Sony Xperia M4 Aqua - root!

poruka: 16
|
čitano: 7.475
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa!

E ovako, već se tri dana mučim s rootanjem Sony Xperie M4 Aqua mobitela. Ne pitajte, moram to napraviti, idu mi na živce preinstalirani appovi i još puno toga.

Dakle, situacija je sljedeća. Radila sam root po ovom tutorialu: http://freeandroidroot.com/how-to-root-sony-xperia-m4-aqua/ . Bootloader je unlockan, sve je rađeno u USB debugging modu, OEN unlocking omogućen, povezano na laptop originalnim USB kabelom o Xperie.

Konkretno, kad u cmd unesem "twrp sideload" izbacije stalno 'twrp is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file'.  Napravila sam uninstall / reinstall ADB drivera dvaput, u Device Manageru je sve up to date, nezz što dalje da provjeravam...

P.S. Probala sam rootanje sa skoro svim appovima tipa iRoot, KingoRoot, Towelroot, Framaroot - just name it :) 

Pls help ;) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 17:42 (EddieHunter).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia M4 Aqua - root!
EddieHunter kaže...

Pozdrav ekipa!

E ovako, već se tri dana mučim s rootanjem Sony Xperie M4 Aqua mobitela. Ne pitajte, moram to napraviti, idu mi na živce preinstalirani appovi i još puno toga.

Dakle, situacija je sljedeća. Radila sam root po ovom tutorialu: http://freeandroidroot.com/how-to-root-sony-xperia-m4-aqua/ . Bootloader je unlockan, sve je rađeno u USB debugging modu, OEN unlocking omogućen, povezano na laptop originalnim USB kabelom o Xperie.

Konkretno, kad u cmd unesem "twrp sideload" izbacije stalno 'twrp is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file'.  Napravila sam uninstall / reinstall ADB drivera dvaput, u Device Manageru je sve up to date, nezz što dalje da provjeravam...

P.S. Probala sam rootanje sa skoro svim appovima tipa iRoot, KingoRoot, Towelroot, Framaroot - just name it :) 

Pls help ;) 

Skini flashtool(flashtool.net) i u njegovu folderu imaš folder drivers i od tud instaliraj drivere birajući xperia m4 i  fastboot i flashmode drivere.

Onda pokreni flashtool i imaš opciju root.

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan

Tnx, evo flashtool je na downloadu. Pokušat ću riješiti root tako, javim kak je situacija :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Update: 

Znači, root access sa Superuser i SuperSU opcijom, ista stvar.. kaj radim krivo? :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 22:57 (EddieHunter).

0 0 hvala 0
14 godina

Gdje je kupljena ta m4 aqua?

Ja sam u t-mobileu uzeo i pisalo je da je BL otključan ali nije bio otključan samo napisano ;)

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

jesi kliknula na allow na mobitelu  kad se pojavilo?

Kruha i igala...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Gdje je kupljena ta m4 aqua?

Ja sam u t-mobileu uzeo i pisalo je da je BL otključan ali nije bio otključan samo napisano ;)

Kupila u t-comu :) BL sam otkljucala sama, provjerila da li je otkljucan šifrom *#*#7378423#*#* 

@fer-de-lance, u tome i je stvar, nije se ništa pojavilo na mobu (nikakav "Allow" nisam kliknula dakle)

9 godina
neaktivan

Googlaj ovaj erorr kaj se pojavio u flashtoolu crvenim slovima.

Kruha i igala...

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ak ne uspije, evo ti jedna metoda kaj dobro funkcionira:

http://forum.xda-developers.com/m4-aqua/general/root-t3421932

Kruha i igala...

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Realno, dođe mi da napravim factory reset mobitela i sve iz početka :D

Probala budem baš metodu sa zadnjeg linka, držite fige da uspije ^^

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Oke, znači danas ću se ponovo primiti misije rootanja, taman sam odmorila živce od prošlih pokušaja :D Pitanje za sve, da li ću morati unlockati bootloader ponovo nakon što napravim factory reset i da li ima smisla apdejt uređaja na Android 6.0. Marshmallow prije rootanja ili to poslije ? Sad mi je na 5.0. verziji btw.

0 0 hvala 0
16 godina

Moram rootati ženin mob pa molim preporuku za ok metodu.

Bilo bi poželjno da instalirane aplikacije i podešenja ne "nastradaju".

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 15:10 (tintin).

0 0 hvala 0
16 godina
Itko?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja nisam zbog garancije a i moj radi perfektno,stavio android 6.0.1,sto se tice pohrane dobio sam malo na visku memorije ali to je sada druga tema.Pozdrav

12 godina
neaktivan

A ovo ti je ako vec imas android 6.0.1

8 godina
neaktivan
EddieHunter says ...

Tnx, here flashtool is to download. I will try to solve the root by contacting any situation is :)

In addition to it, you also know other? like the AnyRooter, KingRoot, Mobile Root, these are all my friend introduced to me to root Sony Xperia z4

I do not know which one to choose, by the way, if you have some suggest about the Sony root, please let me know,

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 3:24 (Hamillter).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice