Swype - novi softver, tipkanje bez tipkanja

poruka: 11
|
čitano: 2.684
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Osobno nisam koristio T9 niti mi je to bila neka revolucija, ubiti, nitko ga nije koristio...ili možda jeste?

Good-bye Typing. Hello Swyping.

Čini mi se ok. Posebno naglašavaju da je vrlo precizan, što znači da ne moramo pozorno vući prstom po ekranu jer softver automatski prepoznaje riječi.

Dali netko koristi već?

3 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

ima to za winmo? pa da probamo malo..

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Covjece,prejaka aplikacija. Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probao sam swype na HTC Desire-u i nije me nesto impresionirao. Nije lose, ali brzi sam kad tipkam!

mroncevic

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ništa novo. Postoji program koji radi istu stvar, zove se Slide-It. Jedino što bi bilo revolucionarno je da koristi ugrađeni T9 rječnik, tko da automatski podržava razne jezike i da namam koji prelazimo s T9 unosa automatski povuče dodane riječi.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogla bi bit super stvar ako bude jako precizno..ako ne..piši kući propalo..onaj t9 je sranje...barem meni

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dali je itko uspio osposobiti ovo na X10?
3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ta stvar mi je dosla na galaxy S i onako vise mi doslo za zabavu da testiram jel prepoznaje rijeci i stvarno nije lose (za engleski jezik, za druge ne znam), ali ipak meni je puno draze kucat, jednostavno sam navikao sa obe ruke kucat i na kompu, pa tako i na galaxy, pa sve i da ima nas jezik za swype tesko da bi koristio, mozda opet ponekad iz zabave...

PS: I ovo mi se ne cini nista brze, mozda je zbog nedovoljno vjezbe, ali znam se cesto zaustavit i potrazit slovo, dok kad kucam jednostavno napamet znam gdje je koje slovo, a i cesto ruka zna zaklonit slova...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 2:29 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Budući da nisam uspio pronaći Swype za X10 a Beta je ukinuta odlučio sam probati SlideIT. Zadovoljan sam, olakšava pisanje u pokretu, to mi je do sada bilo gotovo nemoguće, a sada to mogu brže nego na bilo kojoj mobilnoj tipkovnici. Ima mušica, još se snalazim, nisam pogledao tips & tricks za njega, samo za Swype pa se malo još mučim, doduše Swype mi se čini malo boljim možda, nisam siguran jer nisam probao, neka rješenja tipa selekcije teksta mi se čine praktičnijima na Swype-u.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 15:09 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zgodno, ali nije potrebno :)
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Swype - novi softver, tipkanje bez tipkanja
EZY-E kaže...
Zgodno, ali nije potrebno :)

Kako kome Cool

Zaista, do sada nisam mogao hodati i pisati, stalno moram zastajkivati jer fulavam slova i sl. Sada to više nije problem, to me toliko žderalo... a i brže je ovako Belji se

3D Designer
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice