Neprestano imaš ove power-upove. To se i meni pojavilo i sad je stalno tako.
To nije bug, to je feature. 
Neprestano imaš ove power-upove. To se i meni pojavilo i sad je stalno tako.
To nije bug, to je feature. 
Meh, dosadi nakon nekog vremena...
Aha, nije lose, uzmem ono da brzo trci, i onda skocim i pokupim sve to :P
Može pomoć? Danas ujutro mi je samo resta raditi Mobilni Internet. Znači surfam ugodno, kad samo prestane učitavat stranice, a imam megabajta i puni 3G signal stalno na T-Mobile mreži? I ne želi upalit Hotspot iako piše da je mobile data uključen. Što da radim?
Windows Phone FTW
Gasio sam ga, vadio i vraćao Sim karticu ali opet isto.
probaj profile izbrisat i ponovo ih stavit. vjerojatno se sj... nakon nekog update-a
probaj profile izbrisat i ponovo ih stavit. vjerojatno se sj... nakon nekog update-a
I dalje ne radi
I dalje ne radi
Jesi platio sve račune?
Na T-Mobile-u sam, i nsiam na pretplati nego uzimam bonove, a imam na računu još 206 MB koje mogu do 6.6.2014 iskoristit.
Istu sam karticu stavio i u svoj rezervni Lg Optimus L7 i na njemu isto ne radi mobilni internet a signal je jako slab na njemu, dok je na Lumiji konstanto pun. Da nije možda sim crkao?
Ako imaš postavke na L7, ukljucen mob. podaci, a internet ne radi, problem je do SIM kartice. Ako ti rade pozivi i sms normalno, zovi sluzbu za korisnike i trazi da posalju prigovor,a ako ti nista ne radi, SIM je krepo pa radi zamjenu SIMa
- HTC 8S -
Ako imaš postavke na L7, ukljucen mob. podaci, a internet ne radi, problem je do SIM kartice. Ako ti rade pozivi i sms normalno, zovi sluzbu za korisnike i trazi da posalju prigovor,a ako ti nista ne radi, SIM je krepo pa radi zamjenu SIMa
Rade mi pozivi i sms samo internet ne radi. Nikad više T-Scum
To ti se može dogoditi na bilo kojem operateru.
To ti se može dogoditi na bilo kojem operateru.
Evo pročito sad na drugom forumu da je HTu večeras pao mobilni internet.. dakle, poteškoća kod njih je.. kažu, sve ćešće se događa.. meni do sada ni jednom
Opce poznat bug na ATIV-S(puni forumi su prituzbi na taj bug)... vjerovatno je do samog firmwarea, pa ce trebat pricekat samsunga sa sluzbenim updateom WP 8.1 i pripadajucem mu firmwareom...
I mislio sam :/ A sta je to ''firmware''?
I mislio sam :/ A sta je to ''firmware''?
Driveri za komponente u mobitelu.
Nakon ovog novog update-a baterija mi se brutalno poboljšala.
meni je ok sad, otprilike kao na wp8
lumia 1020
Meni takoder 925ica osijetno dulje traje na bateriji,nakon zadnjeg updatea..
Ja lagano mogu da derem TR2 i Subway cijeli dan, i jos na 3Gu 
Da li je ovaj update za sve mobitele ili samo za nokie, jer ja ga nisam dobio na ATIV S-u?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Da li je ovaj update za sve mobitele ili samo za nokie, jer ja ga nisam dobio na ATIV S-u?
Ako nisi dobio update, provjeri da ti je instalirana aplikacija Preview for developers, te uđi u nju i ponovno se prijavi. Nakon toga će ti biti vidljiva. Update je za sve koji koriste WP 8.1, nije firmware nadogradnja, već samo software fix.
Da li je netko uspio skinut ovaj novi update na Ativ S, jer ja ne mogu?
(imam 8.1 DP)
U vezi L625, dal podrzava Cortanu i glance?