Trazi se programer

poruka: 10
|
čitano: 1.722
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Traži se programer (Molim za pomoć)

Kao navedeno u imenu "Topic-a" radim brzu potragu za programerom, ovo je vrlo ozbiljno i trazim nekoga tko se većinom kuži u programerstvo i tko zeli uci u takve ajmo reci "vode" , zelim nekoga tko ce se moci u javno ili negdje dogovoriti u sve to i uci u posao, oko novca nebi bilo nikakvog problema, pola pola u svakome slucaju, pola za moju/nasu inovativnu ideju i pola za njegov/njezin trud i rad, ne zelim djeliti ideju zbog slucaja da ce ju netko ukrasti, tako receno zelim je podjeliti s nekim ko ce je zajedno samnom promovirati , to jest sa nama, u svakom slucaju to je to, nalazim se u Zagrebu i zelio bi da mi netko pomogne oko toga, jer ko zna mozda jednog dana "nasa" aplikacija osvoji svijet, ne stvarno jako je dobra aplikacija sve smo osmislili vec i isplanirali samo nam treba jedan ili cak ako moze dva dobrovoljna programera ili barem savjet kako ga naći, jer je to stvarno inovativna ideja za današnju mladež.

Unaprijed hvala.
- Ivan

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 12:27 (VirtualStylist).

0 0 hvala 0
17 godina
Trazi se programer

Ako je rijec o novom facebooku, ja cu te tuzit jer sam ja to prvi izmislijo.

Rvat katolik!

7 1 hvala 0
15 godina
Re: Trazi se programer

Da nije aplikacija/društvena mreža za virtualnog stilista?

14 godina
neaktivan
Trazi se programer

Nema od toga ništa to su samo pusti snovi, a ovaj što je "izmislijo" je očito neki mislilac kojemu gramatika nije jača strana

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 13:26 (expert man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
expert man kaže...

Nema od toga ništa, to su samo pusti snovi, a ovaj što je "izmislijo" je očito neki mislilac kojemu gramatika nije jača strana(fali točka)

I u tvojom tekstu ima grešaka, fali ti zarez, i na kraju ti fali točka. Šta je najbitnije, fali ti dio mozga zadužen za sarkazam. Ove točke i zarezi bi ti možda donijeli četvorku, al zbog sarkazma padaš na ispitu.

Rvat katolik!
9 godina
protjeran
Trazi se programer

Ma, to modni mačak navlači "mlade" programere.

Provaljen si mačiću...

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
tnakir kaže...
 Šta je najbitnije, fali ti dio mozga zadužen za sarkazam. Ove točke i zarezi bi ti možda donijeli četvorku, al zbog sarkazma padaš na ispitu.

Ne bih se miješao u vaš sukob gospodo, no većina psihologa govori da je sarkazam najniži oblik humora.

Sarkazam odaje depresivnu, narcisoidno-pasivno agresivnu osobu.

17 godina
Tony Marconi kaže...
tnakir kaže...
 Šta je najbitnije, fali ti dio mozga zadužen za sarkazam. Ove točke i zarezi bi ti možda donijeli četvorku, al zbog sarkazma padaš na ispitu.

Ne bih se miješao u vaš sukob gospodo, no većina psihologa govori da je sarkazam najniži oblik humora.

Sarkazam odaje depresivnu, narcisoidno-pasivno agresivnu osobu.

Nisam depresivan, al sam narcisoidan i pasivan :)

Agresivan također nisam.

Nije loše, pogodio si pola.

I da, nema tu sukoba, samo ćakulamo.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 13:55 (tnakir).
11 godina
Trazi se programer

Od sljedeće godine novi smjer na FER-u: "Većinom programerstvo".

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

tnakir Idući put, čini se, moraš osigurati postove, nudim skromnu pomoć u prilogu.

There is a sarcasam sign !? There is a sarcasam sign !?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice