Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 739.938
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
mar123 kaže...

ne kuzim to placanje uređaja, ocemu pricate vi? pa ja u vipu nikad takvo sto nisam placao, tamo platis uređaj koji vrijedi 3000 kn 1000 kn i placas samo kolka ti je tarifa.

Ma to je tele2

BTW ja sam uređaj od 5000kn platio 700kn i dalje plaćam svoju tarifu al dobro.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 18:56 (Mitsuoka).
17 godina

Xperia S je u VIPu jako skupa.

Na pretplatu od 100kn je 2999kn, na pretplatu od 200kn je 2499kn (obje cijene su ako se placa trajnim nalogom, inace jos 200kn gore)

A u Tele2 je nazalost jos skuplja.

Tarifa im je dobra, pogotovo jer te ne ogranicava. Rekli su da ce zbog toga ponuditi nize cijene telefona ako se potpise na godinu ili dvije.

I onda naprave ovakvo govno od ponude. 1295kn odma, plus 100kn mjesecno. Ispadne 3695kn sveukupno, i jos si vezan na 2 godine pretplate. A da ne kupis na taj nacin, bio bi 3999kn. Tako da ima je ta spika sa jeftinijim telefonom u slucaju potpisivanja pretplate na dulje vrijeme cista laz. (barem u slucaju ovog telefona)

15 godina
Dachande kaže...

Xperia S je u VIPu jako skupa.

Na pretplatu od 100kn je 2999kn, na pretplatu od 200kn je 2499kn (obje cijene su ako se placa trajnim nalogom, inace jos 200kn gore)

A u Tele2 je nazalost jos skuplja.

Tarifa im je dobra, pogotovo jer te ne ogranicava. Rekli su da ce zbog toga ponuditi nize cijene telefona ako se potpise na godinu ili dvije.

I onda naprave ovakvo govno od ponude. 1295kn odma, plus 100kn mjesecno. Ispadne 3695kn sveukupno, i jos si vezan na 2 godine pretplate. A da ne kupis na taj nacin, bio bi 3999kn. Tako da ima je ta spika sa jeftinijim telefonom u slucaju potpisivanja pretplate na dulje vrijeme cista laz. (barem u slucaju ovog telefona)

ja i daljhe ne kontam niš...meni je to super ponuda, mobitel od 4 000kn dbiješ za 1500kn i plačaš mj 100kn pa super :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

Koju si ti školu završia? Jer očigledno nisi dobro prošao sa matematikom.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
dec54 kaže...

ja i daljhe ne kontam niš...meni je to super ponuda, mobitel od 4 000kn dbiješ za 1500kn i plačaš mj 100kn pa super :D

Nisi skuzio.

Platis odma 1300, plus jos 2400 na 24 rate. Znaci 3700. I kak je to dobra cijena, ako je slobodan uredjaj 3999kn.

A ovdje se moras obavezat na 2 godine pretplate.

15 godina
Sony Xperia S

pa pretplata se ne uzima samo zato da dobis mobitel jeftinije nego da imas besplatne pozive poruke unutar mreze(ovisi o tarifi) megabajte za internet...a to sto dobijes uredaj po nizoj cijeni to je samo pogodnost pretplate

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

pa pretplata se ne uzima samo zato da dobis mobitel jeftinije nego da imas besplatne pozive poruke unutar mreze(ovisi o tarifi) megabajte za internet...a to sto dobijes uredaj po nizoj cijeni to je samo pogodnost pretplate

ne kužiš bitnu stvar. Ti uz mjesečnu pretplatu plaćaš još 100kn za uređaj. Tako da uređaj nije po nešto nižoj cijeni i na kraju te izađe sve skupa oko 3600kn uređaj + još pretplata što je po računici forumaša na prošloj stranici 7400kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 21:39 (Mitsuoka).
15 godina
Sony Xperia S

jel to u tarifi revolucija kod tele 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da.

Tarifa za koju kazu da nema minimalne obaveze. Te su odma na pocetku rekli da jedina obaveza ce biti ako zelis telefon puno jeftinije, pa se obvezes na tu pretplatu na dve godine. Po tome bi telefon morao biti fakat barem u pola cijene da opravda tu cinjenicu.

14 godina
neaktivan
Ljudi polako s pljucanjem.. Zaboravljate da je u pitanju otplata uređaja na rate. Povucite paralelu s kreditom u banci - postoji i kamata nekakva...
17 godina

Pa jel niko ne kuzi o cem se prica?

Svaki iole normalan ducan nudi otplatu na 12 rata bez kamata, a neki i na 24.

Ova ponuda od Tele2 je LOSA. I nema tu druge strane price. Kako god da okrenete, losa je. Da se ne daje odma 1300, da je samo 1 kn, pa onda 100kn na 2 godine, ok. Da je samo 2000kn, pa da nema jos otplate na 2 godine, ok.

Al ovo je lose.

15 godina
Dachande kaže...

Pa jel niko ne kuzi o cem se prica?

Svaki iole normalan ducan nudi otplatu na 12 rata bez kamata, a neki i na 24.

Ova ponuda od Tele2 je LOSA. I nema tu druge strane price. Kako god da okrenete, losa je. Da se ne daje odma 1300, da je samo 1 kn, pa onda 100kn na 2 godine, ok. Da je samo 2000kn, pa da nema jos otplate na 2 godine, ok.

Al ovo je lose.

pa ovo je puno jeftinije nego kod drugih operatera evo recimo sgs2 u vipu traže 3000kn sad i još 24mj 100kn plačaš...ovdje su bar na početku spustili cijenu uređaja

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina

Isuse boze.

U vipu traze 3000kn i placas 100kn pretplatu, ne uredjaj.

Ovdje placas 1300 sad, 150 kn pretplatu i 100 kn uredjaj.

Jel shvacate razliku? Znaci uz pretplatu od 150kn mjesecno, traze I 100kn mjesecno za telefon.

Ispada skuplje cak nego i u vipu. Cak i ako se odbiju uspostave poziva.

15 godina
Dachande kaže...

Isuse boze.

U vipu traze 3000kn i placas 100kn pretplatu, ne uredjaj.

Ovdje placas 1300 sad, 150 kn pretplatu i 100 kn uredjaj.

Jel shvacate razliku? Znaci uz pretplatu od 150kn mjesecno, traze I 100kn mjesecno za telefon.

Ispada skuplje cak nego i u vipu. Cak i ako se odbiju uspostave poziva.

da ali ako odabereš potrošnju 50 onda ti je 100kn uređaj plus 50kn pretplata znači 150kn mj plus 1800kn keša za uređaj...

16 godina
neaktivan

Ne onda ti je 150kn uređaj mjesečno... uglavnom ponuda je loša, jer meni je recimo u vipa na moju pretplatu (125kn) XPeria S 2500, i to je to što plačam uređaj. Ostalo je pretplata - odnosno pričanje, dopisivanje i internet. Trebate malo na matematici poradit.

Vi platite sve skupa za istu pretplatu i uređaj 7800kn, a ja sve skupa za to isto 5500kn

16 godina
neaktivan
dec54 kaže...

da ali ako odabereš potrošnju 50 onda ti je 100kn uređaj plus 50kn pretplata znači 150kn mj plus 1800kn keša za uređaj...

Ja i dalje ne kužim kako ti ne kužiš... SAMI UREĐAJ + ZASEBNO pretplata BEZ UGOVORA te izađe JEFTINIJE nego da uzmeš jedan od ponuđenih pretplatničkih paketa sa mobitelom, jel sad razumiješ? Dakle ponuda za pretplatu je jednostavno FAIL jer možeš ISTO to dobiti za manje love, a da se nit ne obvezuješ ugovorom...

S druge strane ove 50kn tarife nisu uopće interesantne, ne znam zašto bi to uopće želio uz ovakav uređaj. Niti jedna ne nudi "flat" net, eventualno biraš puno pričanja vs puno tipkanja. Od svih je ta "Revolucija" jedina interesantna kada bi bilo tako kako kažu ali nije zato što ti naplaćuju punu cijenu uređaja i ovako i onako... Da mi ga uz tu tarifu daju po pristojnoj cijeni onda ok.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 16:09 (Minoza).
15 godina
Sony Xperia S

bolje uzet slobodan uredaj na 24 rate nego ovo s pretplatom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

Došao je i u t-mobile.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ne znam jesu oni svi jako skupi ili sam ja samo jako siromašan. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zapravo, što više gledam, to mi se više sviđa T-mobile ponuda ali samo zbog jedne stvari, ako prebacite broj kod njih sa pretplate negdje drugdje, dobijete 50% popusta na pretplatu kroz čitavo vrijeme trajanja ugovora. E sad, fora je u tome, što ako nemate pretplatu negdje drugdje, možete ju otvoriti ali bez trajnog naloga{#} Onda s time fino dođete u T-mobile i dobijete u pol cijene pretplatu što izgleda ovako u mom slučaju:

Extra Total L uz popust = 127kn

Uređaj = 2198kn

Sve mi se čini da će ovo biti moj odabir. Jedino me novi Galaxy kopka malo... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 1:59 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Izgleda da ću ja prijeći na vip. Prvih 12 mjeseci je pola pretplate...

Na kraju sam ipak uzeo u T-mobileu. Izašlo me 100 kuna jeftinije {#}

16 godina
dejo6 kaže...
dejo6 kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Izgleda da ću ja prijeći na vip. Prvih 12 mjeseci je pola pretplate...

Na kraju sam ipak uzeo u T-mobileu. Izašlo me 100 kuna jeftinije {#}

ajde ako ti se bude dalo..pa napiši ovako osobni doživljaj nakon par dana, i baterija koliko ti traje kad ga budeš intenzivnije koristio... i te neke kerefekice.. ak budeš voljan!

btw.. kad ce ICS za xperiu s doci, jel jos uvijek aktualan podatak da ce biti tijekom ovog mjeseca??

MuWu
16 godina

Budem napisao. Al mogu odma reći da se u paketu dobije dodatna zaštitna folija (jedna je već na mobu), i HDMI kabel {#}

I ne može se rootati {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 18:07 (dejo6).
14 godina
Sony Xperia S
Za sve koji imaju mokre snove vezane za Sony Xperia S, provjereno na licu mjesta, znači u VIP-u i TELE2 dućanima, a stvari stoje ovako;
U VIP-u, za gotovinu mob košta 3999.00 kuna uz 3% popusta još pride i ONO najvažnije, kada ga kupujete solarnim plaćanjem, lova na sunce, otključavanje je "mukte" i moguće u centru gdje ga kupujete ODMAH, u roku dok djelatnik samo uđe u sustav!!
U TELE2, za solarno plaćanje košta 3999.00 bez ikakvog dodatnog popusta, tako da savjetujem po ovom obrascu zaobilaženje TELE2, osim ako ne kemijate oko pretplate, ili što god već!
Ali, u TELE2 sam imao priliku "poigrati" se sa uključenim mobom, i dojmovi viđenim je IMPRESIVNO!!!!
Na kraju i jedno pitanje, postoji li ikakva mogućnost da se na mob instalira HTC Sense, obzirom mi se više generalno sviđa kako se "otvara" mob kroz to sučelje!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...
Za sve koji imaju mokre snove vezane za Sony Xperia S, provjereno na licu mjesta, znači u VIP-u i TELE2 dućanima, a stvari stoje ovako;
U VIP-u, za gotovinu mob košta 3999.00 kuna uz 3% popusta još pride i ONO najvažnije, kada ga kupujete solarnim plaćanjem, lova na sunce, otključavanje je "mukte" i moguće u centru gdje ga kupujete ODMAH, u roku dok djelatnik samo uđe u sustav!!
U TELE2, za solarno plaćanje košta 3999.00 bez ikakvog dodatnog popusta, tako da savjetujem po ovom obrascu zaobilaženje TELE2, osim ako ne kemijate oko pretplate, ili što god već!
Ali, u TELE2 sam imao priliku "poigrati" se sa uključenim mobom, i dojmovi viđenim je IMPRESIVNO!!!!
Na kraju i jedno pitanje, postoji li ikakva mogućnost da se na mob instalira HTC Sense, obzirom mi se više generalno sviđa kako se "otvara" mob kroz to sučelje!

Nije li u Tele 2 cijena nešta oko 3350 kn?

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ček ček... ovdje piše drukčije:

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-s/kupi-d302-t2/

Kliknite na "Bonovi", cijena uređaja 3345kn...

edit ninja'd

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 20:26 (Minoza).
14 godina
Sony Xperia S
@TomyLee i Minoza, ja sam govorio o isključivo kupnji moba, bez ikakvih bonova, pretplata i sličnog dužničkog obvezivanja, a da su u nekim drugim "opcijama" cijene niže, nazivno jesu, a dugoročno, si "ti" na golu sa davanjima!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
@TomyLee i Minoza, ja sam govorio o isključivo kupnji moba, bez ikakvih bonova, pretplata i sličnog dužničkog obvezivanja, a da su u nekim drugim "opcijama" cijene niže, nazivno jesu, a dugoročno, si "ti" na golu sa davanjima!!

Uzmeš uređaj na bonove, dobiješ popust, a nisi obvezan na ništa ;)

14 godina
Sony Xperia S
@Mitsuoka, a jeli onda mob otključan ili????
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
@Mitsuoka, a jeli onda mob otključan ili????

Pa neće oni zaključat 3 mobitela, a 3 ostavit otključane, to rade proizvođači. Tako da ovisi o pošiljci, kao recimo Defy u VIP-a, ili Desire, najbolji primjer, jedna pošiljka je bila otključana, druga ne, i tako... I to ti je bilo neovisno jel uzet sam uređaj ili na pretplatu, jer si mogao dobit zaključan uređaj kada si uzimao sam uređaj, ili dobiti otključan na pretplatu (kao moj očuh), a ja sam na pretplatu doboa zaključan malo kasnije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice