Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 757.408
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ma napravio bi ja i root samo da se rijesim ih,stalno se pali zivcira me :/ stalno mi rami na 40 tak mb samo..zbog toga 
ako moze neko objasnit bio bi zahvalan ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
I poslje ce ti bit. Disejblaj ih, nemoras ih obrisat
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 10:13 (darQ96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Sony Xperia U
ja sam upravo probao rad te aplikacije...galerija se otvara i izvrsava svoje funkcije, a kamera se ne moze pokrenuti...znaci, nije kompatibilna sa nasim uredjajem...nazalost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dobra je aplikacija.Ja sam upravo probao verziju 1.8 i radi kamera i slikanje i to čini puno brže i bolje od stock kamere,ali kada hoću snimati video odmah se ruši
robimarko@gmail.com
12 godina
protjeran
robimarko kaže...
Dobra je aplikacija.Ja sam upravo probao verziju 1.8 i radi kamera i slikanje i to čini puno brže i bolje od stock kamere,ali kada hoću snimati video odmah se ruši

meni se rusi cim pokusam upaliti aplikaciju za slikanje...imas neki custom rom?

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pozdrav.

Molim Vas, jel imao tko problema sa spajanjem uređaja Sony XPERIA U na računalo preko usb-a ?

Ja nikako ne mogu spojiti mobitel sa računalom na adekvatan način.

Instalirao sam onaj glupi PC Companion, on ga ne detektira. Pokušao sam učiniti sve što piše u uputama. Također sam probao na 3 različita računala.

Jel zna netko gdje mogu skinuti samo drivere za usb povezivanje pa da mi se mobitel prikaže kao svaki normalan usb-stick ?

Baš čitam o Media Transfer Protocol Porting Kit. Nadam se da će to riješiti stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 20:40 (Hrvojeee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Još jedan trik koji mislim da je malo popravio situaciju.

facebook je kriminalan app a volim ga koristiti. Svaki puta kad mobitel zalaga, facebook force close-am.

U settingsima sam našao background data restriction. Prije toga se mora postaviti data limit, i tek onda da zabranu background traffica za sve appove.

Zabranio sam samo facebooku zasada i telefon je osjetno brži.

0 0 hvala 1
14 godina
Matijasever kaže...
robimarko kaže...

meni se rusi cim pokusam upaliti aplikaciju za slikanje...imas neki custom rom?

Imam eXperience 1.0 ali on je baziran na 6.1.1.B.54 stocku

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

da, i meni se ruši kod pokušaja snimanja videa, maknuo sam ju ipak...

jučer sam imao priliku probati s3mini od frendice...mog u usporedbi s mojim leti...al dobro, duplo je skuplji od mog tak da...

nego, nije mi jasna ova spika sa zaključanim bootloaderima

danas sam razgovarao sa tht SZK, nisu imali pojma o čem pričam, stalno su mi spominjali simlock...na kraju su mi rekli nek odem do t-centra, a lik u t-centru mi reko da oni nemaju ništ s tim i da se obratim sony-u ?!?!? dao mi kontakt broj, i nakon 3-4 min bespoštene bitke sa govornim automatom, automat me uputio na sonymobile.com i prekinuo razgovor...

poslao sam im mejl...čekam odgovor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

operater ti neće otključavati bootloader

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

budem onda reklamirao mob jer nisam dobio ono što sam platio

15 godina
Sony Xperia U
zapravo jesi nažalost... svaki Sony ili Sony Ericsson mobitel koji je zaključan na neku mrežu ima bootloader koji se ne moze otključati... to je još jedna velika činjenica zasto bjezat od sonyja... da si ga kupio otkljucanog na sve mreže ne bi imao ovakve probleme... ja sam to na xperii live rijesio ubacivanjem novog s1 boota koji je otkljucao bootloader i mobitel na sve mreže... 100 kn sam platio
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to mene uopće ne zanima, mob koji sam ja uzeo uz UO, isplatit ću po punoj cijeni plaćanjem mjesečne naknade za pretplatu, i osim zabrane korištenja drugih sim kartica (što je također po meni totalni debilizam), ne želim biti ograničen po pitanju drugih mogućnosti uređaja.

long story short, bootloader nema veze sa simlockom, i terat ću to do kraja...uopće me ne zanima, društvo za zaštitu potrošača, pismeni prigovor, raskid ugovora na teret tht-a, zamjena uređaja...whatever it takes

17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ht ti tu neće niti može pomoć jer nisu oni nadleženi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a tko je onda "nadležan" ?

17 godina
neaktivan
Sam sony.
17 godina
neaktivan
U developer options sam stavio no background proceses. Telefon leti!
17 godina
neaktivan

...al su se aplikacije onda randon gasile pa sam morao ipak vratiti standard. Steta.

Dostupan OTA Update za Timescape

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 12:22 (Zoran).
16 godina
neaktivan

ja sam mislio da taj timescape nitko ne koristi...

17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Osobno ne, ali koliko sam se načitao da se ljudi  žale da ne radi FB plugin.. valjda ga koriste :D

Koristio, ne koristio, update je dostupan kroz update centar!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pitanjce jedno. Je li ovo dobar proces za downgradenje Xperie U s ICS-a na GB? Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Koliko vas ima problema sa mobitelom nakon nadogradnje na ICS, odnosno to da je mobitel usporen i slicno

4 Imam problema
4 Nemam problema
marko88

0 0 hvala 0
14 godina
To rješiš tako da napraviš repair jer ti inače ostane cache od GB
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ne pomažu tu ni 3 repaira ni factory reset.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Jel ima kakvih novosti vezano uz jelly bean ROM-ove? Nestrpljiv sam :D

A što se tiče Sony-a kako kaže da nemože Xperia U vrtit jelly bean,neznam šta bih reko.
Na mom Samsung Galaxy Ace-u sam stavio jedan Jelly Bean 4.2 ROM,a mobitel ima 800 MHz proc.,oko 276 MB RAM-a (tako piše kad otvorim u nekoj aplikaciji specse),a mob. doslovno leti.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
a mob. doslovno leti.

PRESTANITE PLJUVATI PO XPERIA U!

Ja sam isključio 1 jezgru na CM9 ROM-u i mobitel, doslovno leti! {#}

Znači radi single core! U pitanju je samo optimizovanost softvera ka hardveru kojem mob raspolaze, a to kod xperie U nije baš pretjerano dobro, no da se naći par ROM-ova koji lete, a ne pljuvati nakon pc companiona(stock) !!{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

PRESTANITE PLJUVATI PO XPERIA U!

Ja sam isključio 1 jezgru na CM9 ROM-u i mobitel, doslovno leti! {#}

Znači radi single core! U pitanju je samo optimizovanost softvera ka hardveru kojem mob raspolaze, a to kod xperie U nije baš pretjerano dobro, no da se naći par ROM-ova koji lete, a ne pljuvati nakon pc companiona(stock) !!{#}

a gle, mobitel moze bit ne znam kak dobar...al cinjenica je da nesto ne valja i da nije optimiziran softver za njega...a ako sam ja dao lovu za nesto (ok, ja osobno nisam, cura je), onda bi bilo u redu da to nesto i radi kak spada cim se kupi. mene kao krajnjeg korisnika uopce ne bi trebalo zanimati nekakvo rootanje, pa neki bootloader, custom romovi i slicno... o tome se radi i zato ljudi "pljuju"  ;)

da se razumijeno, imam htc desire, i to je beskoristan mob bez roota, ali to sam znao i prije neg sam ga kupio...a XU smo uzeli upravo iz razloga da se ne moramo zezat s time...a cini se da cu nazalost morat..

13 godina
neaktivan
reebeech kaže...

a cini se da cu nazalost morat..

Za prevenciju svih nabrojaniih problema koristi review na youtube-u tj. da te navede da mozda i ne kupis sam mob kad skontas koje mane ima.. ako ne youtube, onda xda developers i mirna bosna.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan

priznajem, moja greska sto se nisam vise informirao...ali telefon boljih specifikacija za manju cijenu tada nije bilo moguce naci...a i mob je tad bio nov i nije bio dovoljno dugo na trzistu da bi ovi problemi izasli na vidjelo...uci se na vlastitim greskama...

ali zato vidim da ima vas ovdje koji ste uspjeli sredit sve, pa se nadam da cete mi pomoc ako/kad se upustim u to ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice