USB Type C powebank

poruka: 8
|
čitano: 1.098
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
USB Type C powebank

Lijep pozdrav, trazim neki powerbank izmedju 10k do 20k mah sa type C prikljuckom, gledam po amazonu medjutim nitko ne salje skoro u hrv, imate preporuku proizvodjaca, stranice za narucit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: USB Type C powebank

Imaš na ebayu, samo upiši power bank c. Gledaš top rated seller najprije.

SkorvY
13 godina
USB Type C powebank

Gledaj dobar powerbank, a kabel uštekaš koji hoćeš! Pa kupiš USB C, za nekoliko centi :)

Trenutno su Xiaomi i Anker jedni od boljih powerbankova.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB Type C powebank

Ma gledam te Ankere i po ebayu ih ima kad pogledam shipping smraci mi se, amazon.uk/de ne salju u hrv. Treba mi za Nexusa 6P, dakle bitno je samo da podrzava type C posto imam sa mobitelom kabel i jos sam dobio onaj usb sa type c

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB Type C powebank

gledam ovaj anker powercore od 20.000 mah za 55 eura, samo seller ne šalje kod nas... wtf, jel moguće da smo i na amazonu na kakvoj crnoj listi 

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB Type C powebank

Ocito da jesmo, znam da su prije slali sad vise ne ocito... taj sam i ja vidio i taman se ponadao kad k****

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
USB Type C powebank
Naručiš sa kineskih stranica tipa geekbuying, gearbest xiaomi 10000mah za oko 20 dolara te sa ebaya tip C kabel za dolar-dva, ovisno o duljini.
Za sve to je poštarina besplatna, samo isporuka može potrajati i do 3 tjedna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: USB Type C powebank
Hornet_93 kaže...

gledam ovaj anker powercore od 20.000 mah za 55 eura, samo seller ne šalje kod nas... wtf, jel moguće da smo i na amazonu na kakvoj crnoj listi 

Dosta njih iz UK slicne stvari ne salje ni za Irsku...izbjegavaju slati bilo kakve baterije avionom . Aj..neki i salju ali ako ja pokusam iz Irske poslati bilo sta sto ima ugradjenu bateriju lagano me odbiju . Pokusao sam poslati dva puta mobitele...Nope . 

Zato sam od kineza narucio ovaj :

http://www.ebay.ie/itm/182284239680?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Napunim OP3 bez problema 5x i jos malo ostane 

Ima i USB-C izvedba 

http://www.ebay.ie/itm/Vinsic-20000mAh-QC-3-0-Quick-Charge-Power-Bank-Type-C-for-iPhone-Samsung-Huawei-/222336166222?hash=item33c444a94e:g:TocAAOSwImRYRVDe

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.4.2017 20:05 (unimatrix001).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice