Sony Xperia M2

poruka: 147
|
čitano: 65.031
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Sony Xperia M2

pokreni ponovno upgrade. Ako neide , skini ftf fajl pa flashaj preko flashtool (raditi ce 100%) imao sam istu situaciju.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia M2
slevin kaže...
Cryogenic kaže...

Izasao je lolipop za xperiu m2, prema tome vlasnici slobodno uštekajte ljubimca u pc i pc companion će odraditi svoje (t-mobile).

da se nadovežem,uštekao ga ja,skinuo se lolipop na pc,ali kod prijenosa na M2 se nešt zblesiralo i otad mob ne radi,samo se upali da piše sony i zatim mrak,ništa se ne događa,da li je mob za bacit ili se može nešto? 

ps

nikad nisam ništa instalirao prije preko pc-a i nemam pojma o tome,tako da znate kako mi objasnit situaciju. 

ili ono što je kolega gore rekao ili u PC Companionu odeš na repair opciju

13 godina

Možeš malo pojasniti taj flashtool? Što time dobivam?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 23:21 (tomislav10).
12 godina
neaktivan

Izvoliš, prouči, nije teško kad skontaš poantu i znaš odakle izvadit FW

12 godina
bubimir13 kaže...

Naravno. Riječ koju tražite je Flashtool. Inače, čitam po forumima da su ljudi oduševljeni sa vijekom baterije i SoTom od po 5-6 sati, pa ne znam sad u čemu je problem...

Gdje mogu naći originalni softver?

Preko flashtoola sam radio, pa nije problem..

Hvala

13 godina
neaktivan
lepi91 kaže...
bubimir13 kaže...

Naravno. Riječ koju tražite je Flashtool. Inače, čitam po forumima da su ljudi oduševljeni sa vijekom baterije i SoTom od po 5-6 sati, pa ne znam sad u čemu je problem...

Gdje mogu naći originalni softver?

Preko flashtoola sam radio, pa nije problem..

Hvala

guglaj ftf index xperia m2

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
9 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

molila bih vas ako mi netko moze najjednostavnije obajsniti kako vratiti sony xperiu m2 na kitkat softver..trenutno mi je instaliran lolipop i mobitel radi dosta sporije, kamera je uzasna i stvarno bih vas molila da mi netko malo pojasni :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesi probala tvornički reset napravit prvo?

13 godina
Morati ćeš naći na netu ftf file od KitKat i preko xperia flash tool flashati mob,jer drugog nacina nema
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

XPeria mi mora ić drugi put na servis ( na prošlom dobiven novi uređaj ) .
Ugasila se usred rada. Kad je priključim na punjač - upali se zaslon i pojavi SONY logo i ide ispočetka stalno tako.
Pokušao sam hard reset, fastboot/ flashmode način ali ništa od toga jer u flashmode neće nikako.

Jamstvo imam, ali me zanima hoće li u servisu provjeravat da li je tvornički ROM na XPeriji i da li je bootloader zaključan ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

da ne otvaram novu temu.. imam problem sa mikrofonom koji je izgleda prestao raditi.. radio sam test prvog i drugog mikrofona i sad me zanima dali mogu staviti da mi je drugi mikrofon glavni i da se koristi za pozive ili mora na servis

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne možeš, mora na servis

9 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

pozdrav,posjedujem gore navedeni tel jos je pod garancijom,ali danas mi se desio problem.Dok sam slao slike doslo je do tame ekrana,tac ispravan sve radi samo tama sta da radim ima li neka caka ako neko ima slicna iskustva molim da mi se javi sms na 062259537 unaprijed hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Je li netko dobio novu verziju softvera 18.6.A.0.182?

Ja sam na vip-u i još uvijek na 18.6.A.0.175, kamera je katastrofa...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Operateri uvijek kasne. Predlažem ti da promijeniš verziju u unbranded pomoću flashtoola, nije teško i ne poništava garanciju.

10 godina
neaktivan
LP!
Dal zna neko sta je to?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Loše ljepilo između ekrana i digitizera ili posljedica izlaganja velikoj vručini...

10 godina
neaktivan
I kako da to rjesim bez da razbijem ekran?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia M2

Jučer sam svog Sonya nadogradio na 5.1.1. Odmah nakon nadogradnje išlo je ažuriranje. Čini mi se da su tim ažuriranjem (između ostalog) popravili bug koji je prekomjerno trošio bateriju.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mobitel imam godinu i pol, super radi sve ok ali u zadnje vrijeme imam stvarno malo memorije. 9 aplikacija smatram da nije puno jer sam ih dosta već obrisala i ostala na onima koje su mi stvarno potrebne. Zašto se ne mogu deinstalirati ona t-mobile sranja? Imam preko 30 aplikacija koje nikad ne koristim a ne mogu ih deinstalirat. Također većinu aplikacija ne ažuriram nikada da mi ne bi uzelo još megabajta, samo ažuriram kad aplikacija više neće radit. Softver također rijetko ažuriram, jer prije ažuriranja moram pobrisat još aplikacija kako bi imala dovoljno mb. Na memorijsku karticu sam prebacila sve što sam mogla al svejedno. Neko prijedlog? Da vratim na tvorničke postavke pa instaliram sve ponovo, hoće li pomoć??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neće jer T-mobile uvjetuje na neki način da te aplikacije budu dio softvera. Tako da to micat ne možeš osim ako ne promijeniš verziju firmwarea na ''oslobođenu'' tj. Customized verziju. Ako te to interesira posluži se ovime, samo razumljivo, kao uređaj i softver biraš svoj M2 a ne Z5 kao ovdje.

Ako te to ne interesira, najbolje što možeš je u Postavkama pod Aplikacije odabrat one koje ti smetaju i Onemogućit ih, to bi ih trebalo vratiti na tvorničku veličinu koja zauzima manje mjesta i tako oslobodit nešto.

9 godina
neaktivan
Ovo prvo što si predložio, garancija vrijedi nakon toga ili ne?
Ne kužim se u te stvari pa bolje da pitam :P
I hvala puno!
12 godina
neaktivan

Vrijedi da, promijena verzije softvera ne poništava garanciju. Samo prije toga napravi backup svih podataka, i preko Postavki u tom dijelu i na računalu u programu Xperia ili PC Companion koji dolazi uz mobitel. Prije samog flashanja pazi da su ti ti programi na računalu ugašeni (najbolje preko Task Managera) jer će to onemogućit prepoznavanje mobitela potrebno za postpak. Uglavnom, nije toliko teško kao što se čini, malo samo prođi na Youtubu još to i vidjet ćeš a pomoći će ti da se riješiš tih T-mobile sranja.

15 godina
Sony Xperia M2

Imam problem sa vibracijom uređaja, malo radi malo ne, npr. kod tipkanja poruke vibracija neko vrijeme radi pa prestane. Ima netko možda iskustva s tim, ili da ga nosim na servis? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Imao istu situaciju , kao da rotor zapekne haha. Skini neku aplikaciju za vibration test i nek vibra radi malo duže
13 godina
Sony Xperia M2

Jel vi imate problema sa punjenjem mobitela preko upaljača na autu i preko powerbanka?

Jedino se hoće puniti preko zidnog punjača i preko usb kabela povezanog s računalom.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice