Tele2 roaming - iskustva?

poruka: 4
|
čitano: 3.102
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Tele2 iskustva? (roaming i sl.)

Pred nekih četiri mjeseca sam ovdje dobio informaciju da se roaming u Tele2 dosta promijenio nabolje. Obzirom da mi supruga ima problema s VIPom, rado bi ju prebacio na Tele2, ali joj je roaming najveći problem. Kako Tele2 stoji s tim danas? Molim nekgoga tko ima iskustva iz prve ruke da napiše koju...

Također, ima li nešto drugo što vam se kod Tele2 posebno sviđa ili ne sviđa? Treba mi nešto konkretno da tu lijenu guzicu prebacim s prokletog VIPa, koji je već odavno postao sam sebi svrha.  :)

Gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina

Što se tiče roaminga VIP vs. Tele2 prednost dajem VIP-u ima bolju "pokrivenost" kako i sam koristim oba operatera uvjek mi se VIP pokazao boljim odabirom od Tele2, jest da je Tele2 jeftiniji (ili je bio), ali što će ti to kada ne možeš ništa s njime vani. Ako vam je roaming bitan neka ostane na VIP-u.

Ima Tele2 signal i vani ali kako gdje i u svakom slučaju lošiji je od VIP-a po tome.

1 0 hvala 1
16 godina
RE: Tele2 iskustva? (roaming i sl.)
Veliki Brat kaže...

Pred nekih četiri mjeseca sam ovdje dobio informaciju da se roaming u Tele2 dosta promijenio nabolje. Obzirom da mi supruga ima problema s VIPom, rado bi ju prebacio na Tele2, ali joj je roaming najveći problem. Kako Tele2 stoji s tim danas? Molim nekgoga tko ima iskustva iz prve ruke da napiše koju...

Također, ima li nešto drugo što vam se kod Tele2 posebno sviđa ili ne sviđa? Treba mi nešto konkretno da tu lijenu guzicu prebacim s prokletog VIPa, koji je već odavno postao sam sebi svrha.  :)

Eto kratak odgovor na linku koji sam postao maloprije:

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/tele2-roaming-ne-radi/77954.aspx

U prijevodu nemojte ako već niste ići sa VIPa, ja u VIPu nikada nisam imao problema sa roamingom a prošao sam cijelu Europu dok kratka iskustva sa tele2 govore drukčije ...

Pozdrav

14 godina
neaktivan
Dolazni poziv 3,95 HRK
GPRS roaming (MMS uključen) / 100 kB 5,95 HRK
Odlazni poziv u Hrvatsku 8,50 HRK
Slanje SMS poruke (HRK po poruci) 1,90 HRK

dali je GPRS internet?nači 100kb 6kn? nači ako na dan idem 4-5 puta na bug koliko bi to bilo kb?
pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice