Windows Phone 7

poruka: 4
|
čitano: 1.291
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows Phone 7

Da vas čujem ljudi... Što mislite o WP7 kao nadolazećoj alternativil.

Iako mi je Windows Mobile bio nešto najnakaradnije što sam ikad probao na mobitelu, umjereno sam optimističan za WP7

Razlozi su sljedeći...

1. Jedinstveni UI - Microsoft je odlučio ne ponoviti grešku Googlea koji je sa Androidom dao previše slobode korisnicima (doduše HTC Sense je odličan, ali neka druga rješenja su napravila više štete nego koristi)

2. Više proizvođača, ali jasno postavljeni hardverski zahtjevi - tako će se izbjeći situacija gdje programer mora misliti na različite rezolucije ekrana i različit hardver u mobitelima

3. Zune music i XBL integracija - u USA se Zune servis pokazao kao odlična alternativa itunesu, a XBox Live je odličan online gaming servis

što vi mislite?

Imho.... sloboda je super stvar, ali u određenim granicama

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows Phone 7

Mislim da će tek ovo biti nakaradno. Je*eš Windowse koji nemaju Start izbornik. Windows Mobile je uvijek bio smanjenja verzija stolnih Winowsa, a sada su od njih napravili pederizirani iOS-like OS. Bljut!!Mršti se

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
RE: Windows Phone 7
Gerontius kaže...

2. Više proizvođača, ali jasno postavljeni hardverski zahtjevi - tako će se izbjeći situacija gdje programer mora misliti na različite rezolucije ekrana i različit hardver u mobitelima

...e ovo mi se sviđa.

vexx5555 kaže...

Mislim da će tek ovo biti nakaradno. Je*eš Windowse koji nemaju Start izbornik. Windows Mobile je uvijek bio smanjenja verzija stolnih Winowsa, a sada su od njih napravili pederizirani iOS-like OS. Bljut!!Mršti se

a složio bih se i s ovome.

Ostalo, iskreno neznam. Onaj stari WM mi je bio prava stvar, ovo moram ipak isprobati i sve skupa osjetiti, kako "diše" na tržištu. Mislim da će biti i široko prihvačen ali od teenagerske zajednice odnosno onih pomodnih frikova. WM je bila za ljude koji znaju što hoće.

...i da mislim o nabavci WP7 uređaja.

16 godina
odjavljen
RE: Windows Phone 7
HCSC kaže...

...i da mislim o nabavci WP7 uređaja.

I ja isto, ali mene zanima hoće li se kao kod stolnih Win 7 nuditi mogućnost rollbackanja, odnosno povratka na stariju verziju (WM 6.5.3) ako mi se nova ne sviđa. Samo su to zeznuli sa glupim propisima za uređaje-sad će svi biti isti (to me podsjeća na iPhone-svi slični). Zar takva mantra treba Microsoftu?!

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice