Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 989.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony Xperia Z

Zašto mi je čudno?

Zato što u niti jednoj recenziji uređaja nisam vidio da je netk istaknuo mogučnost bezicnog punjenja, na Sonyevoj stranici nisam vidio ništa što ima V od veze se bezicnim punjenje.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony Xperia Z
speedy56 kaže...

Zašto mi je čudno?

Zato što u niti jednoj recenziji uređaja nisam vidio da je netk istaknuo mogučnost bezicnog punjenja, na Sonyevoj stranici nisam vidio ništa što ima V od veze se bezicnim punjenje.

Pa puni se uz pomoc te ruzne maske
Potpis!
12 godina
neaktivan

"Marijano22 kaže...

Evo danas sam išao provjeriti preko Sony PC Companiona je li stigao kakav update i začudo je, stiglo je nešto i updejtao sam svoj Z, verzija Androida je i dalje 4.1.2, međuverzija je ostala 10.1.A.1.350, kad primjetim nešto što se promjenilo, javim {#}
Je li još tko provjeravao?"

Ja sam provjerio, i isti je slučaj kao kod tebe. Pretpostavljam da su ovim riješili SOD bug (sleep of death) koji sam ja imao na svojem uređaju. Nisam 100% siguran jer sam ga nadogradio jučer, i od onda mi se nije desio SOD, al bit ću siguran tek kad prođe par dana bez tog problema... Nadam se da je to bar riješeno. Ostalo nisam ništa primjetio. Daj mi reci, jel ti rade LED notifikacije kad primiš novu poruku, propušteni poziv, gmail poruku, facebook notification i sl.? Meni LED notifikacije rade samo kad mi je mob spojen na punjač...

Izgleda da treba proći još vremena da se svi bugovi ispoliraju do kraja. Možda kad dođe novi firmware. Al fakat neznam zašto se to tako dugo čeka...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 15:49 (RedFire).
16 godina
neaktivan
RedFire kaže...

"Marijano22 kaže...

Evo danas sam išao provjeriti preko Sony PC Companiona je li stigao kakav update i začudo je, stiglo je nešto i updejtao sam svoj Z, verzija Androida je i dalje 4.1.2, međuverzija je ostala 10.1.A.1.350, kad primjetim nešto što se promjenilo, javim {#}

Ja sam provjerio, i isti je slučaj kao kod tebe. Pretpostavljam da su ovim riješili SOD bug (sleep of death) koji sam ja imao na svojem uređaju. Nisam 100% siguran jer sam ga nadogradio jučer, i od onda mi se nije desio SOD, al bit ću siguran tek kad prođe par dana bez tog problema... Nadam se da je to bar riješeno. Ostalo nisam ništa primjetio. Daj mi reci, jel ti rade LED notifikacije kad primiš novu poruku, propušteni poziv, gmail poruku, facebook notification i sl.? Meni LED notifikacije rade samo kad mi je mob spojen na punjač...

Izgleda da treba proći još vremena da se svi bugovi ispoliraju do kraja. Možda kad dođe novi firmware. Al fakat neznam zašto se to tako dugo čeka...

Dali ti se ovo počelo dešavat nakon updejta, ili je to od početka od kad imaš mob?

13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

pozdrav ja sam našao riješenje tom problemu naravno da ti lampica svijetli samo kad je na punjaču jer onda isklučiš stimina način uštede ako želiš primati poruke kad nije na punjaču jednostavno isključiš uštedu energije ili pod pstavkam za uštedu odrediš što da radi a što ne kad je na štedljivom načinu. ;) 

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z
Negdje sam procitao da u slucaju stamina moda led notifikacije ne rade. Navodno radi stednje baterije. Zvuci glupo i ne mogu osobno potvrditi jer dok sam imao ukljucen stamina mod radile su mi led notifikacije. Doduse, sve aplikacije koje sam trebao stavio sam u postavkama pod exception od stamina moda. Mozda je u tome stos. Sad vec tjedan-dva koristim mobitel u normalnom modu. Nonstop ukljucen i wlan i gps i bas me briga hoce li mi baterija trajati par sati duze ili krace. Ionako ga stavljam na punjac svaki dan. Sta ce mi smartphone ako ne koristim sve njegove mogucnosti? Fuckas stamina mod i njegova ogranicenja.
Potpis!
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Sony Xperia Z

Kod mene je situacija ovakva, Sudden Death mi se nije dogodio već mjesec dana, a nadam se da ni neće više ikad s ovim updejtanjem, LED lampica mi radi kad mi je isključen Stamina Mode, a kad je uključen ne, što je i logično, kako je bilo prije Updatea tako je i sada. Ne znam, kameru mi i dalje otvara nakon dvije sekunde, ne odmah. Primjetio sam i da se ikona od web'n'walka promijenila updejtanjem, i to je to. Ne vidim ništa drugo što sam dobio tim Updateom preko PC Companiona. {#}

A što se tiče .434 Updatea, kontakirao sam HT službu preko fejsa, i rekli su mi da nećemo imati .434 update, već će biti pušten neki novi update, tj. noviji od tog, a to je valjda ovaj što smo dobili. {#}

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

sony update engine could not be installed (error 0x803d0020)

Ne mogu updejtat, to mi izbacuje. Neko ima ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
the_dammed kaže...

http://www.sonymobile.com/us/tools/update-service/

Probaj preko ovog, neka računala blokiraju update preko Sony PC Companiona, možda ti je do antivirusa, verzije windowsa ili nečeg trećeg, samo pazi ne znam da li ti ovaj update service izbriše osobne podatke (kontakte, slike itd.). {#}

16 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...
the_dammed kaže...

Probaj preko ovog, neka računala blokiraju update preko Sony PC Companiona, možda ti je do antivirusa, verzije windowsa ili nečeg trećeg, samo pazi ne znam da li ti ovaj update service izbriše osobne podatke (kontakte, slike itd.). {#}

Solved!

Tj, on je nešto vrtio i vrtio, prije tog je skinuo oko 700MB, ali ne vidim nikakvu razliku. Čak ne vidim razliku u brojkama, i dalje mi piše .350.

13 godina
the_dammed kaže...
Marijano22 kaže...
the_dammed kaže...

Solved!

Tj, on je nešto vrtio i vrtio, prije tog je skinuo oko 700MB, ali ne vidim nikakvu razliku. Čak ne vidim razliku u brojkama, i dalje mi piše .350.

Ista stvar, jedino što ja vidim da se web'n'walk ikona promijenila i nema više Sudden Deatha. {#}

13 godina
Sony Xperia Z

update-ao sam ga jucer  i dns mi se desio sudden death..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
logi510 kaže...

O Bog zna što su onda promijenili, nema nigdje ni change loga niti čega. {#}

12 godina
neaktivan
the_dammed kaže...
RedFire kaže...

"Marijano22 kaže...

Dali ti se ovo počelo dešavat nakon updejta, ili je to od početka od kad imaš mob?

Dešavalo mi se i prije updejta. Sad sam pokušao uključiti stamina mode pa ću vidjeti dal će onda proraditi LED notifikacije. Dosta ljudi se žali na LED notifikacije na support forumu pa se nadam da će i to biti sređeno sa novim updejtom! Jer stamina mode mi je kostantno uključen i u nekoliko slučajeva mi se desilo da je LED notifikacija radila, ali većinu vremena nije. Bezveze je da to ne radi u stamina mode-u. Dal ima neka konkretna stvar koju moram dodati u exception pa da mi LED notifikacije rade pod staminom?

12 godina
neaktivan
logi510 kaže...

Si imao uključen wireless prilikom sudden deatha? Probaj isključit wireless i onda provjeri dal će ti se desiti sudden death. Prati kroz par dana ako treba. Ako imaš flat tarifu to ti neće predstavljati problem jer imaš solidnu brzinu preko mobilne podatkovne veze. I pripazi da ti je wireless skroz isključen, odnosno na onu opciju da se ne uključuje sam čim prepozna da ima wifi u dometu (opcija wifi utemeljen na lokaciji). Ja sam prije updejta ugasio wireless i nakon toga mi se nije dešavao sudden death nekoliko dana, a prije toga se znao i po 2 puta dnevno...

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo sletilo neko ažuriranje albuma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
spajder68 kaže...

Je li to na rootanom ili orginalnom softwareu?

15 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...
spajder68 kaže...

Je li to na rootanom ili orginalnom softwareu?

ma orginalni nebrendirani englez.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

pozdrav ja več dva dana koristim z bez uključenog staminia moda i mogu reči da baterija još bolje drži ,a što se tiče ovih updejtova moja z nije me još obavijestila o nije jednome nznam več sam provjeravo u centru za ažuriranj i nište mi ne pokazuje .

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nisde098 kaže...

pozdrav ja več dva dana koristim z bez uključenog staminia moda i mogu reči da baterija još bolje drži ,a što se tiče ovih updejtova moja z nije me još obavijestila o nije jednome nznam več sam provjeravo u centru za ažuriranj i nište mi ne pokazuje .

Nije pokazalo ni meni u centru za ažuriranje al mi je pokazalo kad sam spojio na komp preko PC Companiona.

BTW, mogu reći da mi se danas opet desio sudden death, pa se pitam čemu je točno izdana ova nadogradnja? Jer kolko sam pratio sony support forum, fix za SOD već postoji pa se pitam čemu se tolko čeka?? jer ovo je katastrofa!

13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Sva sreča pa sa tim sod nemam problema.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Gdje najbrze i najjeftinije otključati Xperiu Z na sve mreze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

hoće li xperia ZL doć u Hrvatsku?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kpavl kaže...

Gdje najbrze i najjeftinije otključati Xperiu Z na sve mreze?

sonycodes ako ne zelis izgubit garanciju,a za jeftiniju varijantu rootanjem nisam siguran ima li unlock

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 20:16 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

E badave to, T-Mobile korisnici koji su kupili Z još nisu ni dobili .434 verziju {#}

17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

ja upravo skidam priko pc companiona,imam službeni t mobile hr firmware,prvi ne ovaj zadnji šta je nekidan izaša.verzija je baš ta 253.

0 0 hvala 0
13 godina
dome kaže...

ja upravo skidam priko pc companiona,imam službeni t mobile hr firmware,prvi ne ovaj zadnji šta je nekidan izaša.verzija je baš ta 253.

Evo i ja provjerih i imam i ja, začudo, T-Mobile ga ja odmah odobrio {#}

16 godina

znaci preskocili smo 434?

Potpis!
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Da.sad se čeka 4.2.2,nadam se.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: