Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 740.154
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
NatoXD kaže...

mobitel sony xperia s mi je vrh vrhova od mobitela ono zato sam ga i uzo nisam znao da je problem toliko do te baterije iphone nije los al nije to,to sto ja želim

jel to ova bateriju high gold imas bateriju , si se usudio ti tostavit ja bi isto uzo al mestrah da nebi tak baterija osla 7 dolara dođe {#}

isplati se duplo drži a nadam se bar da će durat par mj

13 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Ljud pitanje imam.

Koja je zadnja verzija softvera dostupna za Xperiu S? Ja nisam nikakve notifikacije dobivao nakon updatea na JB.

Ako ima neka verzija poslije JB, makar i fix, molio bi upute za skidanje pošto nemam nikakvih notifikacija za update.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

uzet cu tu bateriju pa kako bude,a kolko si ju platio i kolko je vec dugo imas otkako si je kupio.Ka si na wirlesu spojen jel ti izdrži bar 10 sati da možes(kolko može)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ljudi stigao update i to na vrijeme. Navodno su bagovi popravljeni (tek sam instalirao pa još nisam isprobao).

Evo i link za flashtool i root.  

Provjereno radi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672

Ukratko:

-novi rom XperiaS_LT26i_6.2.B.1.96_1257-6919.ftf - 485.30 MB  flashate pomoću flashtoola

-flash stari kernel XperiaS_LT26i_6.2.B.0.211_KernelOnly.ftf - 6.36 MB pomoću flashtoola

-skinete  DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v18_perf-event-exploit.zip raspakirate na C: i pokrenete da roota mob

-vratite novi kernel XperiaS_LT26i_6.2.B.1.96_KernelOnly.ftf - 6.33 MB pomoću flashtoola

PS

Nemojte se zbuniti kada na slici kaže da držite back gumb i priključite USB.

Na našem mobu za ulazak u flashmode držite volume down i priključite USB.

DONE

Radi i na zaključanim bootloaderima!

Hvala DooMLoaRDu stvarno je car!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 22:28 (Sićo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NatoXD kaže...

uzet cu tu bateriju pa kako bude,a kolko si ju platio i kolko je vec dugo imas otkako si je kupio.Ka si na wirlesu spojen jel ti izdrži bar 10 sati da možes(kolko može)?

mobitel koristim nekih 4mj od kad sam ga kupio i još mi je original bila dobra no ovu jaču koju sam stavio drži nekih 30-40 posto više i imam ju nekih 4 dana, platio ju 5$

13 godina
neaktivan
Sićo kaže...

Ljudi stigao update i to na vrijeme. Navodno su bagovi popravljeni (tek sam instalirao pa još nisam isprobao).

Evo i link za flashtool i root.  

Provjereno radi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672

Ukratko:

-novi rom XperiaS_LT26i_6.2.B.1.96_1257-6919.ftf - 485.30 MB  flashate pomoću flashtoola

-flash stari kernel XperiaS_LT26i_6.2.B.0.211_KernelOnly.ftf - 6.36 MB pomoću flashtoola

-skinete  DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v18_perf-event-exploit.zip raspakirate na C: i pokrenete da roota mob

-vratite novi kernel XperiaS_LT26i_6.2.B.1.96_KernelOnly.ftf - 6.33 MB pomoću flashtoola

PS

Nemojte se zbuniti kada na slici kaže da držite back gumb i priključite USB.

Na našem mobu za ulazak u flashmode držite volume down i priključite USB.

DONE

Radi i na zaključanim bootloaderima!

Hvala DooMLoaRDu stvarno je car!

'Fala!!

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Evo još se instalira na mob, al official update ^^ 

16 godina
Sony Xperia S

aš me zanima jel gps proradia naravno uz kameru, sporo skida update ima bit da je navala :P

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Držim tipku home da mi izbaci aplikacije u pozadini a ono mi ode na internet.izgleda da su to promijenili

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

bolje da nisam instlairo glupot nema veceg sve steka

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Changelog of Xperia S,SL,Acro S 6.2.B.1.96 firmware Update :-

Xperia S, SL, Acro S users...check it...Let us know if something is left....

- 1080p HD Video Lag is fixed now
- Volume Up button lag fixed.
- Long pressing Home button launches Google Now.
- AnTuTu score has increased to 8917 from 8380 ( in Jelly Bean 6.2.B.0.211 firmware update ). – It’s not a changelog, but still reporting it.
- Pressing home button twice launches recent apps and small apps.
- Screen not lightning bug fixed.
- All camera bugs fixed.
- 2G slow connectivity bug fixed for us.
- No Stamina Mode yet Only Extended battery mode added as before.
- Wi-Fi working fine in India, can’t say about Syrian users who were complaining a lot.
- 686 MB RAM available, no increase. But more FREE RAM now
- MMS pictures bug fixed.
- Home launcher not redrawing anymore, please wipe data for it.
- No lags in keyboard, it’s good now.
- Camera app taking a bit time to launch.
- Camera Focus improved as compared to Jelly Bean 6.2.B.0.211 firmware update.
- No more false warning of Stamina Mode when battery reaches as low as 14%.
- No Heat issues till now.
- Multitasking improved a lot, no lags.
- Battery issues fixed.

6.2.B.1.96 firmware Update Changelog here - http://www.xperiaguide.com/2013/08/26/official-changelog-xperia-sslacro-s-6-2-b-1-96-firmware-update-sony/

4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Za sada odlično radi

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jučer sam otključao bootloader!

Koji recovery da stavim (link plz)?

anybody {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 16:18 (Sićo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S
Snimio zadnji updejt i ajd fala bogu rijesili su taj problem sa brzim praznjenjem baterije i snimanje ,....u globalu zadovoljan
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

Jedino sta je lag s tipkovnicom prisutan pogotovo sad!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne bih rekao, možda do tebe, al meni ide smooth..

16 godina
Sony Xperia S

nezz, ja mogu cilu poruku napisat i tek se onda pojavi tekst, očigledno je samo nekima ili u najgorem slučaju meni :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav izgubio sam punjač pa me zanima gdje mogu nabavit originalni po nekoj razumnoj cijeni hvala !

12 godina
neaktivan
BugUser kaže...

pozdrav izgubio sam punjač pa me zanima gdje mogu nabavit originalni po nekoj razumnoj cijeni hvala !

S ebay ili neki s njuskala bilo koji samo da piše sony na njemu

15 godina
neaktivan
nakon instalacije mi ne radi SMS i mail dok gmail i viber rade

ima kakavo riješenje?
12 godina
neaktivan
Mario7 kaže...
nakon instalacije mi ne radi SMS i mail dok gmail i viber rade

ima kakavo riješenje?

Factory reset

15 godina
neaktivan
nisam to nikada radio.
dali tada briše sve alikacije i postavke mms-a, maila, itd...
što je sa kupljenim aplikacijama dali će google play znati da su već plačene?
kolko si siguran da će to pomoći?

12 godina
neaktivan
Mario7 kaže...
nisam to nikada radio.
dali tada briše sve alikacije i postavke mms-a, maila, itd...
što je sa kupljenim aplikacijama dali će google play znati da su već plačene?
kolko si siguran da će to pomoći?

Pomoći će 100% al gubiš aplikacije i podatke s mobitela kao da si ga tek kupio jedino ti ostaju pjesme slike i to.Za plaćene aplikacije neznam al mogu ti pomoći!! Neznam zašto uopće neko kupuje aplikacije kad ih može skinuti besplatno.U googlu ukucajte blakmarth apk. I skinite ju, tu skidate sve aplikacije koje se plaćaju na marketu a vi ih skidate besplatno

15 godina
neaktivan
hvala probat ću
15 godina
Sony Xperia S

Nakon factory reseta brišu ti se sve aplikacije i podaci, ali čim se prijaviš sa svojim Google accountom, možeš ponovno besplatno skinuti prethodno kupljene aplikacije, kupnje su vezane uz account, ne uz uređaj. Dakle, i kad promijeniš uređaj i prijaviš se sa svojim accountom, ostaje ti sve što si kupio.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia S

Ako neko treba Xperiu S crnu, sa još godinu dana Tele 2 gare, u dobrom stanju sa hrpom maskica i screen protectora nek se javi na PM  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
napravio sam factory reset i riešio problem sms-a i maila. sve za sad radi i isplatilo se. nakon updata nisam bio previše oduševljen ali ovo sad leti puno brže otvara aplikacije i prelazi sa ekrana na ekran..

hvala svima
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Bok nabavio sam xperiu s za jako malo novaca ima samo jedan problem, neradi zvucnik onaj kad pricas s nekim, sada me zanima koliko bi mogao kostat popravak? ;) P.S dali je otkljucan na sve mreze kupljen je u tele 2

Eto moj potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
upiši i provjeri *#*#7378423#*#* dal je otključan, moj je isto kupljen u TELE2 i bio je otključan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice