Mozda je i rijec o minutama, samo znam da se nakon nekog vremena pojavi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
obratim idući puta pozornost malo bolje, pa svakako javim 
bubimire tebi sam dužan pivkana 
e sad mi je stvar poprilično jasna, kužim kako se koristi flashtool, kužim kako skinutu stock ROM
samo još da razjasnim malu nedoumicu...dali je svaki 546 LP 5.1.1
od kada sam prešao na 5.1.1 kada punim uređaj na homescreenu uopće više ne vidim postotak/preostalo vrijeme do 100% kapaciteta baterije, odnosno vrijeme potrebno kako bi se uređaj u potpunosti napunio...
dal se tome može kako doskočiti.....
Nakon nekoliko trenutaka napiše Punjenje i onda tek poslje prikaže. Tako je barem meni. 5.1.1. je još novo, vjerojatno će biti xposed modula, ako već nije u GravityBoxu tako nešto, nisam provjeravao.
bubimire tebi sam dužan pivkana 
e sad mi je stvar poprilično jasna, kužim kako se koristi flashtool, kužim kako skinutu stock ROM
samo još da razjasnim malu nedoumicu...dali je svaki 546 LP 5.1.1
Ovak, dosad i koliko ja znam, možda nešto previdim:
.93 i .77 - KitKat (4.4.4.)
.690, .726(?), .28, .62 - Lollipop (5.0.2.)
.546 i budući .570(ako) - Lollipop (5.1.1.)
Root exploit je moguć samo na .93, dobije se SuperSU i napravi se recovery (XZDR) iz recovery se onda flasha .zip sa prerooted, recovery i/ili xposed/deodexed/debloated verzijama gornjih brojeva, s tim da treba PAZITI da su romovi STOCK verzija. Ovdje je moguće flashati i one romove koji su modificirani (skripte, modovi i aplikacije) od strane nekih korisnika (kao Moonbrakers mislim) ali je bitno da su bazirani na STOCK verziji i ne sadrže custom kernel. Dobro pročitati zahtjeve u postu i ako imate zaključani bootloader obično se na vas odnosi kratica LB. Eto to je to, sretno i uživajte u super uređaju :D
Pomoću King roota se bez problema roota LP u par min
Da ali onda imaš zajebancije sa SuperSU namještanjem. Meni osobno nije uspjelo, ima ih još na forumu koji su probali. Meni je prikazivao root acces ali ga nisam imao, tako da nisam mogao nit recovery prasnut a onda neće ni RIC da dobijem acces u system -rw da mogu brisat kineski i zamjenit sa SuperSU. A preko adb-a se nisam usudio jer sam tu slab u znanju.
Meni je iz 3 pokušaja sva tri puta prošlo bez beda. Samo flashas SuperSU u recovery-u
Meni je iz 3 pokušaja sva tri puta prošlo bez beda. Samo flashas SuperSU u recovery-u
Problem je bio što nije bilo moguće Unrootat, ne znam zašto, i jedina mogućnost je bilo flashat ponovno pa probat root ponovno. Tako da mi je ono sa .93 bila lakša i jednostavna opcija jer sam znao proceduru.
Zar više nema niti search bara na Androidu 5.1.1 kada se uđe u menu (slika u privitku)
Meni se taj search bar nikada nije dopadao i uvijek sam ga micao. Vjerojatno ga imaš kad stisneš tipku za recent apps pa na vrhu.
Ovaj Android 5.1.1 je koma, više nema niti prikaza postotka napunjenosti na lockscreenu 
već se isti prikazuje s desne strane kod indikatora baterije..... , no ne piše i vrijeme preostalo za dovršetak punjenja
Jucer sam flasho preko flastool-a svoju xperiu z3 na stock unbranded android 5.1.1 rev. 23.4.A.0.546. Kamera se brze otvara i fre okida slike, i brzi je autofocus u superior auto modu, sad se na tipkovnici mogu u gornji dio postavit brojke, pa nemoram stalno pritiskat tipku za brojke kad zelim napisat neki broj. Mobitel mi se cini nekako fluidniji i ima brzi odziv kad pritisnem da otvori neku aplikaciju, na antutu testu nema nekog napretka u bodovima ~ 45000 , samo sam primjetio da je multitask i runtime score nesto nizi nego na android 5.0.2 , dok je 3d graphics score nesto veci ~13700 a prije je bio oko 12800.
Jačina zvuka je ista, svjetlina ekrana je čini mi se nešto bolja, ali samo kad se iskljuci opcija prilagodljiva svjetlina. baterija je priblizno jednaka izgura redovito preko 5 i pol sati SOT-a , wifi signal mi se cin jednak. Uglavnom mogu samo rec da je korak unaprjed i uz ovakvu fluidnost nevidim razlog da bi s xperie z3 prešo na recimo sgs6 ili lg g4.
Malo off topic, al ovaj M5 se cini zanimljiv http://www.gsmarena.com/sony_xperia_c5_ultra_xperia_m5_handled_before_announcement-news-13347.php
Jel moze netko napisati kakav je taj Mediatek Helio X10 u odnosu na Snapdragon 801 unutar Z3?
Ja sam dobio moj Z3 sa 5.0.2 fabricki (da ga nisam ja otvorio mislio bih da ga je netko ukljucio i nadogradio)
Posto skacem sa LG L7 II sada sam kao Alisa u Zemlji Cuda :)
Ja sam dobio moj Z3 sa 5.0.2 fabricki (da ga nisam ja otvorio mislio bih da ga je netko ukljucio i nadogradio)
Posto skacem sa LG L7 II sada sam kao Alisa u Zemlji Cuda :)
sada će već dostupna i nadogradnja na 5.1.1 a nadam se kako će uskoro biti i 6.0 raspoloživa....
6.0 neće biti neko vrijeme, šuška se da će nova nadogradnja Android M biti zapravo verzija 5.2 a ona neće prije 9. mjeseca ugledat svjetlo dana od strane Googlea, a na Xperijama ju možemo očekivat mejsec-dva poslije. Još ne znamo ni što će predstaviti za koji dan ili eventualno u 9. mjesecu pa šta predstave takav izgled možemo očekivati uskoro.
Koju bi mi MicroSD karticu kapaciteta 128GB preporučili za Xperia Z3?
Odnosno koja memorijska pogoduje svojim značajkama (specifikacijama) našem modelu Xperia pametnog telefona, (cijena nije bitna)...
SanDisk Extreme UHS-3. Takvu ja imam i ide 4K na nju bez problema. Tako da je to nekakav minimum da bude UHS-3 brzina da bude kompatibilna sa 4K videom.
Daydream nece da se upali.
Namjestam When, kazem da se aktivira dok se puni sa Colors i na kratko se pojavi i nestane.
Pomoc?
Pozz... Prije 3-4 sam instalirala android 5.1.1. Međutim problem koji je nastao nakon tog ažuriranja (a prije je sve bilo extra) je konekcija interneta koje maloo ima, malo nema... Iritirajuće do bola (bez obzira jel upaljen wi-fi ili mobilni internet). Vidjela sam po stranim forumima da ima još ljudi sa sličnim problemom, ali rješenje ne nađoh :S Jel zna netko šta treba učiniti ili da čekam novo ažuriranjeee :P
Svakako se preporuča nakon takvih većih ažuriranja napraviti tvornički reset, uz uvijet da si najprije napravila back-up svega važnoga. Ja osobno nemam tih problema.
Pozz... Prije 3-4 sam instalirala android 5.1.1. Međutim problem koji je nastao nakon tog ažuriranja (a prije je sve bilo extra) je konekcija interneta koje maloo ima, malo nema... Iritirajuće do bola (bez obzira jel upaljen wi-fi ili mobilni internet). Vidjela sam po stranim forumima da ima još ljudi sa sličnim problemom, ali rješenje ne nađoh :S Jel zna netko šta treba učiniti ili da čekam novo ažuriranjeee :P
meni kad kad poduže traži wi-fi mrežu, jednostavno piše "traženje".....
nije da je iritantno al ono.... taj search natpis "ubija" 
Pozdrav
Htio sam pitati za savjet i pomoc sto se tice servisa za xperia z3
Naime prije par postova sam javio da mi nije zvucnik radio,odnio sam u agramservis i nakon 2 tjedna su mi "popravili" uredaj.e sad na mrezici/foliji od zvucnika izgleda dosta valovito i osteceno i iza na kameri mi ima dosta prasine,sfusali su cijeli telefon i sumnjam da je i dalje vodootporan cim ima prasine u mobitelu
Sto mogu ja sad dalje ciniti ili sam osuden da budem dezurni tamo u agramservisu i da si priskrbim vec drugi telefon....
Ako su sfušali trebao si odmah po primopredaji se žalit da to nije nikako stanje u kojem bi ovlašteni servis trebao vračati uređaj. Sad možeš opalit par slika gdje se vidi stanje i to poslat sa žalbom redom: servis-sony korisnička služba-potrošač-hakom. Za hakom nisam ziher jer ne znam kakva je legislativa oko toga tko je dužan provjeriti i pobrinuti se da je sve po zakonu što se tiće prava potrošača... Uglavnom kuka i motika i mora proći
Imam jedno kretensko pitanje, pa ako mi netko zna pomoći, bit će mi drago priznati da sam glup.
Dakle, vlasnici Z3, da li kada pretražujete internet i koristitite Google, možete li na bilo koji način otvoriti ALATE ZA PRETRAŽIVANJE tj da rezultate vidite prema zemlji, jeziku, vremenu kada su objavljeni...
Hvala.
Kad idem u Chromeu onda mi prikazuje i pokaže ispod linije u koju upisujem te filtere pretraživanja. Ako je to to na što si mislio?
Da, to je to. S time da meni izbacuje samo SVE, SLIKE, VIJESTI, VIDEO i APLIKACIJE.
Užasno mi ide na živce, jer ne mogu pretraživati po vremenu npr., jer mi ponekad, zbog posla, trebaju samo najnovije informacije. Izludit će me, a nisam zaista tu sitnicu provjeravao dok sam uzimao telefon. Ostalo mi je ok, posebno kamera. No, ako ovo nekako ne rješim, a pitao sam već na par strana, morat ću ga zamijeniti.
Da, to tražim. Kod mene toga nema.
Postat ću svoj screen. Samo da stavim klince spavati.