Više pitanja za mobitele.

poruka: 3
|
čitano: 1.362
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Više pitanja za mobitele.

Ovako. Imam dva mobitela. Prvi mi je bio Siemens A75, a sadašnji mi je BenQ-Siemens C81

Pitanja:

-Siemens A75

1)Da li mogu ovaj mobitel nekako upaliti bez baterije i kako?

-BenQ-Siemens

1) Gdje mogu naći najnoviji firmware jer (koliko sam čuo) je propala njihova kompanija pa stranice nevaljaju. (imam 38 koji ima previse bugova)

2) Mogu li staviti firmware bez USB kabla, sa Bluetooth-om i kako? (ovo ne trebam ako nemogu naći firmware)

3) Nisam nikad stavjao firmware pa mi treba bolje pojasniti.

Eto.

Hvala

Budi zdrav, budi čio, umri u svakom slučaju Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Više pitanja za mobitele.
KillerSpree. kaže...
Bez baterije? Možda se može na način da ogoliš žice na adapteru (punjaču), pa direktno spojiš na pinove u mobitelu (ako ih je dva, + i -).

Firmware se ne može nadograditi preko bluetootha. A eventualno ga možeš naći na nekim specijaliziranim forumima ili možda na news grupama. Tamo će onda vjerojatno biti i upute.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 11:16 (macak).
16 godina
neaktivan
RE: Više pitanja za mobitele.

Ha probat ću s punjačem. Hvala na odgovoru, javit ću ako nešto nađem.

*EDIT*

O ne tek sam sad vidio da se ne može bez kabla. Zbilja me živcira taj bug s kamerom kod videa.

Evo opet edit. Našao sam neki firmware na ruskom site-u pa se pitam hoću li ako stavim uvijek imat ruski.

Verzija 47

Budi zdrav, budi čio, umri u svakom slučaju Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 19:09 (KillerSpree.).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice