Sony xperia z1 pregrijavanje

poruka: 3
|
čitano: 3.994
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

U procesu sam kupnje novog smartphonea kojim bi zamjenio Iphone 4 pa sam se nekako odlučio za Z1, sve je bilo u redu dok nisam pročitao postove na Sonyjevom forumu podrške gdje se ljudi masovno žale na probleme s pregrijavanjem nakon samo 10-15 min igranja ili čak 5 min snimanja videa (???), također ima dosta žalbi i na jednostavno blokiranje telefona, čak i na pucanje ekrana samog od sebe ili deformacije telefona nakon mjesec ili dva?? Znam da ljudi svašta pišu, ali ovo s pregrijavanjem mi se čini kao jako ozbiljan problem, mislim, kakav je to top-end proizvod koji ne može izdržati jaču upotrebu. Sa Iphonom 4 sam super zadovoljan jedino što mi je ekran postao premali pa sam se zato i odlučio na 5 incha, a Z1 se čini kao super paket (bar na papiru).

Kakva su vaša iskustva s pregrijavanjem i ostalim problemima?

Hvala unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
12 godina

do pregrijavanja dolazi nakon duzeg igranja ili ostalih aktivnosti koje zahtjevaju puno procesorske snage

nece ti telefon prestati raditi vec ce samo biti topao na dodir

navedeni problem se javlja kod vecine smartphoneova danasnjice..tako da ako uzmes citati probleme bilo kojeg mobitela vjerujem da ces naici na iste probleme

uostalom, imam Z1 i nikad takvih problema nisam imao, ni nakon 1h igranja

i u slucaju da imas takav problem, najnoviji update bi trebao pomoci..

mislim da nema smisla citati samo support forume nekog proizvoda.nikad ne bi nista kupio na taj nacin

jedini pravi problem koji ovaj mobitel ima, jesu losi kutovi gledanja ekrana, no s tim se moze zivjeti

odi u neki centar i pogledaj mobitel uzivo, ako ti se ne svidi pogledaj lg g2 ili neki drugi od 5" pa uzmi sta ti se svidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Svi ti se mobiteli griju...pogotovo ovi high end modeli...tanka kucista, jaki procesori i to je to...nemas se razloga brinuti.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice