- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupio lumiu 630 za 800 kuna novu :)
kod ikone od wifija se pojavljuje slovo R, što je to?
Roaming?
Pa trenutno sam u Vinkovcima tako da...
Ne mogu ući na: podaci o kretanju, mreža+, dodir(napredne postavke) i povratne informacije za tvrtku.
Kad to kliknem samo me vrati u isti menu.
Baterija je na 28% mob je novi, da ga stavim na prvo punjenje ili da još malo ostavim da potroši bateriju?
Ne mogu ući na: podaci o kretanju, mreža+, dodir(napredne postavke) i povratne informacije za tvrtku.
Baterija je na 28% mob je novi, da ga stavim na prvo punjenje ili da još malo ostavim da potroši bateriju?
U vezi baterije, stavljaj punit kada hoces, nije to vise kao nekad sa starim baterijama.
Sama aplikacija gdje se pregledavaju fotografije!
Aha, krivo sam te ja skužio, mislio sam da govoriš za pozadinu 
Prešao na 8.1... Ogroman napredak.
Ne sviđa mi se šta su napravili sa Fotografijama! Prije je to bilo drastično ljepše...
ja imam lumiu 520, pa ne znam kako stavit taj treći red tih velikih ikona, pa jel mi možeš pojasnit?
EDIT: skužio samo ne mogu ući u start+theme ne znam zašto?
kupio lumiu 630 za 800 kuna novu :)
kod ikone od wifija se pojavljuje slovo R, što je to?
Roaming?
Svrati do Županje i dobiješ Ativ S za tu Lumiju, dođe te samo 20 minuta malo brže vožnje 
Ne bi hvala, sve sam riješio?
Prešao na 8.1... Ogroman napredak.
Ne sviđa mi se šta su napravili sa Fotografijama! Prije je to bilo drastično ljepše...
ja imam lumiu 520, pa ne znam kako stavit taj treći red tih velikih ikona, pa jel mi možeš pojasnit?
EDIT: skužio samo ne mogu ući u start+theme ne znam zašto?
Meni je nakon updatea i restarta bio trom telefon.. Čekao bih po dvije, tri sekunde da uđe recimo u poruke, tada sam izvadio bateriju i to ga je refalo... Radi možda i fluidnije nego prije...
Tako da probaj sa vađenjem baterije...
Jel itko skužio da li se može namjestit da stalno prikazuje vrijeme,mrežu wifi/3g i bateriju gore kod padajućeg izbornika ne samo kad prođeš po njoj?
Meni je od updatea konstantno aktivno...
mogu li nekako napravit backup telefona jer mi je jako bitno da mi se sačuvaju neke aplikacije prije nego što ga resetiram i hoće li mi ostati brojevi na mobitelu nakon što ga resetiram?
Jel itko skužio da li se može namjestit da stalno prikazuje vrijeme,mrežu wifi/3g i bateriju gore kod padajućeg izbornika ne samo kad prođeš po njoj?
apdejtuj na wp8.1
to sto kazes tako je bilo na wp8
mogu li nekako napravit backup telefona jer mi je jako bitno da mi se sačuvaju neke aplikacije prije nego što ga resetiram i hoće li mi ostati brojevi na mobitelu nakon što ga resetiram?
Brojevi su ti vezani za MS account (ili cak moze biti i Google, ali nisam 100%), tako da se samo prijavis na account i on povuce brojeve.
Backup ti povuče sve što želiš. Meni su se uredno app-ovi vratili nazad. Jedina stvar koju sam morao ponovno autorizirati su aplikacije od banaka pošto traže autorizacijski kod koji sam uspio preko internet bankarstva aktivirat na naćin da je generiran novi kod
Cyan na 820 leti!
Cyan na 820 leti!
. Pazi da ne odleti, moga si ga vezat za svaki slucaj. ;-)
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Buduci da mi je ovo prvi susret sa Windowsima zanima me par stvari.
