Vip vs. T-com vs. TELE2 vs. Tomato (...)

poruka: 42
|
čitano: 30.304
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

zanima me, koji je po vašem mišljenju nabolji pružatelj mobitel usluga?

0 0 hvala 0
17 godina

Ja koristim Tele2 i vrlo sam zadovoljan! Prije sam bio na VIP-u, dobri su, ali nije bilo puno akcija za korisnike da ih privuku (po mome mišljenju)...
Za T-Com neznam (bio sam preko njih imao DSL i Flat i bili su preskupi, pa sam prešao na Optimu, vrlo zadovoljan), neznam ni za Tomato kako je...

Moja rang lista (otprilike)

1.Tele2

2.T-Com ili VIP

3.Tomato

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vip vs. T-com vs. TELE2 vs. Tomato (...)

najbolji su mi po kvaliteti t-mobile... sto nazalost nuzno znaci i najskuplji.

tomato je ok za zvat i slat poruke...

tele2  mi ide na neku stvar jer ne mogu maknut PIN

ovo je cisto moje misljenje....

Feeling good, Lookig good !!!
17 godina
neaktivan

T-Com - prednosti: razgovori u inozemstvu, svako malo ima nekih posebnih ponuda kao besplatni SMS, besplatni razgovori i slično

- mane: cijena

Vip - prednosti: jeftini mobiteli na pretplatu

- mane: razgovori u inozemstvu, nema nikakvih posebnih ponuda, cijena

Tele2 - prednosti: cijene mobitela, cijene poziva i poruka

- mane: razgovori u inozemstvu

Tomato - prednosti: cijene poziva i poruka

- mane: loši mobiteli u ponudi, pokrivenost signala, razgovori u inozemstvu

Ču-ču
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

zanima me, koji je po vašem mišljenju nabolji pružatelj mobitel usluga?

osobno nemam nista protiv koristenja najjeftinije opcije kod Tele2 i kombinacije njihovog i T-mobileovog signala. Ne moze bolje. :-)

jedino kaj mi je cudno je da nemaju signal u Importaneu ... ili sam u krivu :-)
16 godina
protjeran

neznam, ja sam na vipu oko 5-6 godina, i za sada sam zadovoljan... e da, i kad se prelazi sa nekog operatera na drugog, kak to ide (dali se može ostaviti isti broj itd.)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja na vipu takoder nekih 6godina i zadovoljan uslugom

0 0 hvala 0
16 godina

Imam Tomato otkad su se pojavili i prezadovoljan sam. Imam bolji signal nego na T-Mobileu bar po mom misljenju, jedino im je minus taj roaming ali zato imam staru T-Mobile karticu koja to pokriva par puta godisnje. Inace cijene su zakon kad ukucas bon od 50 kn mjesec dana imas poziv 40 lp poruku 25 lp ako ukucas 100 jos i manje bez ikakve dodatne mjesecne nadoplate. Bez ikakave nadoplate imas i 50 besplatnih minuta i poruka mjesecno samo aktiviras opciju a oni ti salju dnevno jednu sms ili mms poruku oglasivaca koji im to placaju pa je zato besplatno. Ponuda mobitela je nikakva ali za mobitele iz slobodne prodaje je odlicno a opcija po meni.

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
I like chineese kaže...

neznam, ja sam na vipu oko 5-6 godina, i za sada sam zadovoljan... e da, i kad se prelazi sa nekog operatera na drugog, kak to ide (dali se može ostaviti isti broj itd.)?

ja sam se prebacio prije mjesec dana s t-mobilea u tele2 i ostavio sam si isti broj....samo dođeš tam,ispuniš zahtjev za promjenom i za deset dana si kod drugog operatera....sve se napraviš bez problema
Kad joysticka nema, miševi kolo vode! ;-)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2008 21:54 (mali.ivica87).
17 godina

Vip 5 godina i u potpunosti zadovoljan jer ne trošim puno pa mi par lipa po poruci ne pravi velku uštedu,a većina frendova mi je na vipu

0 0 hvala 0
17 godina
pavac kaže...

Imam Tomato ...

...Ponuda mobitela je nikakva ali za mobitele iz slobodne prodaje je odlicno a opcija po meni.

Mobiteli koji su zaključani na VIP rade i s Tomato karticom, jer je Tomato, u biti, samo Vipnetova jeftinija tarifa.

Tomato koristim zbog jeftinih poziva prema BiH koje naplaćaju kao da zoveš unutar Hrvatske.
Jedini problem je što mu nekad treba malo duže da uspostavi poziv.
17 godina
I like chineese kaže...

Ja sam se s VIP-a prebaci na Tele2. Odete u njihov centar, kažete im da želite preći na njihovu mrežu s time da Vam ostane postojeći broj, potpišete, nakon 10-tak dana vam ukinu tu karticu koju imate i stavite koju ste dobili od njih!
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina

Ja sam na t-mobileu,(mob. najmanje koristin za pozive), samo vip u nas ima vrlo vrlo los signal, mene da ziva stave u kasetu i zakopaju u zemlju imao bi signal(lol), a moj jedan frend uvijek problema, nikad ga dobit(ima vip)!
Samo t.mobile je dosta skup, pa naj bolji mi se cini tele2!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bila je već takva/slična tema i to ova.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

T-Com - prednosti: razgovori u inozemstvu, svako malo ima nekih posebnih ponuda kao besplatni SMS, besplatni razgovori i slično

samo da ispravim TELE2 je jeftiniji od T-moba u inozemstvu....provjereno....iz prakse....a i po cjeniku
If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
neaktivan
T-com jest da su najskuplji,ali i najpouzdaniji, što se tiče interneta, meni se čini da iskonov carnet duo je dobar izbor ako ga možete izabrat, ili iskonov internet preko t-comove infrastrukture.
Kako se zove lanac od osam Velebita:velebajt hahahaha(LOL).....
16 godina
protjeran
markoal kaže...

Ja sam na t-mobileu,(mob. najmanje koristin za pozive), samo vip u nas ima vrlo vrlo los signal, mene da ziva stave u kasetu i zakopaju u zemlju imao bi signal(lol), a moj jedan frend uvijek problema, nikad ga dobit(ima vip)!
Samo t.mobile je dosta skup, pa naj bolji mi se cini tele2!

di ti živiš? - u špilji???
16 godina
neaktivan

Jedina zamjerka kod vipa su  one reklame ,jebale ih reklame  kada salju u noci  kao kada su sad  neku slali meni nesto za sloveniju i to u 2 ujutro,  a sljedeci  dan  imam  obaveza , a oni mene hebu u 2 u noci sa tim reklamama.Za ostele  nemam prigovore imam signala i sve stima i bas  isto prije par dana su slali poruku da rade na dogradivanju infrakstuture vipa po tome cu imati jos bolji signal i vezu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Oduvijek sam na Vip-u, tj. koristim njihove usluge.

Svoj jedan te isti broj imam već 6god.

Kaj se tiče kvalitete, a po meni ona ovisi ponajviše o dostupnosti-signalu po cijeloj Hrvatskoj, Vip je možda napokriveniji trenutno(možda i više od T-Mobilea).

Tele 2 se isto čini ok ali uz glupu ponudu mobitela.

Tomato ima sad fantastičnu ponudu od 1000 besplatnih SMS-ova i isplati se uzeti njihov acc.

Svi su oni dobri, zavisi samo o navici kupaca/korisnika...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beziljy kaže...
kompotko kaže...

samo da ispravim TELE2 je jeftiniji od T-moba u inozemstvu....provjereno....iz prakse....a i po cjeniku
 ako se ne varam ... cak i pozivi prema van su jeftiniji jer T-com ima 5kn prema van dok je Tele2 negdje oko 3,5kn

nisam siguran ali mislim da bi bilo vrijedno provjeriti ako je to nekome bitno :-)

ja sam iz Italije i Madjarske zvao sa Tele2 za cca 7,20kn ... tako je i racun dosao

17 godina
neaktivan

stvarno neznam zašto je ovaj lik napisao da je mana za tele2 razgovori u inozemstvu. imaju jeftiniji romanig od drugih i još su imali akciju za vrime eura u austriji i dodatno smanjili cijene. svaka čast tele2. bio sam svugdje po europi i tele2 radi bez greške i još je jeftiniji. dakle ovi minus nema nikakvog smisla.

i da napomenem, u mene doma svi imamo tele2, a internet i telefon je od optime. t-smrad više nikad neće doć u moju kuću.

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VIP je teska lopina za homebox dodatna giga prometa 100kn wtf
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

Tele2 definitivno. Imaju sve kao i T-Mobile, ali su drastično jeftiniji.

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

t-mobile nisam imao, ali sviđa mi se web'n'walk
vip koristim ga i zadovoljan sam, razgovori u inozemstvu - neznam zake je to mana, svi su skupi, al uspiješ se javit doma, i obavit neke kratke razgovore...
tele 2 - još jedna mana - nema signala, mislim, u importanneu ne imat signala... straaaašno
tomato je vipova "podmreža" tak da imaju signala tam di ima i vip, znači, ima veću pokrivenost od t-mobilea (bazirano na kartama starim 2-3 godine), a o tele2 da ne pričam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 18:47 (mKos).
16 godina
protjeran

vip jjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee zzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DQ6, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tele2 je zakon - imas jeftine mobitele, jeftine razgovore, jeftine poruke.Po meni je on najbolji

AMD Athlon 64 3000+ 2.00GhZ, Gigabyte m57sli-s4, nvidia 7600gt 256MB, ddr2 1Gb kingmax 800mhz, hdd - seagate maxtor 160GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja sam na VIP-u jel mi je femili na vipu al niace bi preso na tele2 jel su prejeftini bas gledam one mobače 300kn nakia a u vipu bi trazili oko 1000kn
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

Ja sam za T-mobile. Dobri su, nikad problema, stari me zove iz Brazila mobitelom i razgovaramo bez problema, jednostavno nemam potrebu da pređem na nekog drugog.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mKos kaže...

tele 2 - još jedna mana - nema signala, mislim, u importanneu ne imat signala... straaaašno
tomato je vipova "podmreža" tak da imaju signala tam di ima i vip, znači, ima veću pokrivenost od t-mobilea (bazirano na kartama starim 2-3 godine), a o tele2 da ne pričam.
 koliko ja znam,a informiran sam o tome, jer sam i prešao na tele2, tamo di tele2 nema svoje odašiljače, tamo koristi t-mobileove u romingu....pa po toj logici stvari tele2 ima signala svugdje gdje i t-mobile(slično je bilo prije,kad su koristili vipovu infrastrukturu di nisu imali svoju)
-ja još nisam doživio da u inportanneu nemam signala na tele2
Kad joysticka nema, miševi kolo vode! ;-)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 11:58 (mali.ivica87).
16 godina
protjeran

vip ima jednu izvrsnu stvar; uz neke tarife dobiš i friend broj... koji je POTPUNO besplatan, u tom pogledu, nema konkurencije, a glupo mi je kod t-mobilea kaj se reklamiraqju sa 1000 friend brojeva - njima je friend košta ko' u vipu ovak' normalno razgovaranje...

a tele2 ima nekakvu tarifu u kojoj kao imaš 'besplatne' razgovore sa ovima iz tele2-a i po 50 lipa sa drugima - e pa samo da vam kažem, to je prevara, zato što se naplaćuje uspostava poziva 1,50kn, a ako imaš razgovore po recimo 10-15 sekundi, onda se to UVELIKE ne isplati (npr., nazoveš nekoga, a on ti kaže da ga nazoveš za 20 minuta jer je npr. na sastanku - i tu već gubiš kunu i pol!)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice