Dakle, jučer mi je Samsung S5230 pao u vodu (pitka voda, ne pitajte kako ni gdje ). Izvadio sam ga za manje od 10 sekundi, izvadio bateriju, sve kartice, obrisao ga, a kad sam došao doma stavio sam ga u zdjelicu s rižom (da se upije vlaga), koristio sam i usisavač i sve ono što se radi ako mobitel padne u vodu. U početku nije davao nikakve znakove života, s baterijom ili bez nje. Nakon nekog vremena, spojio sam ga s punjačom i ekran je zasvijetlio, ali nije prikazivao nikakvu sliku. Bilo mi je jasno da je najvjerovatnije touch otišao na vječna lovišta. Stoga, zanima me da li je još netko imao sličnih iskustava s padom mobitela na touch u vodu i da li ima kakve šanse da se popravi? Jer znam da jamstvo ne pokriva padove u vodu, a i ne mogu im lagati jer kad ga otvore će vjerovatno vidjeti sitne kapljice ili nešto slično...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije bi rekao da je maticnu zahvatila hrđa.
Na mojem SE k750i je isto tako bilo, zaslon svjetli ali ne prikazuje sliku, kasnije je potpuno otkazao poslusnost.
Desi se, probaj jos se malo strpiti,
meni je jedan LG pao u vodu i naravno nije radio, stavio sam ga ladicu, kupio novi mob. i nakon pol godine se sjetio njega i probam ga upaliti i naravno radi bez greske (isto je samo ekran svijetlio prije)
Na mojem SE k750i je isto tako bilo, zaslon svjetli ali ne prikazuje sliku, kasnije je potpuno otkazao poslusnost.
Kakva hrđa? Mobitel je jedva bio par sekundi u vodi, sve mjere čišćenja su napravljene...Nema tu mjesta hrđi...Malo sam proguglao pa sam vidio da je bilo još takvih primjera i ono,nekima je s vremenom mob proradio, nekima nije...Sve je stvar sreće...
Kakva hrđa? Mobitel je jedva bio par sekundi u vodi, sve mjere čišćenja su napravljene...Nema tu mjesta hrđi...Malo sam proguglao pa sam vidio da je bilo još takvih primjera i ono,nekima je s vremenom mob proradio, nekima nije...Sve je stvar sreće...
Ishrđat će on, ako ga tako ostaviš. Nosi to brže na servis-lcd je možda otišao, ali ako ode ploča-bye,bye.