciju za dolar, dva ispljuje je me da nisam normalan i kao da sam ne znam sta napravio.
nista mi se neda
Ovo,čemu plaćat ako ima besplatna alternativa.
Predstavljanje će vrlo vjerojatno biti na Build 2015 konferenciji koja se redovno održava u 4. mjesecu.. Tako da bi se prvi uređaji mogli očekivati negdje u negdje u 6. mjesecu, a možda i ranije. Bile su neke glasine o Lumia 940 uređaju koji nebi trebao doći prije polovice 2015. ali mislim da će se prije ugledat Lumia 1030 kao nasljednica Lumia 1020 uređaja jer ona još nije dobila nasljednika.
Mislim da je dobro u nadolazećem vremenu uzeti neki od Lumia X3X serije jer dok izađu ovi X4X serije pa dok još padnu cijene ima tu čekanja. 
Hoće se wp širiti i na druge proizvođače?
Htio bi novi mob, pa nez da sada gledam samo nokia lumie ili mogu uskoro vidjeti i druge proizvođače.
Tako je, ako želite softversku podršku na razini, bez Lumia uređaja ništa. OK, Samsung, HTC, Prestigio i ostali, svi oni imaju dobre uređaje koji možda za manje novaca nude više nego Lumia uređaji ali su slabi sa softverskom podrškom kao što to imaju Lumia uređaji. Mislim da HTC 8x/8s još nisu dobili nadogradnju na WP8.1, trebala je ići krajem 10. mjeseca i odgođena je. Iako može se preko preview for developers programa ali opet to je samo OS bez firmvera/drajvera što i nije neka sreća.
@77ari- WP uređaje imaju MS(Nokia), Samsung, HTC, Prestigio, Yezz, WIN, ARCHOS.. ugl. ukupno 14 proizvođača i 20ak različitih uređaja
I nije baš tako... Primjerice ATIV-S Je dobio prije nekoliko tjedana WP8.1 GDR1, dok Lumie još ne, a ni neće ovu godinu... HTC 8X bi trebao dobit sredinom 12mjeseca, također GDR1...
Koj je bolji vama i zašto?
Nokia lumia 625 ili 630
625 ima veci ekran od 630 i normalne tipke dole + fleš i senzore neke, al 630 ima bolji procesor pa stvarno ne znam kojeg bi si uzeo.
I procitah negdje da se žale ljudi na baterije u limijama, tak da ak je to istina, da uzmem Huawei Y530 umjesto tog?
OS me ne zanima, svejedno mi je..
http://freebitco.in/?r=624635
625 je bolji izbor. A baterija mi traje 30-40h bez gašenja, znači skinem ga danas ujutro s punjača, sutra oko 6 navečer ili kad idem spavat ga punim, ovisi koliko ga koristim. Inače, 630-ka.
630tka na GSM areni ima 66h rad, od toga 10h videa, 10h broswer, i 14h 3G poziva... Također će imati dulju podršku pošto je to ipak nova serija... Nema LED flash, ali nez ni sto će flash na tom 5MP senzoru koji ionako nije u stanju napravit noćnu sliku..
http://freebitco.in/?r=624635
Da, dulju podršku...Što ti nije jasno? Svaka serija ima 3 godine podršku...
630tka na GSM areni ima 66h rad, od toga 10h videa, 10h broswer, i 14h 3G poziva... Također će imati dulju podršku pošto je to ipak nova serija... Nema LED flash, ali nez ni sto će flash na tom 5MP senzoru koji ionako nije u stanju napravit noćnu sliku..
Je*eno su oni to izvukli, ako to ikad uspije normalni korisnik treba mu spomenik dići. Daj molim te, ni djeca nevjeruju da je to moguće, tu prosipat 66h uz 10h videa i 14h poziva..moš mislit
očito si krivo razumio
Both the Nokia Lumia 630 and 635 garnered respectable scores in our test, especially given the low capacity battery. For both devices, the overall endurance rating came in at 66 hours. It is an above average score, meaning each phone will last almost three days if you used it for an hour of video playback, an hour of calling over a 3G network and an hour of web browsing daily.
Hackeru,što je čudnoga u 10h gledanja videa i 14h razgovora, a i 10h surfanja?BTW to ne ubrajaj u 66h, 66h je prosjek sa nekim "normalnim" korištenjem... Dok recimo 10h videa, znaci da mozes gledat 10h videa dok ti baterija ne ode sa 100% na 10%... Dakle uređaj ima low end S200 koji je usput i noviji proizvodni proces od onoga u L625,a to znaci energetski efikasniji... Također ima hvaljen zaslon, koji očito ne troši puno, pa ima velik SoT, i na kraju tu je ne zahtijevan WP8.1... Dakle ako tebi baterija na L625 traje dva dana, nez zašt se čudiš ko pas jajetu, što L630 ima dulji vijek, sa puno efikasnijim SoC-om?
Mislim da Lumia 630 ima zadovoljavajuće trajanje baterije. Kolega ga baš kupio prije nekoliko dana i malo sam čačao po njemu u menzi dok je moja L920 bila na punjaču
Uglavnom, pogledam mu battery saver 80% baterije a skinut sa punjača prije 5 sati. Moja L920 skinuta sa punjača prije 4 sata i opet je na punjaču, toliko o trajanju baterije.
Ostali dojmovi, ja nebi mogao živjeti sa takvim ekranom jer sam navikao na ekran od L920 ali suludo je uopće usporediti ekran od L630 i L920. Mislim da se za toliko novaca koliko košta L630 ne može više niti tražiti.
očito si krivo razumio
Both the Nokia Lumia 630 and 635 garnered respectable scores in our test, especially given the low capacity battery. For both devices, the overall endurance rating came in at 66 hours. It is an above average score, meaning each phone will last almost three days if you used it for an hour of video playback, an hour of calling over a 3G network and an hour of web browsing daily.
Ovo što ovdje piše je potpuno drukčije od onoga što je on iznad napisao.
Hackeru,što je čudnoga u 10h gledanja videa i 14h razgovora, a i 10h surfanja?BTW to ne ubrajaj u 66h, 66h je prosjek sa nekim "normalnim" korištenjem... Dok recimo 10h videa, znaci da mozes gledat 10h videa dok ti baterija ne ode sa 100% na 10%... Dakle uređaj ima low end S200 koji je usput i noviji proizvodni proces od onoga u L625,a to znaci energetski efikasniji... Također ima hvaljen zaslon, koji očito ne troši puno, pa ima velik SoT, i na kraju tu je ne zahtijevan WP8.1... Dakle ako tebi baterija na L625 traje dva dana, nez zašt se čudiš ko pas jajetu, što L630 ima dulji vijek, sa puno efikasnijim SoC-om?
To ne ubrajaj..ma da, on je napisao tako da ispada da je 66h sa svim tim, što je nemoguće.
I ja imam 630 i traje mi tako kako sam bio napisao. Jutros u 8 ga skinuo s punjača, 61% još imam uz normalno korištenje. Još 24h bez problema će biti.
I da, ja se kladim u bilo šta da 14h razgovora izdržati neće, kao ni 10h gledanja videa ili 10h surfanja. Kad bi stavili svjetlinu ekrana na najmanje što može onda bi možda postojala šansa.
Mislim da cu uzet 625 zbog veceg ekrana, a to kaj se raspravljate oko gluposti kaj ovi napisu kolko traje baterija stvarno je smijesno, pol tih stranica ionako fula specifikacije tu i tam :P
Danas uzmem Alcatel one touch Hero jer sam ga dobio veoma povoljno, a privuklo me je 6 inca na ekranu. Ostajem koristiti i lumiu ali moram priznati da se lijepo vratiti i na android malo jer ipak su neke stvari mnogo ljepse (usminkanije) i prakticnije. I fakat jednom kada probas veci ekran nema vracanja 
Sve Angry Birds igre su besplatne za WP. Navalite dok mozete :)
Source: http://www.windowscentral.com/all-angry-birds-windows-phone-games-are-now-free
Mislim da hoćeš.. ja sam na WP7.8 imao iStunt 2 besplatan, napravio hard reset i posle toga sam ga morao platit. Nije isključena mogućnost da je to promjenjeno
A da ste pročitali što je kolega stavio. Nije sigurno, ali:
Now it looks like publisher Rovio has made all of the current Angry Birds games free to download. This is apparently not a promotion but a permanent change.
neces. I ja sam to mislio kada sam upiknuo besplatni mytube. Pisalo je da kosta i da ga mogu kupit i otiso sam pod to i onda kada sm stisnuo buy mi je rekao da ga vec posjedujem i da ga mogu nastaviti preuzeti.