1. Moze li mi netko objasnit kako namjestit push gmail?
2. Koje aplikacije mi preporucat za skinut?
3. U fejs aplikaciji nema ni opcije chat ni mogucnosti slanja poruka ili mi se cini?
4. Jel postoji YouTube aplikacija jer je nemogu pronaci na storu?
Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
3. U fejs aplikaciji nema ni opcije chat ni mogucnosti slanja poruka ili mi se cini?
1. Settings -> email+accounts -> add an account -> Google - tu se logiraj i onda odaberi da ti synca "as items arrive"
2. RapDialer, prvo sto mi je palo napamet, za brzo pronalazenje kontakata, whatsapp/viber, flashlight xt, onedrive, nokia camera, wpcentral, weather..to su neke koje ja imam
3. Nema, izbacili su, instaliraj Facebook Messenger i preko nje pisi poruke
4. Ne postoji sluzbena, al ima dobrih poput MetroTube-a, OneTube (koji ne mogu vise pronac na storeu nez zasto)..ima ih jos al ove samo znam sada...
Ovaj skype i viber me izludjuju na lumia 920. Kad je tel zakljucan nekad zvoni na ta 2 programa a nekad ne zvoni. Prije 8,1 sam to rijesio tako sto sam zakacio kvakicu na setings/wi-fi/advanced/pa sam tu zakacio da wi-fi uvijek radi ili tako nesto ali sada toga na 8,1 nema. Danas supruga kupila lumia 630 i na joj je stvar jos gora na ta 2 programa. Ako joj nije pokrenut skype onda nije uopste online a ko viber nije pokrenut onda me samo izbaci kad je pokusam nazvat. Jel ima negdje neka opcija da se to ustima? Inace ta lumia 630 je super tel... u radu ja ne primijetim da je ista sporija od 920 samo eto mana je sto nema bljeskalicu i prednju kameru
imas u fb appu gore desno malu ikonicu. Trazi te da instaliras messenger ali mozes stisnuti da neces pa te baci na poruke. Tako je meni sa Facebook Beta aplikacijom i curi sa obicnom Facebook aplikacijom.
imas u fb appu gore desno malu ikonicu. Trazi te da instaliras messenger ali mozes stisnuti da neces pa te baci na poruke. Tako je meni sa Facebook Beta aplikacijom i curi sa obicnom Facebook aplikacijom.
vec sam instalirao messenger, probam ga izbrisat pa vidim sto bude.
Možda glupo pitanje ali gdje ici za ukljucit 3g/4g?
I mogu li taj prečac staviti u notification bar?
Možda glupo pitanje ali gdje ici za ukljucit 3g/4g?
I mogu li taj prečac staviti u notification bar?
Postavke - mobilna mreža+sim - sim postavke i pod najveća brzina veze odaberi šta želiš
Za notification bar pojma neman
sad malo podesavam telefon, i skuzio sam da nema nijedna aplikacija od googleovih na marketu a da ju je napravio sam google.
Dajte mi molim vas preporuke za gmail, hangouts, google+.
hvala
Ne postoji jos uvijek mogucnost postavljanja precaca u notification bar za uklj./isklj. 3G/4G. Nazalost...
sad malo podesavam telefon, i skuzio sam da nema nijedna aplikacija od googleovih na marketu a da ju je napravio sam google.
hvala
e jbga... google ti baš i ne voli wp8 tako da... gmail možeš sredit u telefonu ali ovo drugo mislim da ni ne postoji za wp.
hvala
ne mogu uci u opciju "dodir" napredne postavke u opcijama.
Kad kliknem krene kao da ce uci i onda me vrati na isti meni.
Hocu da iskljucim vibraciju kad kliknem na back,prozor ili search.
hvala
resetiraj mob..
hvala
meni ista stvar bila na onom izboru pločica i morao sam vratit na tvorničke postavke
Što treba biti na engleskoj ili americi da bi dobio cortanu?
hvala
meni ista stvar bila na onom izboru pločica i morao sam vratit na tvorničke postavke
Što treba biti na engleskoj ili americi da bi dobio cortanu?
Da, regionalne postavke na English/US i onda nakon restarta se Cortana sama pojavi.