Unlock iPhone uređaja

poruka: 9
|
čitano: 1.849
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Unlock iPhone uređaja
Pozdrav Bugovci,
Zanima me u ove kasne sate, jel bi ja i kako i gdje mogao unlockati iPhone kupljen na pretplatu prije godinu dana? Znam da se time gubi garancija, ali ionako je istekla prije mjesec dana. Hteo bi preći na tele2 smiley tarifu (naravno bonovi). Pa mi drugovi recite gdje se to može sigurno (mogu i sam, ali nebi hteo zasrat aparat). Znam da ima i redsn0w i te brije. Ali ima ko ko bi preporućio kakbo mesto, obrt koji bi mi unlockao iPhone da mogu koristiti tele2. Hvala na odgovorima!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Unlock iPhone uređaja
AlfaDelta kaže...
Pozdrav Bugovci,
Zanima me u ove kasne sate, jel bi ja i kako i gdje mogao unlockati iPhone kupljen na pretplatu prije godinu dana? Znam da se time gubi garancija, ali ionako je istekla prije mjesec dana. Hteo bi preći na tele2 smiley tarifu (naravno bonovi). Pa mi drugovi recite gdje se to može sigurno (mogu i sam, ali nebi hteo zasrat aparat). Znam da ima i redsn0w i te brije. Ali ima ko ko bi preporućio kakbo mesto, obrt koji bi mi unlockao iPhone da mogu koristiti tele2. Hvala na odgovorima!

Navedi model uređaja , i sačekaj do ujutro ili kasnije prijepodne dok dođu forumaši koji se bave time , ili da ti preporuče dobar i kvalitetan servis .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
16 godina
protjeran

Model: MB490CR

Svaki savjet dobrodošao :)

16 godina
Unlock iPhone uređaja

3g ili 3gs?

gdje živiš?

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
power_user kaže...

3g ili 3gs?

gdje živiš?

3G Sveta Nedelja, blizu Samobora.

15 godina

ako je jailbrakan instaliraj ultrasnow iz cydia-e ako nije napravi jailbrake 3.1.3 sa spiritom za 4.0,4.0.1 jailbrake.me u safari ukucaj i slide to jailbrake!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

ako je jailbrakan instaliraj ultrasnow iz cydia-e ako nije napravi jailbrake 3.1.3 sa spiritom za 4.0,4.0.1 jailbrake.me u safari ukucaj i slide to jailbrake!

Da ali firmware je 4.1 Tako da ništa u dogledno vrijeme :( Jeli bar netko zna, ili nagađa, kada bi se mogao pojaviti unlocker za 4.1?

16 godina
protjeran
AlfaDelta kaže...
CroVandal kaže...

Da ali firmware je 4.1 Tako da ništa u dogledno vrijeme :( Jeli bar netko zna, ili nagađa, kada bi se mogao pojaviti unlocker za 4.1?

Gdje mogu pratiti kada će izaći novi unlocker (za iOS4.1)

16 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice