jUCER sam potpisao ugovoror na 24 mjeseca i uzeo mobitel u tarifi 60 i otisao sam malo na net i nazvo kolegu i danas mi stigne poruka da sam potrosio iznos tarifnog paketa neznam zast?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I najkraći odlazak na net ti može 'pocuclati' cijeli paket, tako da je to vjerojatno razlog zašto si potrošio iznos tarifnog paketa.
Kada ideš na net sa GSM karticom, koristiš takozvanu GPRS Free Surf opciju, a to je nešto najskuplje što postoji na tržištu.
Ako ideš na net, OBAVEZNO si uzmi neki od Web'n'Walk opcija (u S opciji za 25 kn mjesečno dobiješ 25 BM, u M za 50 kn dobiješ 150 MB, dok je iOpcija 75 kn i 512 MB).
Opcija web'n'walk S
Opcija web'n'walk S uključuje 25 MB podatkovnog prometa uz mjesečnu naknadu od 25 kuna, a namijenjena je svima koji žele siguran pristup internetu putem mobilnog telefona!
Uz potpisivanje ugovora za Tarifu za Sve na minimalno 24 mjeseca, w'n'w S opcija će se automatski aktivirati i možete je 3 mjeseca koristiti bez naknade. Cijena 1 MB izvan osnovnog paketa je 1,00 kn, a obračunska jedinica 10 kB. Za deaktivaciju ove opcije pošaljite besplatnu SMS poruku sadržaja D na broj 3636 i slijedite upute.
Uvjeti korištenja web'n'walk S paketa (PDF)
Ja sam onda glup covjek,jos sam ja zvao covjeka u tcom i prico i kazem mu za ovo sto pise na webu on laprda svoje Uz potpisivanje ugovora za Tarifu za Sve na minimalno 24 mjeseca, w'n'w S opcija će se automatski aktivirati i možete je 3 mjeseca koristiti bez naknade. Cijena 1 MB izvan osnovnog paketa je 1,00 kn, a obračunska jedinica 10 kB
Jesi li se prijavio na Moj T Mobile? Tamo mozes vidjeti na sto si tocno trosio.
Jesi li mozda skidao kakav veci fajl, gledao filmiche na youtube-u?
Kada pogledas sve te opcije, nazovi Tmobile i pitaj ih u cemu je stvar.
kako da provjerim koliko mi je jos ostalo besplatnih minuta? Ako je moguce...
kako da provjerim koliko mi je jos ostalo besplatnih minuta? Ako je moguce...
pošalji poruku na broj: 0110
sadržaj poruke: stanje